träningsmissbrukare är 1 ord.

gokväll!
är på riktigt bra humör just nu. skolan idag flöt på som vanligt sen var det att skynda sig hem för att sen dra till naprapaten och kolla axlarna, det gick jättebra idag och kunde köra igenom hela passet utan problem. vi körde ett jätteroligt pass, fick 1.15 på 100 fjäril idag uppifrån på tid det tycker jag var riktigt bra. imorgon ska jag morgonträna det blir härligt haha ett fart två pass så det blir najs kan aldrig få för mycekt av min älskade träning. men ha en bra kväll, nu ska jg fortsätta kolla på idol! :) pussss glöm inte att välja header åt mig! (a)
ja juste, SKA JAG BÖRJA LÄGGA IN DAGENS OUTFIT OCH SÅNT?!



cissie jonna och lina♥
behöver inte säga mera ni vet att jag älskar er.

jonna på en påååååtttta

tjena sitter medlilla jonna och försöker plugga, hon lyssnar på simple plan så får väl sitta och snakca med mig sdjälv (a)
ni såg förra inlägget som min älskade kusin skrev, så nu får ni välja header åt mig tack! nej nu kan jag inte skriva mera ska snarttill musiken och det är alldeles för mycket lärare här (a) KYSSSSSSSSS

M-to the-A-to the-L-to the IN!

Hej allihopa där borta i Sverige!
Nej det här är inte Malin (hata mig inte nu söta rara du ;D) utan hennes stora IDOL här i livet. Nej jag är inte en medlem i The Jonas Brothers och jag tror ingen i McFly kan varken skriva eller prata svenska så det kan inte vara nån av dom heller (enda likheten är nog att vi alla inte bor i Sverige) utan jag är större än så! Klura på den ni. Jag har till och med hållt i'na (Malin) när hon var en liten fis, en pyttebebis! ;D

Hur som helst är det nu dags för er att rösta på vilken header ni tycker att Malin ska ha (inte för att hon bryyyyr sig, hon kommer naturligtvis välja själv) på den här bloggen. Så sätt igång och rösta! (Tänk på att inte hela bilden syns)

Tycker ni att den übersnygga headern hon har just nu är den bästa?
Skriv då Header 1 i kommentarsfältet!
(Tänk på att inte hela bilden syns)




Vill ni hellre ha den lite mindre headern, som ser ut så här:
Skriv då Header 2 i kommentarsfältet!
(Tänk på att inte hela bilden syns)



Tycker ni att Malins charm borde SPEGLAS i bloggen,
Skriv då Header 3 i kommentarsfältet för denna bild!
(Tänk på att inte hela bilden syns)



Tycker ni istället att hon ska ha en header som är ego och härlig,
Skriv då Header 4 för att rösta på denna bild!
(Tänk på att inte hela bilden syns)



Kan ni dessutom inte få nooooog av denna sockersöta lilla gullungen (som just nu inte är blond längre :( )
Rösta då på Header 5!
(Tänk på att inte hela bilden syns)





Så vilken ska det bli?!
Ni (läs Malin eller jag) bestämmer!

Och sist måste jag säga, ta inte livet för givet!
Och Malins kusin är bäst!

jag vill men det går inte.

att frotfarande gå runt och tänka på dig hela tiden .. flera veckor efter. att aldrig sluta hoppas att vi iallafall kan vara vänner? varför blev det såhär?, du var verkligen den bästa kille jag någonsin har träffat.. förlåt för allt jag inte gjorde som du förtjänade.. men det kändes inte rätt det gjorde verkligen inte det ..  förlåt för att jag ens kom in i ditt liv. Det du sagt till mig tar jag verkligen åt mig av fortfarande, menvafan det spelar ju ingen roll? Att få höra din röst gjorde mig så glad eller bara ett sms allt med dig gjorde mig verkligen jätteglad, du fick mig att le hela tiden. "jag är hellre blind än att se dig med någon annan" .. jag har frotfarande inte fattat att du har tjej .. igen .. jag kan inte släppa dig.. det går bara inte.   jag saknar dig verkligen R.

varje dag är en fest och du är inte bjuden!

hejsan alla glada!
min dag idag har varit sådär. skolan rullade väl på som vanligt leo & pelle e jävligt coola vill jag bara nämna. haha yeah! efter skolan drog bella med mig hem vi snackade om allt från himmel till jord och garvade som aldrig förr det var riktigt roligt. sen gick vi ner till skärholmen med min ryggsäck 8) och tog tåget åt olika hålla j'ävligt najs! :D träningen gick inte alls bra, axlarna har gått över gränsen nu .. kunde inte simma nånting utom ben hur kul är det ? men imorn ska jag ju till han igen så hoppas det blir bättre snart. sitter nu och kollar på idol 2008 älskar det! hoppas ni har haft en bättre måndag än mig. PUSS

gomorgon!

hej!
har precis fixat mig helt klart, ska alldeles strax gå upp till anna och vidare till lina. dagens planer är inte så många än så länge, vet inte vad som händer i skolan, sen är det hem till träningen. sitter och lyssnar på vakna med the voice på radion ett måste på morgonen för min del! :) men ha e underbar måndag.
pusssss


hihi in my heart .

längesen!

hejsan
det var ett ett långt tag sen nu men ska försöka skriva lite om min helg. hela kvällen igår fixade jag med min design och nu fick jag hjälp av min kusin med headern så det får duga, ska fixa lite mer imorn sen får ni välja vilken jag ska ha. men ialafall igår var jag med lina och jonna lite i skärholmen sen drog vi hem och gjorde ingenting speicellt, ett band ska vi iallafall ha brudar! det är ju jävligt najs! :) idga var det tävling i eriksdal, tyvär kunde inte bästevän komma för hon har ont i halse så fick vara med alla andra, det gick inte bra på ett enda lopp utom kansek 50 fritt 39,71 som kändes helt okej så det är godkänt ändå. nu sitter jag och lyssnar på musik och ska frotsätta fixa min blogg lite. parlamentet med björn gustafsson om en kvart det får man ju inte missa. men ha e härlig söndag kväll allihoppa.
kyss


är vi inte de tuffaste brudarna i hela världen? JO!

plugg i massor!

tjena!
sitter här brevid annica henke och erika. mycket plugg här. not! har lämnat in engelska steg 20 idag, jävligt najs! nej nu pallar ja inte skriva mera skriiiiiver ikvääll , nej men ska snart dra hem och äta nåt sen vidare till träningen. bella o ja on the busssss yeah! pusss


hon är ju bara alldeles för cool och min..

skoljoggen!

tjena!
har inte skrivit på ett tag, men har inte så mycket att skriva ändå. igår var det so redovisniing det gick faktiskt  bättre än vad jag hade trott så det är ju bra, hoppas bara att jag har nått målen till VG! hihi får hoppas. idag var det skoljoggen, jag och fanny sprang tillsammans och det gick jättebra, kom fyra i min klass och i 8an vet ja inte, men jag orkade ialalfall, det var ju bara 3,2 km så det är chill. ska till nån snubbe som ska fixa min axlar idag .. har börjat få jätteont i dom nu igen .. inte bra!
innan kanske jag och mamma ska till skärholmen och kolla, lite grejer behöver man ju alltid(a). skriver kanske ikväll hare gött. puss!


hihi fredag med tomte & lina. bio time! :]

helgen!

hejhej!
har inte skrivit på hela helgen, har inte så stor lust att blogga. men skriver så mycket jag kan. igår var det myskväll med bästevän hemms hos henne vi kolla på one missed call, herregud den var grymt läskig. men jag överlevde men somna typ direkt efter (a), hihi hade ju tränat på morgonen så var grymt trött. men idag så var jag och min bästevän i SKHLM och kollade runt lite, sen dorg vi hit och bara chillade liiite. jävligt najs. tränade 7 gånger den här veckan ska lyckas med det den veckan som kommer också det är faktiskt riktigt kul varje dag att träna nu! det är helt annorlunda från b gruppen och bara positivt. ja juste har fått mina uggs från ellos nu riktigt mysiga är dom, sen har jag köppt skor och jacka till vintern om den kommer(?) kanske lägger in bilder på de senare inga speicella grejer men jag gillar det! imrogon bröjar vi tjugo i nio så kan sova lite längre. ska kolla igenom kursen också ska ju redovisa mitt parti imorgon m socialisterna haha låter det inte riktigt skickligt? haha nej men jag är nöjd och hoppas på ett bra betyg. Skulle gått på bio med tomte idag men har inga pengar eller nånting förlåt gumman! :) men ha en ruulig sönagskväll vi höres. pusssssssi


haha dig&mig bästevän.
 i love you

jönnssonligan

gokväll alla glada!
idag kom min älskade bästevän hem från falun, har verkligen saknat henne. så det är najs att ha henne hemma igen! haha hände en hel del där uppe hörde jag så det blir roligt att få höra sen. nu sitter jag och kollar på lilla jönssonligan och stjärnkuppen riktigt intreseant. träningen idag var faktiskt ganska rolig, har morgon träning imorn och då ska jag typ med alla o äta pizza efter(?) haha. jaja det blir väl kul. i helgen ska jag typ få nya skor och ny jacka, till hösten/vintern. sen så imorgon kbväll ska jag och min bästevän mysa framför tvn med godis och chips så det blir gött! är klar med uppdrgaet i kursen nu så ska bara öva lite i helgen och sen är det redovisning på måndag. änska mig lycka till! (a)
men skriver imorgon, ha en roligasre fredag kväll än mig!
puss


vill tillbaka!

.

tjenare
orkar inte skriva nånting. dagen har varit rolig. sitter och kollar på idol måste plugga ltie sen.
m min desgin e fulaste, ska fixa den.. vilket år som helst!
puss

fätt bäst!

yeah!
idag var en riktig rolig dag faktiskt. passet imorse var riktigt härligt och roligt, man kan inte börja dagen på ett bättre sätt. sen dorg jag anton och joel till skulan. mjo.. frida är ju ltie som hon är så vi fick lyssna på när hon läste?, vi går itne på dagis hallå?! jobbade mycket kurs idag. har gjort mer än hälften så det känns bra, och är snart klar med engelskan så det är najs. sen drog jag och bella hem till henne och skrattade och snacka om allting, det känns som förut och jag bara älskar det! sen var det eftermiddagstränign, det var ett långtråkigt pass. har ändrat hela fucking tekniken på fjäril så allt blir mycket jobbigare, men det är najs.. jag blir ju bättre i längden så det är najs :) nu sittter jag och kollar på idol.. eller det är paus men äändå. ska äta frukt och chekka tv hela kvällen sen blir det sova tidigt är grymt trött. ha det bäst
puss


bästevän.
simningen är inte samma sak utan dig.
 tänker på dig varje dag och vill bara att du ska börja igen.
jag behöver dig. jag saknar dig. det gör jag verkligen .. alltid tillsammans?

idijuut

tjenare.
har inte skrivit på ett tag, har helt enkelt itne orkat(a). men jaja, idag var det ett rätt chill dag. lungt i skolan sen efter drog jag och min älskade bella hem till mig, snackade om hur allting var förut åt lite och bara hade det allämnt mysigt. har verkligen saknat dig bästevän! Det var ett fart fyra pass idag, gick helt okej bra. pch imorgon är det morgon träning med niklas, yeah. haha, idag fick jag  världens kommentar över mitt hår, "haha du ser ut som ett miffo" asså man säger itne så? , isåfall säger man ingenting. jag ville bara slå henne rakt i fejjan.. jävla idiot.. aja.. hon rä som hon är! siitter och kollar på idol just nu, en grymt söt kille spelade gitarr och sjöng nyss, ska gå och lägga mig hyffsat tidigt uidag så jag orkar upp imrogon.
men ha en grymt mysig kväll.
kyss


fullfart!

yeyy

gomorgon.
nu sitterjag och jonna här och kollar på vakna med the voice, lite skojit sådär. idag händer ingenting speicellt in school men jaja ska bli najs och träffa alla. ikväll ska ni få en sak om ni inte går in myyyyy school today :) ha en najs dag, skriver ikväll! puss

gulliga söndag.

tjenare.
har inte skrivt på ett tag, för att jag helt enkelt inte har orkat. men den här helgen har gått alldeles för fort, igår var det tävling  i söderttälje och sedan middag med alla, det var grymt kul, trolleri och grejor(a). idag var jag/ är fortfarnde med jonna. vi drog till skärholmen, tog "en fika" på donken sne kolla vi runt lite, vi drog sedan hem och fixa lite grejer .. you see later aligator! :] ikväll ska vi bara chilla lite, fixa håret och lite sånt. har varit en härligt dag med min älskade jonna.
imorn drar bästevän till falun till fredag.. saknar henne redan. :'/ men vi får ha telefon kontakt. :)
men ha en goodiekväll allihoppa vi höres imorgon.


kommer sakna dig bästevän.
ha en grymt rolig vecka.
älskar dig mest & kom

siiiiiiimple plan.

GOOOKVÄLL!
sitter här i jonnas kök och snackar med linnso & jonnsssi dom äter hemagjorda pannkakor mums! (a). var ute med pappa och martin ocvh åt ahha det var ju riktigt trevligt, sen tog jag bussen hit. ja justefan, idag köppte jag och min vän jonna våra älskade simple plan tröjor och ett par svarta cheap monday jeans, hihi allt fixat för konsär fan(a). jobbade bra i skolan idag så det ääääär najs. men nu ska jag vara ltie social och ikväll vet jag intre vad vi hittar på.
ha det bäst och ingen protest för jonna och lina är bäst!


min

vaaaaaaaaaans

hejsan alla glada.
har inte orkat skriva på hela kvällen, men har iallafall kollat på idol. haha palla inte plugga gjorde det så bra i skolan idag så det är chillpill! träningen idag var det jobbigaste jag gjort på länge(a) haha fart typ fyra från start till slut uppifrån på tid brevid douxen. herregud, det gör jag aldrig om jaja jag överlevde i think(a). men det var ändå grymt roligt att vara där ändå så det spelar ingen roll egentligen. jag kollade lite på vans, dom skorna älskar jag ska fan försöka få ett par, hihi jag skaskaska ha! (a). men ha en bra kväll, FREEEEDAG IMOOOORN! :]
pusspusss


vad tycks med ett par sånna på fötterna? (:

fuck hela skiten..






att inte veta vad jag gjort för fel och därför inte kunna göra nånting åt det hur tror ni att det känns?
att allting alltid är mitt fel, alltid jag som måste göra nånting när det inte ens är mitt problem? alltid jag.. varenda eviga gång är det alltid jag som gör fel .. varför?

knas

japp idag var det orientering med jonna, haha det var as kul bara att vi  inte hitta några "kontroller" som fan inte va några kontrolller(a) jaja, hade matte idag också, fatta nada om det intresserar någon. drog hem till jonna efter skolan ohc pluggade på parti grejen det gick skitbra faktiskt. hihi sen var det träning för mig då, mötte amanda & alexandra på tåget så drog in med dom. det var ett najs pass, yeah 33,7 på 50 fjäril efter att ha morgontränat det är jävligt najs dåra!
i skolan är allt knas.. och jag orkar fan inte.. men i helgen iallafall är det ju tävling på lördag sen ska jag och jonna äta nånstans och sen ska vi sova hos nån så det blri nog superduperkul! hare bääääääst idol snart!


du är hela min värld.

love of my life

gokväll.
blir ett snabbt och kort inlägg nu måste dra o sova typ halv pga morgonträning. men jaja det blir nog kul även fast douxen langar strösta dissen. haha jobbade ingenting i skolan idag, men gjrode lite om "mitt parti" efter skolan och har nu här på kvällen gjort klart steg 17 i matte sen ska jag bara göra stegtestet så det är chill. träning var ett fart 4 pass men det gick skitbra så det var fett roligt. somsagt morgonträning imorn .. med malin,anton &joel som jag vet kommer(a). ja juste hände lite grejer i skolan idag också .. m juste allt är mitt fel PRECIS! sovsött vakna blött(a)
justfan douxen ska beställa uggsen som vi ska ha i vinter, haha båda gilla dom så mycket. själv ska jag ha ett par svarta. kan ju lägga in bilder sen eller så chekkar ni doux.blogg.se, yeah!
kyss


vackert

"en viss kille"

gomorgon.
idg äre tisdag dåra .. känner verkligen inte för att gå till skolan idag, har spanska som bar kan ta sig i röven hatar det verkligen, det måste vi göra ett parti(?) så måset börja på de också.. kul! har absolut ingent att säga utom att jag drömde en skitskumm dörm.. om en viss kille .. men aja skriver efter skolan hare gött!



gamla tider.. härliga tider.
jag älskar dig.

hönapöna

tjena alla bloggläsare i mängder! (a)
idag var en .. helt okej månag. mycket och göra i skolan, började ju med provet det gick väl halvbra sådär men aja blir jag inte godkänd så that's life! sen vare kurs uppdrags föreläsning, eget parti och redovisa för 2 pers är dom sköna eller? haha måste klara av det för att få vg, så får väl göra mitt besta! haha sen chilla vi lite bara. ganska trist skoldag. men drog hem sen åt lite kolla på tv sen var det dags för träning igen. niclas o co. fyfan vad dom mobbar oss (a), men dom skaaaa få igen i swear(a), haha passet var skitkul och lungt o bra, imorn var det vsst ett fart pass hörde jag så får väl förbreda mig på det. har ju tävling i helgen och ska träna sex pass innan det så jag är i riktigt bra form. ikväll måste jag plugga lite glosor på spanska.. jag älskar spanska verkligen jätte mycket.. not. men ha en bra måndagskväll.. plus att det är nite är ngt csi ny idag.. mitt hjärta går i tusen bitar.. aja får väl förkösa klara mig på resten.
puss på rumpan.


"innan regnet"

tha gang!

tjena allihoppa.
känner mig faktiskt jättepigg och glad. haah gick inte speciellt bra på seriesim idag menmen.. vi skylle på förkylningen. det var ändå grymt kul att vara där, att få träffa emma igen, peter & emily kom och kollade sen var anton och hans fantastiska humor där plus att min bästavän var där, då går allting :) sitter och väntaer på thai mat som vi har beställt, klockan är redan åtta så det blir en sensen middag. förresten, idag köppte jag två mössor, skitgulliga tycker jag dåra (a). måste plugga lite kurs idag också sen hinenr jag nog itne så mycekt mer tyvär.. det var den helgen liksom. aja längtar redan till nästa, hihi morgonträning på onsdag med my gang, anton joel & cissie, haha nej men det blir skojig, att gå upp klockan 5 och träna i 1½ timma kan de bli bättre? (a).
kanske skriver några rader ikväll men annars får ni ha det så bäst alla mina jättemånga läsare(a).






amazing jonna.

tjafan!
vaknade halv åtta idag.. lite ondögit(?) menmen .. så jag drog upp och kolla på amazing race, haha sjukt program (a). idag är det iallafall seriesim i täby ärförkyld så det kommer inte gå bra, men åker dit för klubben!  jag vill ha en mössa, ska försöka få nån att hänka med ner till skhlm. haha så fult. men skriver mera ikväll eller nåt, måste plugga kurs idag också.. prov imorn </3 .. ha en grymt härligt söndag i stockholms fina sommar väder. (a)
kyssss

tråklördag.

hejsan hopp.
sitter här och lyssnar på simple plan, vi hämtade ut biljetten till konsären idag, hihi är beroende. men iallafall.. idag har jag varit i skärholmen mamma och köppte lite grejor som jag kanske lägger in bilder på sen om jag pallar (a), sen har jag bara suttit hemme och lyssnat på musik, trevligttrevligt. måste plugga egentligen .. men orkar inte .. aja jag borde så jag ska väl gröa det sen i think. kanske inte ska tävla imorn, är jätteförkyld och. jag jag vet inte (a) känner inte för det menmen! ska föröska fixa designen lite eftersom cissie på nåt konstig sätt aldrig orkar fixa -.- , men hoppas ni har en bättre lördag än mig! pusss på er guurkor!



jag är kär.

    

grymmaste kvällen.

coola bananer.
hann och orkade inte skriva innan kvällen men kan berätta lite om dagen. skolan var as seg, var jättetrött .. eller alla var jättetrötta o jobba ingenitng, men aja that's life. sen drog jag och jonna hem till henne, träffa lite folk på vägen, väldigt trevligt. haha sen åt vi korv med bröd, och måla naglarna och fixa oss o grejor, sen drog vi oss in till gröna lund. och klockan 19:30 spelade neverstore, så grymt jävla bra och så grymt söt sångare bara för att jag inte kan namnet på hnm .. vi kunde ha snackat med honom o grejor, men våran feghet var på topp idag så så blev det itne menmen! vi fick se honom live det fick inte ni! :] hihi sen drog vi till långbro och träffa folket, eller vissa .. utom.. idioterna?! aja pallar itne prata om de, vagge den sköna snubben jag aldrig träffats eller pratat med förut var de. haha skönaste männsikan evver. b1b2b3b4 for lajf<3
sen drog jag , jonna & lina hem till jonna o hämta min grejor efter att ha stått o väntat på bussen i typ en halvtimma men ah.. lite förkyld har man blivit på köpet också det känns ju jättebra inför söndag.. men aja det är bara seriesim. hhi lite lågt inlägg idag men aja, lägger in lite bilder från ikväll när jag fått dom! men ha det bra, imorn blir det shopping med mamsen. :] 
om du vill nåt .. MOBILEN! 
kyssss

b+h=bh

gomrogon
ska alldeles strax dra till skolan ..känner verkligen inte för det .. men aja får klara mig igenom dagen, sen ska jg hem till jonna sen ska vi fixxa oss tills ikväll och sen bär det av mot grönalund och stor scen. hihi blir glad av tanken :)
ha en bra dag idag alla foggis! haha
kyssss


idag åker erika min sötnos till gbg , saknar henne redan ffs ;o
hihi ps, i love you.

alla älskar listor brä.

Vad heter du: malin ffs
Vad har du på dig för kläder: jeans från cheapmonday, tröja & vitt linne från gina.
När kysste du någon sist: ehm .. glöm de.
Vad lyssnar du på för musik: rock<3
Har du snott någonting någon gång: hehe.. kanske
Har du många vänner: mja, det tycker jag väl.
Vad heter din bästa vän:  cristine ekman
Har du något husdjur: nej hade två katter förut.
Var denhär bra: öh, bra?

bästevän!

min bästevän.
är itne som alla andra, hon är mer än tusen gånger bättre.
jag vet att jag inte alltid har varit den bästa för dig.
men du är de bästa som finns och som nånsin funnits.
aldrig utan dig vid min sida, aldrig.
du&jag genom allting. lova mig det?
"i promise, you are my everything"



stresig dag.

thjolahopp!
nu sitter jag här framför min älskade data igen och världens stökigaste rum. aja vilken dag som helst ska jag städa. aja skoldagen idga var inte så najs, jag o jonns skulle prta med froggen o co. men nejnej så blev det inte. haha hade ph idag också så stannade till klockan 3 rktigt najs .. nejmen fick lite enelgeksa gjort iallafall. sen skyndade jag o jonna oss till bussen.. vi missa den.. så vi åt godis (a), vi kom hem, sen drog vi en snabbis till skärholmen för att kolla på invigningen, men det hände typ inget?, sen vare tränign för min del, jobbigt pass.. har fått tillbaka ondheten i mina axlar så kunde inte köra de vi skulle, det är trist.. men aja ska få massage någång. har pluggat kurs med mamma, hon har förhört mig, kan rätt så mycket, ska plugga i helgen också. så det ordnar sig nog. nu ska jag kolla på criminal minds och imorn äre neverstore med jonna på grönalund, nån som ska dit? :] men sov sött vakna blött! (21:04)
kyssssss


i love you

barndomsvän 14 år!

gomorgon!
ska strax gå upp till min älskade anna som fyller fjorton idag, grattisgrattis!
idag äre svenska kp i skolan, man ska prata inför grupp.. ;$ hatar det mest av allt. men aja nångång måste man ju lära sig (a), ska också fortsätta att plugga på kursen .. fuckign prov på måndag. tänkte lägga in vad jag har på mig idag, men blev inge bra bilder så skiter i det. hihi. ikväll ska min design bli fixad har ja besämt! haha den här e jätteful men ni får stå ut. idag vet jag inte om jag o mina vänner ska till skärholmen, det är ju ingvigning idag lite roligt och se vad som händer då så kanske drar dit, men skriver när jag kommer hem nästa gång. ni får ha det så bra tills dess era sötnosar.
pusss


grattis på födelsedagen barndomsvän.
bilden är gammal.

design!

jag ska fixa blogg designen så frot jag kan. pussssss

idol 2008

nu sitter jag är helt trött i huvuet och kollar på idol 2008, ny jury hur ska de gå? ;o haha det går nog ändå. träningen idag var intee speciellt bra .. men aja det funkade. hänger ju inte med ett dugg .. men ah det går väl framåt snart hoppas man. seriesim i helgen & bertils minne näsa helg, ska faktiskt bli kul o tävla. kanske inte 400 medly nu i helgen, men grö det fan bara för klubben (a). hihi har kollat igenom kursen, kan kanske.. hälften .. och har prov på måndag.. det är inte bra.. men ska plugga varje kväll o grejor :] aja, har inte speciellt mycekt att berätta, skriver imorn igen. ja just fan.  idag .. vare en brud som snacka skit om mig ..  shit ville bara slå henne. men sånt gör inte jag .. är en snäll liten flicka (a). haha hare bra! puss
slänger in en bild på de jag saknar allra mest ..


allt var så bra.

jonas brothers

tjolahopp!
sitter här med bestis lina brevid mig och lyssnar på jonas brother - hold on. en fantastiskt låt de där (a), haha idag var det som vanligt skola, sämsta vädret så håret blev ju lockigt bara man gick utanför dörren..suck men ah that's life. skolan flöt på, försökter jobba lite engelska på morgonen .. men ah det gick ju havbra :] haha sen vare lunch med brudsen och pahne&wallin. hihi ruligt värre, vi snacka om våran überroligakväll .. :)  lite matte på eftermiddan , sen så imorn har jag o jonns värsta grejen vi ska göra, ahah not men ah det är lite roligt :) haha men ska snart dra till träningen mste plugga kurs ikväll .. och spanska .. NOT! men skriver mera ikväll.
ha det bääääääääst!


.. i segeltorp <3


musik in my <3

förlåtförlåtförlåt för den ruksigt fula designen, men jag .. eller nån annan ska fixa den så snabbt som möjligt! men ialflall, kursen.. kan ta sig i röven. det suger att behöva kunna typ vå a4 papper om EU? inte nödvändigt från min sida. men okej.. men ska ialafalll få ett vg när den här kursen är slut, annars (a). men ah .. idaag tränade inte cissie med mig.. :/ men det gick bra ändå, haha jag och alla stora så det var chillpill, lungt fart 2 pass, det kan inte bli bättre efter en ganska pluggig skoldag.. (a). nu ska jag sätta mig framför tvn tror jag eller lyssna på mina älskade musik.. beroende (a).förresten.. på fredag ska jag och jonna till grönan igen .. NEVERSTORE spelar. helt jekla best! :]
men ni får ha det gött som christoffer säger (a).
puss och kram skumbanan


jonna och jag .. och NEVERSTORE!

smoothie&köttbullar

tjena alla gullungar (a)
idag gick det fett bra i skolan , nej men jag och mina kära vän erika skolakde från spanska.. av mångamånga skäl .. så ja venne, får säkert nåt mejl hem .. men hallå frida är dum i hela skallen? , det går inte. aja jobbade kurs sitället och har nu bara typ 3 frågor av alla kursfrågor kvar.. hm.. sen vare lunch , fiskburgare med bröd o grejor, så det var najs. sen vare o sitta i ett klassrum hela eftermiddan med the kings & flera.  började på mitt steg 20 , haha musikskola i canada. yeah mvg nästa!  justfan, doux var inte i skolan på hela dan idag :/ , vi ringde .. o vi ringde&ringde .. men hon svara inte .. o nu ska hon inte komma på träningen heller , har fått tag på henne. *lilla djävulen*

åkte buss hem med anna, elin & alex till segeltorpscentrum därifrån gick jag o anna up till skansberget, men det fanns typ ingen personal vi kunde prata med? vi ska ha prao "snart" och vi funderar på att praoa på vårat älskade skansberget. får se hur det blir med den saken men jaja bättre lycka imorn (a). har nyss druckit en banan smoothie & ätit köttbullsmackor.. igen och nu ska jag kolla lite bloggar & lyssna på musik sen blir det av till träningen.
hare gött. skriver ikväll :)




minnen.

skola nästa!

gomorgon
ett snabbt inlägg innan jag ska dra till skolan.
som sagt spanska idag, sen ska jag försöka göra de isista kursfrågorna jag måste bli klar ändå så! skriver mera efter skolan.hare gött!




hihi min roliga vardag.

plugg.. och plugg!

tjafan!
det blir ett kort inlägg, ska dra mig till min sköna säng .. är sjukt trött. men har ialfall pluggat kurs i en och en halvtimma.. och har inte så många frågor kvar nu (a), har gjort 1 papper och ett kvar, hihi det grå framåt :)
men träningen idag var jätteskön , yeah ska få en tårta av niklas när jag fyller år, det är jävlgit najs.
haha men skriver mer imorn , yeees spanska imorn.. *gråter*..
ni får ha det bäst älskar er alla !






         hihi två bilder från skolan idag.
fanny du ÄR roligaste.
haha jag och marcus .. vi är the best oavsätt!

the hives<3

tjafan!
igår var jag o jonna på the hives, det var det bästa på länge. hihi nytt favorit band.. många andra också men ändå. slänger in några bilder sen från igår. idag vare skola.. suck.. gick as segt, nån musik grej, förökte jobba kurs.. men fattar ingenting.. ska försöka jobba lite ikväll , hihi papi får hjälpa mig. snart ska jag dra till the simning, det ska bli kul :) skulle ha följt med cissie till hennes skola men jag måste plugga lite här o var (a).. men skönt var det iallafall att komma hem, hihi gjorde en jättegod mellis, köttbullsmackor & banansmoothie , rekomenderas! :]
skriver mera ikväll, engelska steg 20 nästa!
kysss



pelle&Niklas
THE HIVES I IN MY <3