borås över nyår - HEJDÅ!

tjena.
har inte skrivit på ett tag. men har inte orkat och har inte haft så mycket tid .. höhö
har varit på mellandagsrea med massa kompisar och hittat massa söta kläder sen har jag faktiskt tränat också. :)
*öveskriften* och imorn åker jag ju till borås och stannar där till lördag i think.
ska försöka uppdatera lite där nere men om vi inte hörs.
GOTT NYTT ÅR GOTT FOLK!

puss på er

mellandags rea

haloj!
kom precis hem från skhlm där jag spenderat min dag tillsammans med cissie och linnea. riktigt kul har det varit! :) har hittat fem söta tröjor och en liten väska. ikväll är planerna hem till jonna och spela wii som hon fick i julklapp den sötbullen! Men först ska jag fixa lite här hemma, och till middag blir det hemlagad pizza, mumsfilibabba! :D
ha en trevligt kväll för det ska jag!

haha ursäkta gubben
bilden är så fin utan honom!


25 december

hejhej!
nu är julen över, eller lite iallfall. Var ju i malmköping igår och åt julmat öppnade julklappar och hade det trevligt. Fick en massa fina grejer, smink,väska,mys tofflor, lite kläder och sånt. Idag var vi hos mormor och morfar till två eller nåt sen bar det hemåt. Har börjat på att göra en öronhängeshållare.. om de kan heta så. haha det har jag iallfall. kanske kan visa sen :) men ha en härlig juldag, schrek på  5an ikväll gott folk! :)
PUSS


En gång polisensimmare .. alltid polisensimmare.
2004 på aquarapid togs bilden!

GOD JUL ALLIHOPPA

GOD JUL ALLIHOPPA.
HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR JULAFTON.


kommer inte skriva förrän imorgonkväll för att snart drar jag
och hälsar på släkten i malkmöping.
men ha det grymt bra idag, för det är ni värda!
PUSS

brudar brudar brudar alla gillar brudar

hejhej!
har precis ätit julmat för andra gången. det börjar bli lite för mycekt nu.. och det är inte ens julafton än? haha jaja. var ju hemma hos cissie idag, fick min julklapp , underkläder och en urgullig nesecär tack bästis!
ikväll vet ja inte vad jag ska göra, det blir väl tvn som vanligt. Det är päron till farsa i las vegas klockan 21:55 på femman som jag nog ska ta mig tid och kolla på. Imorgon innan jag drar till malmköping så ska jag troligen lägga upp en bild på klänningen jag köppte för ett tag och ska ha imorgon.
men ha det bäst!
 puss på er


saknar den dagen grymt mycket.
ni är kärlek brudar.

dan före dopparedan

yes, imorgon är det julafton!
jonna gick precis härifrån, hon kom och lämnade min julklapp så gullig som hon är. (hon har dem snyggaste skorna). Cissie ska komma hit nångång också... nångång. har ialfall inte gjort mycket annat än att fixa naglarna och kollat på tv den här dagen. ska kanske ta en promenad ner till kvantum.. om ja orkar:)
Men ha en härlig 23 december.
vi hörs!
PUSS


oj så söta.
jag och bror .. några år sen :)


lite mer jul i huset

hej!
ja ni ser ju rubriken, hehe idag ska vi ta upp granen och alla söta tomtar vi brukar ha.
var sista träningen idag på en vecka, skönt!
det var ju dubbelpass så jag och cissie var i stan och åt taco bar och lite sånt :)
tror inte jag kommer skriva så mycket mera ikväll
men ha en härlig kväll.
bara två dagar kvar till julafton nu!
puss på er


jag är kär i jacob i självaste neverstore.

gonatt

nu säger jag hejdå för den här härliga söndagen.
har teäning imorn och sen stannar jag i staden med cissie.
så vi hörs om ett dygn ungefär dåååra.
sköt om er.
PUSS


dig&mig

heartbreak hotel

sitter och kollar på heartbreak hotel och snackat med människor på msn .. eller kanske är dom apor? ;o
jag tycker filmen är jättecool.


puss på er

söndagskväll

hejhej.
eftersom min data inte är som alla andra så har inte min nya header uppdaterats än. men det kommer väl. och om det blir som det ska så ska jag ha den ett tag fram över.. tills ja tröttnat på den :) haha nog om min header. Har varit hemma ett bra tag nu. var ett fart tre pass, kort och tråkigt -.- jaja imorn äre morgon och eftermiddagsträning så det bli najsnajs!
inge wallander på tv ikväll heller </3 så blir väl en kväll framför datan om ja inte kommer på nåt annat.

nu är det bara tre dagar kvar till julafton! längtar
PUSS på er

foto:jag
"bad sounds kill good music"
så sant som det är sagt.


bra bättre sommar

GAAAH  VAD JAG SAKNAR SOMMAREN!
aja, haha ska dra till träningen snart.
headern ser förfärlig ut jag vet. ska fixa ikväll.
sköt om er.
PUSS


sommar minnen.

jag skriver det här för att jag saknar dig

kollade igenom min data och massa gamla bilder.
saknar när det var du och jag, vi delade allting.
vi berättade allting för varandra.
Vi skrattade alltid tillsammans.
vi hade roligt hela tiden.
vi var bästavänner.
men vad hände?
hoppas att du förstår att jag saknar dig. '





filmkväll .. ensam..

hejhej!
har läst ut om jag kunde drömma nu, det är så sjukt bra. måste läsa andra också, yeees! men den här kvällen har jag tillbringat framför tvn och datan. har suttit och kollat på love actually, fattar inte så mycket, men den är väl helt okej antar jag. nej nu ska jag snacka lite med riiiiikard. puss på er.



den får 5/10 från mig.

julstädning

hej alla!
har inte orkat skriva på ett tag men har annat för mig. idag har jag och min family städat hela huset inför julafton och så. härligt och vara klar iallafall. eller jag kanske inte är det.. men jag stängde iallafall in mig på mitt rum med hög musik.. mohahah då vågar ingen komma in! :) sov hos cissie igår till idag, igår kollade vi på ondskan, älskar den filmen. den är så sjukt bra. bara jag som tycker de? :) vi hade iallafall grymt kul hela kvällen. älskar dig bästis!
ska försöka fixa en lite roligare header strax. men hare gött
PUSS

julavslutning

haljo igen!
har inte orkar skriva på ett tag. men har mycket annar för mig.
idag var det bara bakning och sånt i skolan. jag och gardart gjorde dem allra snyggaste pepparkakorna kan ni ju skriva upp nånstans! :) sen drog jag och cissie hem till jonna och fixade oss inför skolavslutningen som var nu på kvällen. fick även mina betyg som jag tycker var helt okej, det är ju ändå bara försat terminen i åttan men vem vill inte ha bra betyg liksom? x)
nejmen ikväll är det bonde söker fru och grejer, riktigt trevligt.
nu är det bara 6 dagar kvar till julafton, längtar ihjäl mig! :D
men ha en härlig kväll.FÖR NU HAR JAG JUUUULLOV!


MI AND MY LOCKAR, VAD TYCKER NI? :)

full fart

snabbt inlägg nu, csi om några få minuter. dagen har gått bra och har VG i so den här terminen det var väl de ända viktiga. har inget roligt att berätta, vi hörs nån dag!
PUSS


italien sommare 2008
jag och anton


hahhahah bilden är ju så klockren.
kan inte sluta garva åt den x)

klubbmästare yes!

hejsan alla glada!
har varit och tävlat nu på morgonen och kört andra passet av km , haha jag simmade bröstim, frisim och medly. är helt slut i hela kroppen. men jag blev ändå klubbmästare i min åldersklass och vann en 2000 g chokladkaka :) .. som jag delade med cissie för att jag är så snäll! :D vet inte riktigt vad jag ska hitta å idag, ska göra klart lite smycken och ah lite sånt. Har testat kläderna för skolavslutningen och jul/nyår och dem sitter perfekt. längtar till nyår för då ska jag och bästis till borås. jevligt najs! nejmen har inget viktigt att skriva (som vanligt) så vi hörs senare.
PUSS


mums!

sommarkär


 sommaren 07.
minnen för livet

myskväll hos bästevän

haloj!
nu sitter jag hemma hos cissie, ska sova här idag. ska bli kul! det var somsagt tävling idag, det gick inte bra på nånting, men är inte förvånad så de är lungt. annars har jag inte gjort nånting idag. gjorde i försig ett armband imorse som jag kan lägga ut bild på sen. vad ska ni göra i helgen förresten? :) själv ska jag tävla imorgon också sen får vi ju se vad som händer. nejmen nu ska jag göra något socialt med douxen.
PUSS 



såhär ser jag ut right now, helt osminkad och fult hår :)



otroligt vackert


han sjöng den så otroligt bra.
 han är en värdig vinnare av idol 2008.
puss


lucia och idolfinal

haloj!
idag var det en kort skoldag, började 7:45 (?) man hör ju hur de låter .. då ska man precis ha vakant men ah. var bara i skolan till kvart över ett sen dorg jag hem och åt lite sen drog jag till träningen. det var bara 2000 lungt så det var najs. i helgen är det km, ska bli kul och se hur det går men körde ju ett jättehårt pass i onsdags .. hur tänker dom? ;o men ska typ sova hos cissie imorn också det ska bli trevligt! :D

ikväll är det idol final! vem hejar ni på?. ahha precis som alla andra vill jag att kevin ska vinna. alice är bra men vafan.. hon är itne speciell på samma sätt som kevin. får sitta själv och kolla på det också, kul! :I jaja det löse sig.
PUSS

luciafirande

hejsan, har inte kunnat skriva på hela kvällen för att har varit och tränat och sen var det luciafirande på badet. då min älskade hannah sjöng, du är bäst gumman. men skolan idga flöt på, klar med engelskan och sånt. har köppt klart alla julklappar nu och sånt. ska bra slå in dem söta små sakerna också. men uppdaterar inte något mer ikväll ska kolla på tv hela kvällen. ha en najs torsdag! oh no, ska vara i skolan 7:45 imorn .. suck.
PUSS

öh ja

haha i de tidigare inlägget skrev jag att det var mycket i skolan .. och sen skriver jag att det inte är de. haha vart ska världen ta vägen.

min lilla namsdag idag :)

haloj .. jag ahr fått HICKA (!). jaja idag var det lungt i skolan, känner inte att jag har lite mycket stress som förut så det är najs. det var ett pass på 6600 riktigt jekla långt, men jag klarade det. yes! har precis ätit min lilla middag och ska väl kolla runt lite på datan, sen spanska glosor och sen är det säkert nåt på teveapparaten ikväll. har inte så mycket att skriva om men det jag längtar till mest just nu det är att det ska bli LOOOV, är jag ensam? hihi det hoppas jag att jag inte är men ha en härlig onsdagskväll ,skriver mera senare kanske.
PUSS

i like

tjenare.
känner att jag uppdaterar lite för dåligt, men hinenr faktiskt inte med. har mycket att göra nu sista veckan i skolan. men idag har jag jobbat duktigt. ehm, jag bella och jonna jobbade alla tre med min engelska och ja, det gick väl bra.. haha right? sen redovisade jag steg 23 i svenska och sen var det dags att åka till träningen. ett roligt pass, uppifrån i like.  och imorgon var det tydligen ett jätte långt pass.. så får se hur det går ;o
ja juste, i helgen ska jag och jonna (nu vet du det tomte) vara med vagge , längesen man träffa snubben, :) nu vet alla det också. aja, nu ska jag göra något annat trevligt.
PUSS



bella i en tomteluva

haloj i stugan!
sitter hemma hos lilla.. mig. ska snart dra till träningen och simma lite. idag avr det en rolig skoldag. har gjort klart halva steg 23 i svenska, och ikväll har jag lite mer plugg som måste göras. kulkul! allt bra annars då? , jag och bella (
www.ggreat.blogg.se) tycker att det är jättekul att alla kommenterar  våra söta bloggar! you go girl!
nu har bella sorterat mina parfymer(!!!!!)
PUSS


bella och mi , right NOW!

örhängen

gjorde ett par söta örhängen igår, vad tycks?






inte bästa bilden men det gick bara att ladda upp en bild
men nu ska jag dra till skolan. CYYA!



måndag morgon

haloj!
vaknade väldigt tidigt idag .. även fast jag har sovmorgon? .. ska inte gå till skolan förrän klockan åtta så kan ta det really chill. idag måste jag plugga spanska hela dagen tack vare min mobbade lärare -.- ska träna idag iallafall,  ska bli kul! : )

jag har redan bröjat slgit in mina julklappar, hihi älskar det. det blir så fint när man är klar! :)
kan lägga in en bild på dom sen när alla är klara!
PUSS

andra advent

haloj!
nu blev det tre inlägg på rad, de första beöver vi inte prata om men..
har handlat klart alla julklappar nu i think känns bra, sen var det adventsfika hos cissie, andra advent idag ni vet! pppa kommer snart och hämtar mig, då ska jag hem och äta. sen ikväll är det walander också, ska bli najs och ha något att kolla på. men ha det gött.
PUSS

stop and stare - one republic


den här låten , i like!

rip

rip farmor 7 december 2008
kommer alltid att älska och sakna dig.

punkt

blogg.se hatar mig , syns min header ?

söndag morgon

hejhej!
nu har ja ändrat min header, vad tycks? tycker den var najs iallafall. idag ska jag och cissie till skräholmen och jag ska köpa dem sista julklapparna, najs! sen kanske vi ska gå på bio ikväll om jag vill (a), men ha en härlig söndag, skriver mera ikväll. PUSS


bild från sommar sumsim 07.
jag älskar er

hej

siter hemma hos cissie. och där har jag tillbringat min kära lördag . till söndag (a) har kollat å tråkigaste skrickfilmen ätit chips och druckit cola. yeah! cissie har visat mig ett nyt fotoprogram, hihi älskar det. ska byta header snart i think. har många att välja imellan nu. men skriver mera imorn.
PUSS

skhlm

nej nu ska jag dra ner till skärholmen med jonna.
ska kolla på julklapp till min bror och en klänning till mig. har mobilen med
PUSS



lördag

jadu.. vet inte vad som haer hänt med bloggen, inläggen ligger på varandra? eller är det bara för mig?aja .. idag är det lördag HELG! ska vara med jonna och ikväll ska jag sova hos cissie i hennes nyyya hus. jag och jonna ska ..locka mitt hår 8)  hihi vad ska ni göra idag då?
PUSS



nyårsklänning


bllev kär i klänningen.
om den kommer i min storlek så ska jag fråga mamma
om hon skulle kunna tänka sig att ge mig den..
tänk till nyår.. ååh vad fint :)
ellos 249 kr

fredag och heeeelg!

har inte skrivit på ett tag. men orkar inte lägga en massa tid på bloggen. men det är ju kul att folk läser ialllafall. finns inte mycket att säga. har handlat alla julklappar utom en nu *stolt* har fixat alla inlämningar och skit i skolan nu också. det är bara 19 dagar kvar till jualfton. najs! ska bli riktigt att få fira jul igen, vakna upp på morgonen och veta att det är julafton, åka till mormor och äta och kolla på kalle anka och sen öppna alla julklappar, älskar de!
vad ska ni göra på jualfton förresten?


ikväll är det idol, bara tre kvar nu. idag vill jag att..... ingen ska åka ut! älskar alla tre fan. ha alltid gillat robin, han är söt, sjunger bra och har snygg stil. kevin kan man ju bara älska, jättecharmig och sjunger grymt bra. sen är det alice, nja hon kan få dra hem idag i think. eller?

PUSS




the red jump suit appartus - face down
lyssna på texten


onsdag

haloj!
har inte orkat skriva nånting. men idag har jag jobbat riktigt duktigt i skolan. redovisat steg 21 i engelska och nästan gjort klar min gulliga mössa. lina drog nyss hem, hon drog hit efter skolan och vi skrattade.. och skrattade. haha gjorde också klar min lilla boll som jag ska ha till min mössa. väldigt fint. ska åka till träningen imorgon, äntligen. saknar alla jätte mycket. nej nu ska jag lyssna på musik och plugga lite glosor och till mitt tal jag ska läsa upp imorn .. *skakis*
hare bäst. PUSS


puss på min söta lilla boll.


hemstudiedag

tjennare
idag har jag hemstudie dag. ska plugga med sofia som precis gick upp (?) haha:) kommer inte uppdatera nånting idag i think. träffa bästevän igår som jag inte hade träffa på fem dagar, men kunde inte träna igår pga min förjävliga förkylning.. ska inte göra det idag heller.. hatar de här. först magsjuk sen förkyld? usch!

men ha e najs dag. skriver ikväll.
ps. har färgat håret, lägger in bild sen ds.


me and sofia i helgen.
i love you


haha 100 frågor , kör på den!

1. Namn: malin
2. Smeknamn: haha mallan
3. Ögon: grön/blå
4. Längd: 159,5 exakt
5. Hår: mörkbrunt
6. Syskon: lillebror
7. Tycker du om att sjunga i duschen: nja
8. Tycker du om att sjunga på toaletten:
9. Födelsedag: 10 oktober
10. Stjärntecken: våg
11. Adress: tomtens verkstad AB
12. Kön: tjej
13. Höger eller vänsterhänt: höger
14. Vad söker du i ett förhållande?: äkta kärlek
15. Har du någonsin varit otrogen?: nono
16. Civilstånd: singel
17. Har du en bil: nej
18. Vilken bil har du haft/önskar du dig?: önska mig ingen bil

Favorit frågor:
19. Film: american pie
20. Favoritlåt: just nu simple plan - save you
21. Band/Sångare: simple plan, good charlotte, the red jumpsuit appartus, sum 41 .. listan är oändlig.
22. TV: csi, criminal minds och sånt ;D
23. Skådespelare: venne
24. Skådespelerska: venne
25. Mat: mammas
26. Favoritnummer: 7
27. Tecknat: hitta nemoooo
28. Disneyfigur: venne
29. Färg: lila

Kärleksliv
30.
Planerar du att skaffa barn?: ja men inte nu
31. Vill du gifta dig ?: yes
32. Vid vilken ålder vill du skaffa barn? mellan 20-25 ?
33. Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: venne
34. Kommer du att ha barn när du gifter dig?: kanske?
35. Har du en Pojk/Flick-vän?: nej
36. Är du förälskad?: nej
37. Skulle du kunna vara otrogen mot någon?: ne

Välj det du tycker bäst om
38. Musik/TV: musik
39. Pojkar/Flickor: pojkar
40. Rosa/Orange: rosa
41. Festar/Sitta hemma: haha
42. Sommar/Vinter: sommar
43. Dag/Natt: natt
44. Hänger/Tar det lugnt: båda?
45. Tråkigt/Roligt: roligt

Om dig som person:
46. Konstiga ord: många
47. Vilken skola går du i?: ks fruängen
48. Har du tagit droger?: nopp
49. Vad tänder du på ?: haha
50. Hur långt är du beredd att gå på första daten?: vet inte
51. Hur skum är du?: JÄTTEskum
52. Vilka 5 personer gillar du mest och litar till 100% på?: cissie, jonna,lina,bella,sanna
53. Vad tycker du om själsfränder?: vet inte
54. Är det rätt att flirta när man har Pojk/Flick-vän?: nej
55. När grät du sist?: ett tag sen
56. Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller Killar/Tjejer?: mycket
57. Är du glad?: just nu? ja
58. Varför?: inget speciellt
59. Vilken sak kan du inte leva utan?: familjen & vänner &&& mucik
60. Kärlek eller Lust?: kärlek
61. Silver eller guld?: guld
62. Diamanter eller pärlor: pärlor
63. Soluppgång eller solnedgång?: solnedgång
64. Har du någonsin badat naken?: ja
65. Sover du med gose djur?: nej
66. Har du några piercings?: öronen?
67. Vilken färg har dina underkläder just nu?: typ blå
68. Vilken låt lyssnar du på just nu?: what if - simple plan
69. Vad är dom 4 sista siffrorna i ditt telefon nummer?: hmm låt mig tänka..
70. Vart vill du åka på din smekmånad?: utomlands
71. Vad är det mest romantiska du vet?: vet inte :)

Resten får sväva i ovisshet:
72. Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?: ja venne
73. Favorit sport ?: simningen
74. Vad gör dig glad?: mina väner
75. Vilken är den nästa CD-Skiva du kommer att köpa: simple plans nya
76. Bär du kontaktlinser eller glasögon?: nopp
77. Vilket är det bästa råd du någonsin fått?: var alltid dig själv kanske?
78. Har du vunnit något speciellt pris?: speciellt och speciellt men ah..
79. Vilka är dina framtidsplaner?: haha har typ inga.
80. Vilken är den värsta sjukdom du har haft?: måste väl vara lunginflamation.
81. Vad gillar du mest? Komedi eller skräck?: diggar båda, 8)
82. Över telefon eller personer emellan?: personer emellan tack.
83. Kramar eller pussar?: pussar och kramar
84. Vilken låt reflekterar du dig med?: vad vet ja
85. Om du dog imorgon. Vem skulle du lämna allting till?: familjen
86. Har du några fiender?: hahah ja
87. Vad är du mest rädd för?: att nån i mitt liv ska försvinna..
88. Skulle du hellre vara rik eller berömd?: berömd
89. Vad är klockan i Albanien just nu?: jo men du vet, jag har koll.
90. Om du hade 24 timmar kvar att leva. Vem skulle du tillbringa mest tid med?: familj och bästavänner
91. Har du mött Jul-Tomten?: såklart, vem har inte? :D
92. Om E.T kom och knackade på din dörr. Vad skulle du göra? bjuda in honom på en fika :)
93. När var det senast du pratade med personen du tycker mest om?: igår
94. När känner du dig som vackrast? sälllan
95. Har du några husdjur?: nej
96. Vad har du för E-Mail adress?: det vill du allt bra gärna veta va :D
97. När var det sist du var ledsen?: några veckor sen i think
98. Är du en alkolist?: nej
99. Väldigt onödig info: jag älskar min mobil
100. Har du haft tråkigt när du gjorde detta testet?: skoja inte :)