SIMPLE PLAN!

IDAG ÄR DET EXAKT TVÅ MÅNADER KVAR TILL SIMPLE PLAN KONSÄR.

the hives ikväll

hejsan!
ligger i jonnas säng och lyssnar på the hives och har precis färgat hennes hår mörktbrunt. hoppas hon blir nöjd, (a) hihi men snart ska vi iallafall börja dra oss in till grönalund, det ska bli grymt kul att spendera ännu en dag med min älskade jonna, hihi vi har så kul tillsammans så det är najs, :) haha jag vet att min design på bloggen är förfärlig, ska fixa den .. när jag orkar haha måste ha lite proffs hjälp så jag får nog tillkalla douxen , men det löser sig. ni får a det så bäst.. för det har jag. puss på munnen, ;$


jonna 'flumm' bästevän jag älskar dig!

                                                           '



                                                                                                                                        

gomorgon!

tjafan!
vakna typ nyss.. i jonnas sääng..grrrr ;$ hihi nej men idag ska jag o min tomte färga hennes hååår mörkbrunt.. så det är chill asså (a), hihi sen ikväll ska vi som sagt till grönalund och kolla på the hives med viktor o erikh hahah! det är gött sådär på söndan, hihi men skriver kanske mera nångång idag.
nrj igår var bäst, slänger in en bild på mig o bruuuudarna , :)
puss på rumpan!


back on track.

hejsan.
nu äre tredje gången gillt på de här inlägget men aja, ska iallafall försöka börja blogga igen, har ju träningen och skolan.. menmen. hihi idag iallafall ska jag och mina vänner piff och puff till nrj sen kanske min bestis hänkar på också så det blir säkert as kul som alltid dåra! :) , imorn drar jag o jonns till grönalund, the hivers på scen, nån som ska dit?
skriver mera ikväll, hare gött .. puss på rumpan! (a),