lussebullar, mums

halloj allihoppa!
idag har jag inte orkat skriva nånting. har bakat lussekatter med mamma, ojojoj ni skulle bara veta hur goda dom blev :D sen har jag kollat lite tills på provet imorn, men ja orkar seriöst inte med skolan längre.. inte för att jag tror att någon gör det men ändå. kan tycka lite lagom synd om mig själv ändå. :) sen har jag kollat på ensam hemma älskar den filmen han är ju bara för cool.

sen har jag råkat på en förkylning också. mindre kul. men följde faktiskt med på en timmas lång promenad för en stund sen, det gick väl halvbra. men ändå. ikväll är det wallander klockan nio på fyran. den ska jag lätt se!
har nog inga roliga bilder från dagen jag kan lägga in. men härligt att ni gillar luggen. för de gör jag också!
PUSS


dagen i skärgården med dig var inget annat än kul.
bästevän.


ser ni hur brun jag var. saknar det verkligen.
det var en sjukt härlig vecka med världens bästavän.


malmköping, behöver inte säga mera i think.
jag älskar dig.


när jag träffa dig den dagen hade de gått månader.
jag saknar dig och vill bara att det ska vara som förut.

jag saknar sommaren.. 










lugg

har klippt lugg, vad tycks?



lördagsmorgon

gomorgon.
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. behövde inte följa med och träffa släkten, *big smile*
ska försöka ta med någon och köpa julklappar, känner att det börjar närma sig julafton och avslutning. fan vet jag vad jag ska ha på mig också;o aja, det löser sig nog.
kvällen igår var jätterolig även fast vi gick jättelångt och..skitsamma. älskar att vara med er brudar.
skriver kanske mera under dagen. PUSS

som ett plus i kanten har ni fått se massor av bilder på mig och jonna

chekka de urfina bilderna på mig och jonna genom alla hundra år .. 8)
JONNA, hoppas du läser och tar åt dig av jag älskar dig.
PUSS


.. här är en bild som är minnen.
DU ÄR SÖT JONNA!



höhö.. jag är lite sådär smågullig

bara för att jag heter jonna och malin glömt att logga ut! :)
 
Jag och du

Vi är coola, och typ bäst! :)

Minnen från stallarholmen, glömmer aldrig. Kram!

länge sen.. kommer du ihåg? tomtenisse

Precis efter neverstore. Lyckad kväll

Du och jag innan simple plan, vad vi än gör blir det lyckat Malin. DU är BÄST

Du och jag efter the hives, haha jag ser mupp ut, men minnen altså

sjuk bild, men underbar kväll hos dig med tjejerna

hahahha, jag ser mupp ut som en mupp, men minnen.. ja absolut!
donken å grejer


ÄLSKAR DIG MALIN
//DIN JONNA.. hihi

m y s i g soffa

tjenare!
sitter i jonnas mysiga soffa med vilma brevid vid min och självaste .... jonnna! ikväll tänkte vi dra ut, när,var och med vilka vet vi inte med det lös er sig nog, 8) är ledig hela helgen, och hoppa ratt dra till släkten imorn så då blir det en totally helg där jag får göra vad ja vill, så det är tjill!!!!!! pappa kommer och hämtar mig snart så ska jag hem och äta, ska bli fett trevligt. haha skriver mera nån annan kväll,åt,månad.. vem vet? PUSS


vi är finast i know

i´m a girl in green. haha

nu sitter jag hemmma hos belllllla :D vi ska snart dra till öppet hus in skolan, ska bli riktigt kul.ska jobba bild hela kvällen, kan inte bli bättre tror ja... hahahha jo de kan de! :) men skriver mera ikväll. min dag har varit.. som alla min andra dagar och har ni inte läst förut så är min dagar .... bäst! :D
men... har inte träffats cissie idag .. och kommer inte göra det förrän på söndag, den muppen ska simma SM så duktig som hon är. hihi såå stolt över henne,    älskardigmest bästevän.
sen vill jag bara säga en sak till innan jag drar...
PUSS

girl in RED wanna do it in bed.
girls in BLUE wanna do it with two.
girls in WHITE wanna do it all night.
girl in BLACK wanna do it in the back..
girl in SWEDEN wanna do it HELATIDEN.


ja men du vet .. hon? haha.
älskar dig bella


grodan boll + sofia = puss på dig

hallloj!
har precis kommit hem från skolan, var kul och träffa all igen. haha har haft syslöjd hela dagen med grodan sofia. hahahah kan visa våran misslyckade boll till våran misslyckade mössa så vi kommer få de mest misslyckade betyget... men det är så kul ändå så det spelar ingen roll 8) snaaaart kommer robin hit ett tag, ska bli kul och träffa hnm igen:)
oh no ... måste plugga hela kvällen.. året.. livet .. hela tiden -.-.. hare bäst.
PUSS

onödigt


yeah

älskar dig förevigt

just nu sitter jag och kollar på film älskar dig förevigt heter den. kan inte göra nånting annat nästan så det känns ju bra. ska försöka plugga lite på mitt tal jag ska läsa upp på torsdag för hela svenska gruppen .. kommer dö där framme. men hoppas jag kan dra till skolan imorn iallafall, vill träffa alla gulliga människor. 


jag tycker filmen är bra men lite skum ibland med är ändå värd att kolla på
rekomenderas av mig och sofia .. haha right ? :)


sjuk

halloj!
kunde inte skriva nånting igår pga att jag inte kunde resa mig från sängen, är sjuk nu för andra dagen. riktgit trist när man inte kan göra nånting. missar fysikprovet som är idag också .. kul och göra efter alla andra. aja ska försöka plugga lite idag om det går .. har en helvetes huvudvärk men får äta lite alvedon:) hoppas ni har det bättre än mig. PUSS

juklappar är de bästa som finns.


den här tröjan hittade jag på nelly.com den tycker jag var väldigt söt och den skulle jag gärna vilja ha hemma 269 kr

långhelg i järfällasimhall med bestis

TJENA!
nu är höstsimiaden i järfälla slut, äntligen kan ja bara säga. är trött i både huvet och kroppen så det är skönt att bara vara hemma nu. men tävlingen idag gick inte lika bra som jag hade hoppats, menmen.. bättre lycka nästa gång.. eller nåt sånt. var med bästevän i pausen, ojojoj vad kul vi hade. vi hade "snökrig" och det var riiiiktigt kul tycker jag allt. haha det var ett långt och oseriöst insim men aja kul ändå. nu är jag ledig två helger , skönt! sen är det inte så mycket tyräningen den här veckan pga SM som min bästevän ska vara med i yeah! :) ikväll är det wallander på 4an. kan inte bli bättre tycker ja. ska kolla runt lite på hemsidor och sånt skit men ni får ha det najs. PUSS


här har jag hållit hus hela helgen , riktigt najs.

jag är kär



jag älskar låten och jag älskar robin bengtsson när han sjunger den.


att du kunde sjunka så lågt trodde jag verkligen inte.

du sa att "bara de som är värde de" , du får mig att känna mig som världens sämsta person.. du sänker mitt självfrötroende med allt du säger. jag kan inte fråga dig en enkel fråga utan att du ska vara stöddig tillbaka? , vi var jätte tajta förut .. när jag kände dig. när jag visst vem du var.. jag känner inte dig längre. jag tror inte att jag vill lära känna dig igen, det låter för jävligt.. men det är sant. jag vill inte ha nånting med dig att göra. du försöker vara nånting du aldrig kommer lyckas med. men du ska veta att jag kan ändå inte ta åt mig.. jag ska inte ta åt mig från en som som dig. som bara dömmer människor när du inte ens känner dom, vafan är det för nåt? jag kallar det no life. trodde inte man kunde sjunka så lågt som du nyss har gjort.. fyfan, men jag kan inte bara stå där och ta emot allt du säger. jag tror på mig själv och vet att jag är så mycket bättre än dig. kalla mig vad du vill men vet du ..? jag bryr mig inte.

c00laste simtävlingen ..

hej!
idag var det simtävling hela dagen från klockan åtta till klockan sex, snacka om att vara trött efter en sån här dag. men det har gått bra för mig ändå tycker jag, persa en hel sekund på 50 ryggsim 33.73 jevligt najs plus en silvermedalj på de. :) fjäril gick däremot inte lika bra men aja, man kan inte lyckas varje gång. har ju en dag imorgon också. ikväll är det stjärnor på is som jag tänkte sitta och kolla på, men den urgulliga godis jag köppte idag :).
PUSS



.. och theo och martin fick leka i den härliga snön ..
och lilla putte lekte kung på burger king! 8)

idol och ny design. kan inte bli bättre.

thjolahopp!
nu har min bestis fixat min design.. (eftersom jag har liite smått stora problem med det) så det får duga ett tag iallafall. det gick alldeles utmärkt att träna idag.. bara 1300 meter men aja bättre än ingentingen som.. jag(?) brukar säga. det är idol ikväll också, har läst att att det är kärlek som tema ikväll så det blir najs och sitta och kolla på. mamma har köppt hem apelsiner.. är galen i det om ingen visst. så det ska bli mumsigt att sitta och äta på. jag känner inte att jag inte kommer orka skriva mer ikväll, kanske bara nått snabbt inlägg. kommer hem från tävlingen på kvällen nån gång så vi hörs då. önska mig lycka till. PUSS


vad kul man ha med webben

studiedag

tjena allihoppa.
ska försöka börja blogga igen. har fått hjälp med designen nu och den ser väl ändå helt okej ut, right?
idag har ja studiedag, och har inte gjort nånting annat än att bara slöa hemma och lyssna på musik. fast lite duktigt har jag ändå varit, har läst igenom hela amerikanska revolutionen *klappa händerna åt mig*. det är så mycket i skolan just, men det roliga är ändå att det är jul snart, vintern har ju redan kommit. det är kallt som aldrig förr och man fryser oavsätt vad man har på sig, usch! men min kära bästevän tvingar mig att dra och träna idag .. -.- så ska dra och göra det snart. har tävling hela helgen så det blir inte nåt långt pass. haha bättre de än att sitta hemma. skriver ikväll igen. :)
jag tycker ni *alla ni hundra miljoner läsare jag har* ska bestämma vad jag ska ha med in the blogg,  det blir ju lite tråkigt och bara hela tiden berätta om min lilla löjlliga vardag! PUSS

simple plan - save you


ska börja skriva igen .. när designen är fixad.

tjenare.
försökte igår fixa min design on this blogg men.. ja det blev ju lite halv bra .. så måste fixa de och sen ska jag börja skriva igen. för det är inte kul att skriva om man inte har en fin design right ?.
visst är headern feta gullig på mig och min käralilla jonna? :)
PUSSS


jag träffade manda igår.
det var så sjukt härligt att se henne igen.
har saknat henne jätte mycket.
i love you



bästevän


du är hela min värld


 

första sloldagen efter the loooov!

nui är jag i BANANEN som dne kallasdåra ... men ser mera ut osm en citron(?) haha sitter här med the gregers aliiiida och bellla, ska renskriva min svenska nu sne är det föreläsinng 13.15 om någon vill anteckna ? :) ska vara med min lilla söta rara bella efter skolan så det blir feta najs brä!

31/10 2008 en kväll värt att minnas

hejsan!
var längesen jag skrev nu , men har inte haft någon lust och det är väl bättre att skriva när man känner för det än att bara skriva för att göra det right? har hänt mycket roligt under mitt höstlov som tyvär snart är slut .. har sovit hos jonna shoppat lite och igår var det simple plan konsert , det var den bästa kvällen på grymt länge. det var först 8 timmar i kö och väntan de första 5 timmarna satt vi på tidningar, åt onttigt och byggde ett tält med paraplyer och träffa några nya grymt sköna brudar som vi senare umgicks med på kvällen. helt plötsligt så började alla ställa sig och gå framåt.. och strängas före oss ..då skulle vi tydligen stå där i 3 timmar det var jättejätte kallt och man kände inte sina fötter efter den första timmen .. men vi klarade det ialalfall och det var verkligen värt det. när vi kom in var det en del till väntan sen var det förband zebrahead tycker dom var okej men ändå inte jättebra. sen var det dags för simple plan att spela.. 1 och en halv timma bara massa simple plan, det var helt underbart! haha låter helt konstig men det var vetrkligen grymt kul. när allt var slut drog vi till tre olika donken för att få i oss nånting att dricka .. har aldrig älskat donken så mycekt som då. men sen var det hemfärd mot segeltorp igen. Det här var en grymt rolig dag/kväll. tack för de brudar. älskar er jonna, lina, fanny, och jessica :)


grymmast

31/10 simple plan  annexet  stockholm

pierre , jag älskar honom