hjärtat

Jag kräver inte mycket
Bara att det är du och jag.


H1A #1

Vi var på Studiebesök i Fredags, så här har ni lite fina bilder på min söta klass. H1A.







The pogues

All I can say
I love you till the end..


lördag morgon!

Gomorgon!
Eller jag har varit uppe en lång tid nu. Sitter och kollar på rasmus på luffen och redigerar lite bilder jag hade på kameran. Här är lite bilder från när tre fina saknade vänner kbesökte mitt hus förra veckan, glömt att visa upp, hehe. Annars så kommer det flera bilder alldeles strax! PUSSPUSS






Torsdagkväll.

Styrkteträning, riggning av eriksdalsbadet och träning på de, lite så såg min eftermiddag ut. En god middag och lite bra på tv gjorde det inte sämre direkt. Med dessa trevliga meningar så säger jag att ni ska ha en trevlig kväll, för det ska jag! och imorgon blir det sovmorgon.. till kvart över sju. underbart!


SKÄGG

Hej kompisar!
Sitter och kollar på tv, kollar runt på datan och ska snart göra mellis. Ganska trevligt faktiskt.
IDag var det en kort dag, var trött som satan så det var inte alls skoj. Träning snart som vanligt och ikväll.... *trumvirvel* ÄR DET CRIMINAL MINDS!. Galet taggad på detta alltså.

Händer inte mycket spännande i mitt söta liv just nu. Tävling hela helgen men dock så ska jag ta med mig kameran imorn så då får ni för hoppningsvis lite bilder på mina soeta vänner. Med det säger jag: SKÄGG.


jag genom åren.

nu harj ag valt ut några av alla hundra bilder som finns på mig, haha ja jag gillade att ta bilder på mig själv när jag mindre. Ni får skratta för ah.. det var ett tag sen, iallafall de värsta bilderna. titta och njut.
(Det är olika storlekar och kvaliteer på bilderna eftersom många är tagna med webbkamera)


Jag till höger.










Där har ni litegrann. Kan inte direkt garantera att det är i rätt ordning och så men man kan iallafall säga att jag har förändrats, ändrat hårfärg.. några gånger.. ändrat hårlängd.. några gånger. hoppas ni fick er ett gott skratt där i början, det fick jag. (har fortfarande). PUSS

flashbacks

Gokväll!
Träningen gick super och just nu sitter jag med datan på tv skärmen för att .. data skärmen vägrar funka, ganska omoget av den tycker jag. Känns galet skönt att jag inte har något plugg, att jag fick mvg på mina två prov jag hade förra veckan, att jag slutar tidigt imorgon, att på fredag får jag äntligen höstlov, att jag har en fantastiskt underbar pojkvän, kort sagt: Livet är allt bra nu.

tönt som jag är har jag faktiskt redan börjat skriva ner vad jag önskar mig i julklapp, (haha). tänkte bara om ni ville veta detta. Har verkligen inget vettigt att skriva egentligen, imorgon ska jag söka praktikplats.. vore ju trevligt om jag kunde hitta någon och ha det klart liksom.

Annars då?
Inget bra på tv idag så blir nog mest att jag sitter här och mest gör..ingenting.
Ha en mysig kväll så hör jag av mig med tiden! PUSS.

Varför inte slänga in lite sommarbilder och hoppas på att sommaren kommer tillbaka?





NTI

Jag har det galet bra nu känner jag. Ny skola, kind of nytt liv blir det ju faktiskt. Det känns liksom inte jobbigt att åka hela vägen till skolan.. utom när det är redovisningar. för jag har fått massa nya fina vänner vilket jag är galet glad för. Bara därför att jag gillar dem så mycket så tänkte jag lägga in några pics på oss här om veckan som lilla louie har taigt ( kattis iphone), han kan vara värt och lägga på minnet. Juste glömde säga en sak.. DET ÄR LOV SNART! 


jag är tillbaka här nu :)

Hejhej!
Jag ska börja blogga här igen och inte byta något mera nu. En ny design är på gång ,eftersom min söta pojkvän är så snäll och bäst och duktig så ska han hjälpa mig med den. Tills dess får det vara såhär. Finns så mycket jag vill skriva egentligen, men vet inte hur mycket jag borde skriva här egentligen.

Idag bowlade vi med a och b klassen, galet roligt och imorn slutar vi vid lunch och på Fredag bir det också kort dag, och sen är det höstlov, väldigt behövligt. Annars så tränar jag på som vanligt, skolan rullar på, diggar verkligen min klass!

Just det här inlägget är hyffsat nödvändigt, right? Sitter och kollar på tv och ska nog snart göra mellis för att sedan bege mig till eriksdalsbadet. Nej nu skriver jag bara massa ointressant, puss på er.


En mys bild från sommaren med fina vänner.