memories


Ni är otroligt bra!
kärlek till er.


Hos sanna

Sitter i Sannas rum, lyssnar på grym musik och vi har precis bestämt att det blir en behövlig tjejdag med lite pyssel, fixa naglarna osv. Ganska najs om ni frågar mig.

Igår så gick vi på stan, åt pizza och bowlade på kvällen, sen drog vi och köpte godis och kollade csi ny säsong 1 , helt galet underbart bra. Har inga bilder att bjuda på, bara en massa text som ni får läsa.

Jag kan lova att jag hör av mig senare ikväll, okej? Ha en underbart fin Torsdag vilket jag antar att alla kommer ha, för vad händer imorn? NYÅRSAFTON!!!

puss på er.


är dom inte för snygga? JO.
love.

say what?

jag dricker te, hoppas över morgonträning och hittar kläder i mammas garderob. vart är världen påväg?


Rean.

Efter en dag på stan med chrissen känns det rätt fint att bara sitta hemma ikväll. Två tröjor, en ring och ett par jeans fick jag med mig hem, galet fint. Imorgon får jag se vad jag gör, kanske träffar joel? kanske gör nåt annat? Ska väl antagligen träna annars är det väl minst en person som flippar.
Hare grymt!



älskade morfar.




Malin

Jag önskar dig en god jul med många klappar.
Jag beundrar din uthållighet när det gäller simträningen.
Jag önskar dig mycket glädje på det nya året.
Din morfar
Lasse.

Jag blev tårögd när jag fick det, jag blev tårögd när jag läste det imorse och jag blir minst lika tårögd nu.
massa kärlek till dig morfar. jag beundrar allt du gjort, allt du gör och allt du kommer göra.


julklappisar

Juldagen, mysig och rätt lugn dag för min del. Varit i malmköping och träffat lite släkt, lekt med julklapparna och ätit alldeles för mandariner. Har tagit mig tiden att fota mina julklappar, inte alla men någraa stycken. En för grym julafton har jag haft alltså! galet grymma julklappar! Imorgon ska jag till staden med en fin vän för att gå på mellandagsrean, hur najs?









GOD JUL!

Vaknade upp med en sovande bror vid min sida. Tomtegröt med skinkmacka och lyssna på när morfar berättar om sitt liv som jag inte hört förut, gå över till grannen med julkort och önska godjul, lyssna på julmusik, gå och småäta julgodis, försöker lista ut vad som finns i julklapparna under granen, kolla på kalle blomkvist med morfar och väntar på att klockan ska bli tre.

Det här är den bästa dagen på hela året, GOD JUL mina vänner.
Ha en underbar julafton och ät galet mycket julmat.







Viktor ♥


avslutning.

Godmorgon på er!
skulle ha skrivit igår men det blir inte riktigt så. Har varit med Viktor sen igår då vi äntligen fick lov! Snart ska vi ner till skärholmen och fixa lite grejer, sen blir det träning med ett långt pass vad jag har hört och.. sen ska vi klä granen! woooho, tycker de är bland de roligaste på hela julen! =)

Saken var den att jag har vunnit ett presentkort på film2home på paows blogg eller ja.. jag och 24 andra.. men ändå. Igår fick jag över 100 besökare, kan det vara för att hona länka bloggen? Nej det tror jag inte alls.
Här får ni bilder från avslutningen igår





JOEL FH

En grym bild. En galet grym vän.


röda hörlurar, CHECK

Hemma hos pojken, i hans rum, vid hans data med hans gigantiskt röda hörlurar och pratar skype. Låter inte det som ett perfekt avslut på Torsdagen? Orkar inte riktigt bry mig om att jag verkligen borde sova nu, har nada kvar i skolan.. vill inte ens gå dit.. ganska ovärt och mingla runt och visa upp våra tidningar om man inte vill annat än att typ önska att lickar kunde döda till läraren, hur mysigt låter inte det?

Jag försökte ge spelet minecraft en chans men insåg att jag inte ens vet hur man går framåt utan att sebbys berättar, kändes genast som att jag borde lägga den karriären åt sidan, eller? Imorgon ska vi bara rigga på träningen och så blir det km på lördagen och tänkte vara med Vitkor på lördagen men han ska tydligen lana så får väl hitta på något annat kul, träffa lite folk från ks skulle jag inte alls banga på faktiskt.

hoppas ni haft en fin dag precis som jag har haft, blev idag klar med alla julklappar vilket känns otroligt skönt, wiho!! puss på er alla där ute, det är synd att jag inte kan ta en bild p mig själv, om jag får säga det själv så tror jag nog att jag ser ganska så rolig ut.

hjärtat.

Men mest av allt, så tror jag på äkta kärlek.
Eller egentligen är det ingenting jag tror på.
Det är någon jag lever för 

DAG 4 - Vad är kärlek?


Kärlek är olika för alla, för mig är det alla min underbara vänner, min familj och min älskade pojkvän. Jag tycker inte kärlek bara handlar om att vara kär, jag vet att det är en underbar känsla och det finns i princip ingenting bättre. Men jag vill inte binda upp mig till en person, jag vill ha flera, flera vänner och mera kärlek. Att någon bryr sig om en är en typ av kärlek tycker jag, att man känner sig älskad och känner att någon verkligen bryr sig om en. Jag får känna den känslan varje dag av min pojke, mina underbara vänner och min fina familj. Bara ett sms, att höra ett godmorgon när man går upp tycker jag är en typ av kärlek.

Det är otoligt svårt att skriva i ord vad kärlek är, men för mig är det alla otroliga människor jag ha omkring mig som hela tiden bara är där och är alldeles underbara. Svårt och svara på detta, blev lite flummigt men hoppas ni förstår hela grejen. Kärlek är underbart.


Dag 3 - Visa din grymma familj.

Här har ni min far. Han heter Kenn Håkan blomquist för att var exakt, är... lite över 50. Nej jag vet inte hur gammal han är.. Kort sagt så är han en otroligt underbar och bäst pappa, behöver jag säga mer? En sak kan jag säga, sen vi köpte systemkameran så är han med på minsta lika mycket bilder som resten av familjen. ni kanske känner igen att det alltid är samma person i familjen som fotar hela semestern? Och i 15 år så har det varit pappa, nu är det lilla jag. duktigt va? =)





Sen så har vi min fina mor min. Christina Blomquist men kan även kallas Tina, hon är.. nej jag vet inte hur gammal hon är heller men endå. hon är verkligen helt bäst, lite som en bestis, vi berättar det mesta för varandra och det gillar jag starkt! här får ni lite bilder på min älskade mamma.






Och nu ska jag visa hur min fina lillebror ser ut. Jag vet att han är längre än mig, biffigare än mig, större än mig, ööh.. ah iprincip så. Men han är faktiskt endast 13 år och det skiljer TRE år mellan oss, är inte det lite charmigt? Här har ni honom, en jobbig lillbror men som ändå alltid kommer  finnas in my life liksom. LOVE YO





här har ni dom.
Mor, Far och son blomquist


DAG 2 - Visa dina gulliga vänner i bilder.















Här har ni några pics på några av mina fina vänner.
Hjärta er.

Dag 1 - Lite fakta om lilla mig.

Hej kompisar!
Jag heter Malin Blomquist, lever ett väldigt vanligt liv tillsammans med min mamma christina, tina kan vi också kalla henne. Håkan & min gulliga lillebror Martin som nu mera inte är så liten utan snarare 175 cm lång o stor som ett berg. Biffen kallar han sig själv i smeknamn. Som ni märker så är jag inte hela tiden så seriös, känner inte riktigt att det är det livet går ut på, ta dagarna som dem kommer brukar jag tänka lite. Och nu tänker mina fina vänner "ah men du gör ju ändå bara samma sak varje dag hela tiden", ja det är sanna ord... jag simmar  sex dagar i veckan i simklubben Polisen i Stockholm, just nu älskar jag det, inte minst mina fantastiska fina vänner som jag har där. vi har på ritkigt växt upp tillsammans så det är lite speciellt tycker jag allt.

Grundskolan gick jag i kunskapsskolan i fruängen, hade fyra grymma år där, blev kär för första gången, fick otroligt många underbara vänner, fick vara med om en sagolik bal tillsammans med hela årskursen, ha musiklektioner med en av sveriges bästa musiklärare, och det är bara true words allting. Finns mycket och säga om det fyra åren, inte förrän nu jag insåg hur chill och kul vi hade det. Har sen länge sätt framemot återträffen i vår!

Just nu så går jag första året på NTI gymnasiet på odenplan i Stockholm linje handel och administration, jag kan säga att det är fösta gången det är någorlunda kul att plugga till ett prov i handelsämnerna, så handellinjen är att rekomendera, inte nog med praktiken vi ska göra i vår, tre veckor på stadium är inte helt fel!

Finns inte så mycket att säga,
underbara vänner har jag iallafall, det är en stor del av mig att få träffa mina vänner, prata med dom, dela minnen och bara vara glad tillsammans med dem. Jag har även lyckan att ha en pojkvän, en väldigt underbar sådan, vi hittade varandra 29 nove,ber 2009, tog en lite paus i somras men vi är nu tillsammans igen och firar ett år den 6 Januari, är minst sagt otroligt glad att veta att jag har någon så fin människa vid min sida.

Jag skulle kort sammanfatta
mig själv som en glad tjej, vill inte mycket annat än att mina vänner ska vara glada. Jo jag vet att det inte bara är jag som hatar att se människor ledsna, därför försöker jag hela tiden vara så glad som möjligt, nu vet ni kompisar.. vem jag är och vad mitt lilla liv går ut på. I övrigt kan jag berätta att i år är första gången vi firar julafton hemma, ser fram emot detta och min söta morfar kommer upp hit till oss!

Kan ju klämma in att jag är väldigt intresserad av fotografering, läser mycket fotobloggar och familjen äger en systemkamera som jag har väldigt nära hjärtat. Nej men helt ärligt så är det inte mycket bättre än när man får till en bra bild som man är stolt över, det är en härlig känsla faktiskt. Ni kommer alltså få e egen tagna bilder på denna lilla webblats också.

Det blev en del text, men har men ett intressant liv så finns det mycket att säga.
PUSS PÅ ER




NU KÖR VI

Jag lovade mig själv.. nej malin du ska inte falla för trycket med att göra precis som alla andra bloggar. Så vart är vi nu? presentera sig själv.. vi tar det i ett annat inlägg.

Dag 1 –
Presentera mig själv
Dag 2 –
Dig och dina vänner i bilder
Dag 3 – Dina föräldrar
Dag 4 – Vad är kärlek
Dag 5 – Något du älskar
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 8 – I min handväska
Dag 9 – Ett beroende
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 12 – Mina rädslor
Dag 13 – Din bästis
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag 
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Det här får mig att må bättre 
Dag 17 – Min första kyss
Dag 18 – Betydelsefulla låtar
Dag 19 – En favorit
Dag 20 – Det här saknar jag
Dag 21 - Det här upprör mig
Dag 22 - Det här längtar jag till
Dag 23 - Detta ångrar jag

Rock n´ roll

Sitter och kollar på bonde söker fru för att slippa facebook ett tag. Viktor sa att han skulle komma hit, känns inte som att han kommer komma, vill verkligen träffa människan.

Annars har dagen idag bara varit helt freakad och den kunde bara raderats och aldrig ens funnit. En tråkig och jobbig dag tycker jag allt. Men ska inte låta så himla negativ osv, ska nog åka till Eskilstuna på lovet för att komma bort från storstaden lite, längtar att få träffa de saknade människorna.

Med detta säger jag puss å hej.


JA jag är så snygg, vet att ni älskar mig hela högen.
PUSSISAR.

.

Är helt tom.
Alla mina tankar till familjen Häggström.

hejdå

HEJ!
galet trött på allt nu som jag sa till emmisen för ett.. tag sedan.
Nu ska vi tydligen kolla på film även fast mer än hela klassen behöver plugga till provet som är, IMORGON! fan i helvte... Var nyss inne och pussade på Viktor vilket typ.. vet inte. Hans kompisar mest kollade knasigt på mig och emma när vi kom in i rummet, nej men det är helt lugnt vi har ju inga känslor. Efter skolan ska jag köpa några julklappar med min fina vän Joel och sen blir det träning för hela slanten, inte långt kvar till sumsim nu. Känns nästan bättre än någonsin nu, hur nais är inte det?
Annars.. så stoppar vi där innan jag skriver ut alldeles fel saker här som inte människor ska läsa.
hejdå.

in school

Hej kompisar!
sitter i korridoren med datan i knät och är allmänt ivägen faktiskt. Har ont i magen och vill just nu faktiskt bara simma, haha ungefär första gången jag skriver det tror jag, men hur nais skulle det inte vara o bara simma lite själv utan att nån säger nånting? galet nais.

Ska stanna efter skolan och kompletera en idrottsuppgift, gör inte mig så mycket, hörde att emmisen också stannar så då är det kolugnt! Annars då? Skulle boka tid hos ungdomsmottagningen idag och vi ringde på klockan minst fem gånger, sen precis innan det kommer ner en lagom irriterad människa och öppnar så läste vi att de har lunchstängt mellan tolv och ett.. hehe ingen kommentar på de va.

AJ vad ont min mage gör nu, varför var ja tvungen att sega så mycket imorse så att jag glömde lägga ner tabletter????? VARFÖR? Har inget vettigt alls att skriva, kommer behöva plugga mycket idag och imorgon eftersom det är prov på onsdag. nu vet ni.

puss på er .

söndagskväll

Söndagkväll, igen.. Måndag imorgon, igen.
Har haft en riktigt fin helg, tränat, kollat SM i simning, varit med min älskade pojkvän, bakat julgodis och ni sitter jag här och har precsis lockat håret o målat naglarna, lät det inte lite mycket typiskt tjejer?

Själva grejen är att jag vill ha en förändring med mitt hår, så funtar på att permanenta och jag det är lite ute.. men som mamma sa, " du kan ju skapa en ny trend" haha yeah right! Har lockat med tång nu men det är så jag vill ha det isåfall men mamma sa att det blir lockigare i början.. de gillar jag inte alls :( superjobbigt.... alla måste säga vad dom tycker om dom ser detta. OK?

Beck klockan nio och kom just på att jag börjar halv elva imorn vilket inte är helt fel, det är jullov snart så det gör mig ingenting alls att jag har prov i veckan och inlämning. Det gör mig ingenting, för jag har det ändå så otroligt bra just nu. Imorgon har jag och min fina Viktor varit tillsammans i 11 månader, förstår ni hur länge det är? Och vet ni? jag är lika kär nu som för 11 månader sen.

En puss på de va.
PUSS


SÅÅÅÅ?


SÅ.

haha ja det slutar alltid med oseriösa bilder för jag kommer på mig själv att sitta o ta bilder på mig själv och det känns rätt töntigt så bryter pinsamheten med att vara lite rolig. så ungefär hälften av bilderna jag tog ser ut ungefär som den bilden här ovanför. Nu vet ni.

Känner att det här bloggen har blivit lite crazy och jag skriver väldigt mycket direkt de som ploppar upp i mitt huvud och de brukar... o känner att bilderna har blivit lite.. för mycket.. eller? ..

Fredag fast Torsdag

Det är inte OK när det känns som det är Fredag och så är det bara Torsdag. Dock ska jag glo tv från 20.00 till 22.00 så jag klagar inte. Åt nyss en god middag och kommit hem från en träning med sex personer, ja de är superduper kul att simträna när hela gruppen simmar sm utom jag kind of.. nej men får tänka på att... det är sumsim i falun i sommar.. haha.

som min mamma sa, "idag borde du varit ute med kameran". Kände ungefär likadant men tror ni att jag var ute? såklart inte. I helgen ska de fotas tycker jag, det är en ledig helg utom morgonträningen på lördagsmorgonen, men det gör faktiskt inte mig så mycket. Rätt skönt att träna på morgonen, vad är det som brukar stå på flingpaketen? "en bra start på dagen"

I helgen ska vi baka julgodis och jag ska köpa lite mera julklappar, hihi julen är så mysig. OM man är inomhus..

Jag saknar Viktor något enormt i detta ögonblick, vissa kvällar e faktiskt ganska lite småjobbiga... nej ska sluta tjata om den där söta grabben. tror ni typ fem personer som läser redan vet att han excisterar i mitt liv. så..  puss på er.






hihi hur söt är inte sista bilden?
den är tagen för snart exakt ett år sen.
vi hade varit tillsammans i ungeäfär en månad om jag inte minns fel
& nu är det snart ett helt år med den underbar pojken. kärlek