friend



Ni vet en sån där helt underbart fin och fantastisk vän.
en sån har jag.
love

2011 - 01 - 31


Sitter och väntar på middagen. Idag fanns det mycket att göra så det blev nästan ingen dö tid vilket var väldigt trevligt. Jag åkte och tränade, kände att pontus var typ den som gjorde min träning. slut.

Ikväll ska jag sova hos min söta pojkvän vilket inte kan bli något annat än bra. Ni lär få höra mer från mig imorn. Tills dess så: ha det helt awesome!


love is beautiful






Ha en fantastisk måndag nu allihoppa! IKväll ska ni få se helgens festligheter och allt vad det innebär. 
vill ni veta lite allt möjligt om min praktik på stadium de här tre veckorna så kan ni läsa der
här!
love


helgen

det går fortfarande inte att ladda upp bilder så känner ingen speciellt stor lust av att skriva här. Men det jag kan berätta för er att jag har haft en otroligt mysig och rolig helg. Träffat galet härliga vänner och sovit hos Gabriella x 2 denna helg. Inte precis så att jag klagar på den helgen. Idag träffade jag lina litegranna, och för övrigt så håller jag på att fixar i mitt rum som jag kan visa resultatet på när det blir klart. JAg ska mest kolla på wallander och fortsätta fixa hela kvällen. Imorgon blir det upp och praktisera ännu en vecka på stadium i kungens kurva, jag har ingenting att klaga över eftersom jag inte har något plugg på två veckor till. älskar känslan. love.

lördag

Min fredagskväll spenderades med tre fina vänner hemma hos Gabriella. Idag har vi mest varit i staden, traskat runt i butiker på götgatan och jag fick med mig galet snygga grejer hem för övrigt. Ikväll ska vi ses igen, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske hamnar vi hos rikard och gör hans hus osäkert? ingen som vet va. Jag insåg nyss att jag borde skaffa mig en dagbok. Jag ska göra den så personlig jag bara kan med en massa härliga bilder på mig och mina mysiga vänner. tycker det låter ungefär sådär alldeles för bra! Jag ska ta med mig superkameran ikväll, det betyder att jag imorn och i veckan kommer att ha ett x antal bilder att visa er. Ha en undebar lördag kväll! PUSS *det funkar inte att ladda upp bilder, jag är inte såhär tråkigt hela tiden*

ord

Jag vill skriva. fota. träffa fina vänner. handla kläder. handla skor. måla naglarna. lyssna på musik. ha sommar. pussa på viktor. snacka skit med tjejerna. göra smycken.. och lite sånt. ni vet vad jag menar va? I hopp på något så ska träffa viktor på fredag. lycka

i skolan och så :)

Sitter och glor på hemsidor med snygga skor i hopp om att någon söt människa fixar så de står hemma i mitt rum när jag kommer hem. kul va? Nej men en resa till London i vår med min älskade mor skulle inte alls sitta fel, så vi får väl se vad min vilja leder. Imorgon är det matteprov och jag känner att jag har mera koll idag än vad jag hade igår men det är ändå inte tillräckligt för att kunna det imorn också, ni förstår känslan va? Klockan 11.10 så slutar min skoldag idag, skönt är bara förnamnet på denna fina dag. en puss på att jag har mina snyggavårskor på mig idag och slipper de varma, obekväma ch klumpiga vineterskorna! ..*hoppas på att alla vårtecken kommer NU* kram på er alla söt där ute.

HoS pojken min

Efter en ganska tråkig dag i skolan hoppade jag över träningen för att plugga inför provet, ångeSt är bara förnamnet... jag lär mest ligga här hela kvällen, glo tv och bli bortskämd med en massa pussar. Det låter som en väldigt fin kväll om ni frågar lilla mig. Jag vill även bara säga att sarah, om du inte kollat i din brevlåda så lör du ju gå ut och göra detnär du läst dr här. Puss på er bAra för att bag har världens finaste vänner som gör mig så otroligt glad hela tiden.

söndagkväll.

Sitter och kolla på wallander, smsar med min söta pojke och ska snart skära upp lite annanas. Ganska fint slut på veckan om ni frågar mig. För övrigt så har jag simmat bra på alla lagkapper hela helgen så livet ser ganska trevligt ut jut nu. Har inte mycket att säga, imorgon blir det mycket plugg och två prov i veckan så det är bara tuta och köra! Ska träffa en väldigt fin vän vid namn gabriella i veckan, det klagar jag inte det minsta på.

puss på er.


good

NU ÄR JAG HÄR IGEN.
har fått lite hopp på livet igen.
& ja, lite humörsvängningar på några timmar är väl ingenting?
woho, nu kör vi sista veckan sen är det praktik i tre veckor, kunde inte komma i bättre tid!!
PUSS

.

jag vill inte vara här längre.
jag vill flytta till ett varmt fucking land.
jag vill skaffa mig ett liv utan simning.
jag vill kunna träffa vänner som en normal människa.
men går det? NEEEEJ

så förbannat jävla trött på det här.

jag vill kramas nu

Den här låten är så värd att kolla på.
tårögd är bara förnamnet.



Dagen

Sitter och lyssnar på musik som inte får mig speciellt bra humör. Den här dagen skulle jag helt ärligt vilja slänga i papperkorgen.. utom den roliga kvällen på eriksdalsbadet. Tänker itne förklara allt vi gjorde behöver bara säga att jag har det galet roligt på varje träningen och sånna här dagar inser jag verkligen att det är vännerna som gör det så jävla värt.

Har tävling i helgen, skulle hellre vilja göra något annat, men de är bara kötta som folk brukar säga. Ni får ha det grymt, jag ska mest tycka synd om mig själv, äta nåt och kolla lets dance
puss på den va.

H1A

Nu vill jag dela med mig lite av vilka kompisar som jag ska ta studenten med om ungefär 2½ år.
Här har ni dom, dreggla inte för mycket, okej?


Här har ni: utsikten



saknar


du är helt galet snygg och inte nog med det så saknar jag dig otroligt mycket, alldeles för mycket om jag ska vara helt ärlig fina du. Du är en sån vän man kallar äkta, i love you min fina bella.

13 januari 2011


älskade viktor, vinter, kebab, skola, vänner, skratt & musik.
Några små ord sådär kan beskriva min förmiddag.
puss på de.

pluggdepression

Nu har jag suttit två kvällar i rad och försökt få in allt som har med gemometri och matte att göra, blir hetl seriöst galen på detta. men vad ska man göra? prov om.. nästa fredag, väldigt kul ska det bli.

Händer inte så mycket just nu, mest skola och träning, tävling och helgen och om det går fint på den så får jag simma jsm om några veckor, vore ju inte helt fel va?

Finns inte så mycket att säga, vill mest bara träffa viktor mest hela tiden, om livet ändå kunde vara så bra?
Jag känner lite att jag nu ska kolla på fuskbyggarna och hämta en mandarin och mest bara chilla galet för jag är trött.. Om någon vill ge Viktor en mobil med abonnemang och allt sånt där så kan ni gärna lämna en kommentar, han är i princip helt oemotkomlig(?), :(((

kram på er.



kalas ♥

Grattis på 21 årsdagen fina du.









hjärtat mitt

Kärlek är när du inte vill somna för verkligheten är bättre än dina drömmar.
jag älskar dig min fina pojkvän.



Sarah Ellström.

Godkväll.
Igår så var jag i city med min fina emma, om mina gamla kamera inte skulle vara så himla konstig så skulle ni få se lite bilder. Lite senare på kvällen kom Sarah och hennes familj hit, passade på att fota henne litegrann.

Idag så fyller fina matilda 21 år , så var hemma hos henne på dagen med en massa andra härliga människor. Ni ska få se en inblick i de senare. Med detta så säger jag mest att jag kommer behöva plugga mycket nu o försöka få ihop både träningen och skolan, och ska jag berätta en sak? Det är förjävligt jobbig.

puss på er, nu blir det wallandet till 22.30 ikväll.




1 år.

Godlunch!
De senaste dagarna så har jag varit med min fina pojkvän. I torsdags så hade vi ett år tillsammans. Vi bowlade med hans syrra och dennis , åt och sen gick vi på bio. Inte något speciellt, bara allmänt skoj. Här får ni lite bilder från kvällen.

Lite senare idag så ska jag träffa min fina emma i stan och ikväll så kommer sarah å familjen på besök. Vad tycker vi om det? vi gillar det.

PUSS
lägg märke till fjången på mitt hår på tredje bilden, bara det jag ville tillägga.








fina du.

snagg

HEJ HOPP.
sitter i skype med gurra och funderar starkt på att gå och ta något att äta men chokladasken som ligger framför mig lockar en aning mer att äta till mellis. Spenderade min natt hos viktors mamma, igår var en sjuk kväll.
Här får ni bilder på mig. PUSS



nyår!

Nu har jag kommit hem och har fixat alla bilder från nyår.
Känner inte för att skriva så mycket mera, drar hem till viktor snart och spenderar min natt där!
Kärlek till mina fina vänner.









Det finns mera, men här har ni en liten bildbomb.
PUSS

nyår

Vad har hänt sen sist?
Jag har färgat håret blondare, gjort sidecut(!), firat in de nya året med massa roliga o söta vänner och hunnit kolla på massa csi avsnitt.

Kvällen/natten var verkligen galet rolig, träffade massa nya människor, kramade mer människor på samma kväll än vad jag gjort på länge, gick fram och tillbaka genom hela Eskilstuna och bara hade en grym start på det nya året! Vi tog även en del bilder innan tolvslaget som ni kan få se när jag kommer hem ,det ryktas om att det är grymt snygga bilder, visst blir man nyfiken?

Snart ska vi åka och köpa kebab, mums. Senare ska vi hem till Mallis med pajen också och ha en trevlig myskväll och prata om allt möjligt vilket vi brukar göra för det mesta, jag har så galet fina vänner.

puss på er.
Är som sagt inte hemma än så har inga bilder att bjuda på varken på hår eller från inatt, hoppas ni klarar er ändå. och en sak till... lev livet ba!