kopierade tankar

Fundersam. Undrar vad allt går ut på. Varför man går runt och nekar, varför är man bara inte ärlig? Undrar varför orden i en hjärna låter helt annorlunda när dom kommer ut ur ens mun. Varför man säger nej när svaret igentligen är ja.Varför man vill försöka saker och ting men säger istället att man inte vill. Varförr säger man att man inte bryr sig när man i själva verket skulle kunna dö om det hände. Varför väljer man någonting annat före det viktiga. Varför släpper man taget när man igentligen vill hålla kvar.
Varför säger man nej, när svaret igentligen är ja.

jag kunde inte ha skrivit det bättre själv.
taget ifrån en otoroligt söt tjej.
här har ni henne.


kryssning!

Nu åker jag till skärholmen och köper lite grejer, sen bär det av in till stan för att dra på kryssning, hur najs? galet najs. lite såhär ser jag ut i mitt face. lägg märke till att bilden är tagen med mobilen, är lite i chock.


england here i come!

Godmorgon!
Vaknar upp och de första jag får höra är att martin är kind of magsjuk och har spytt hela natten. kul känsla. Så det blev en regel att han får bara använda toan på övervåningen.. men vad tror ni att han gör en timma senare? går till toan där näre... tusan i gatan. För att jag skulle bli på lite bättre humör så har jag suttit och kollat på sf kanalen hela morgon, finns på riktigt inget bättre. Blir glad på riktigt när de visar emil i lönneberga och nu visas lilla jönssonligan, underbart.




För övrigt så ska jag inte gå hemifrån förrän om sissådär tre timmar, jo men det funkar va. Ska met locka mitt hår och sen så är jag färdigfixad. Kör på en svart kavaj, linne, shorts och klackar ikväll och glöm inte... ringarna!
Något jag aldrig skrev om igår var att jag om ungefär 1½ månad ska åka över till England och bo hos min kusin och hennes pojkvän i några dagar. lycka. Ska börja spara pengar nu för att kunna shoppa på primark, new look, hollister och alla andra helt awesome butiker som finns där. Satt och kollade igenom en massa hemsidor på butiker de har och blev ungefär kär i allting... aj.. den sved i plånboken.

Här skulle jag egentligen lagt in en bild på lite plagg från newlook osv, men det blev inte riktigt så. och vet ni en sak? jag är hungrig.. så jag ska gå och göra mat nu. kram på er.


jag älskar dig hjärtat.


en ny typ av blogg

Jag skulle inte alls klaga på om jocke ville följa med och köpa godis och sen bara chilla galet framför tvn hel kvällen. Idag har varit en helt värdelös dag, men direkt när jag har tänkt klart på att jag har slösat bort hela dagen framför datan så ändras det lite.. det är ju förfan lov. Det kändes helt okej att vakna elva idag.. det är ju förfan lov.

Imorgon så åker jag iväg tillsammans med Viktor och hans familj på kryssning. Ska faktiskt bli väldigt roligt, även fast vi typ inte kommer in nånstans eftersom att vi är småbebisar så ser jag fram emot det galet mycket! OCh vet ni? Jag har inte tränat simning sen i tisdags, frivilligt. galet.

Nej men nästa vecka tänkte jag köra en del träning och idag anmälde jag mig till lägret på påsklovet också, och vet ni? kommer glida runt i en cool, trendig wannabe onepiece. Vill ni se hur den se ut, här har ni den: im kind of in love.



oh snap på den bilden va. Nej men helt seriöst, älskar den. För övrigt så har jag i veckan införskaffat i två nya väskor, 50 KRONOR STYCK, hur ofta händer det två gånger på en vecka? inte alls ofta. men glad är jag iallafall. juste.. jag ahr köpt en ny ring också. och snart kommer jag få hem en massa earcuffs, det gör mig glad. Tänk dig mitt snygga sidecut, ett par jeansshorts, snygga klackar, en massa silversmycken... älskar känslan. Precis dem här två får gärna på en sekund hamn i min garderob. Och vet ni.. de till vänster känner jag på mig kommer bli mina inom en månad, spännande va?


Kände att jag börjar med en ny typ av blogginlägg, lite längre om lite mer olika grejer. Ja det blir längre att läsa men känner bara att jag behöver skriva av mig. Särskilt såna dagar då jag suttit och glott in i en skärm och mest lyssnat på min spotify lista och kollat på district 9 på canal+ action. " to much information malin" oh.. sorry.

Nu känner jag för att ringa Joakim och be han skynda sig, ska jag göra det? nej jag skickar sms istället.
pusshej


så sant så sant

Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”. Lite kunskap bakom ”jag vet inte”. Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”.

hejdå

Idag kände jag att det blev en aning för mycket, tar ett break från simningen tills nästa vecka. fyfan vad skönt det känns, helt ärligt. Sen så föreslog jag att jag och mamma ska åka till london på påsklovet istället för simlägret i älvdalen, hon nappade.. så fortsättning följer, lär ju skriva här om det blir av!!!

borta bra men hemma best

Det gjorde mig inte alls nånting att sitta stilla i två timmar, läsa boken vi ska läsa i svenskan, lyssna på galet bra musik, få vänta i en kvart på bussen, för jag har haft en så otroligt härlig helg. Har träffat en massa nya härliga människor, och det lär inte vara sista gången jag spenderar en helg i bro hos sarah.
Jag är sjukt hungrig.. i princip bara ätit frukost vid tolv idag och lite glass. mitt huvud och kropp mår lagom bra om jag ska uttrycka mig så. men... när mami å papi kommer hem så blir det thaimat, det klagar jag inte alls på faktiskt.
Det togs en del fina bilder på mig och sarah i helgen, jag får dem imorn så tänkte visa er dem imorgonkväll. Det låter hur bra som helst om ni frågar lilla mig.. nu ska jag mest lyssna på min spotifylista och bara chilla galet.
puss

helger i bro, love

sitter i bro, i sarahs soffa, med sarahs data och kollar film. Hon och hennes pojke duschar, kände inte att det var läge att följa med liksom. höhöhöhö

kvällen igår blev grym tycker jag, och idag kör vi igen! hur najs? galet najs. Nej men trivs galet bra med alla här ute i bro, lite senare ryktas det om att det blir donken till middag och det är inte direkt något jag bangar ur på. mohaha. Vi skulle ha pluggat matte idag, känner inte att det gick sådär jättebra kanske.
ha en underbar dag, ikväll kör vi!!!!!!!!

GAAAAAAAHHH

Godkväll!
Sovmorgon imorse var något jag verkligen behövde kände jag. För övrigt så är jag inte alls på bra humör, vi har gjort om grupperna på simningen som inte alls gör mig speciellt glad. att ett gp kval är 4 sekunder ifrån gör mig inte heller speciellt mycket gladare. att åka på läger till älvdalen med min lillebror och hans grupp känns inte heller så otroligt roligt när de andra ska få åka till Spaninen en hel vecka. nej tack. Det blir det första påsklovet då jag faktiskt kan ha ett liv, aldrig provat det förut så tänkte börja i år. 2011, året då malin blomquist inte tränar simningen på ett påsklov.
För övrigt så åker jag hem till min underbar vän sarah och sover där hela helgen, ska bli galet roligt, bara så att ni vet. Jag ska nog.. ta med mig kameran, ja menar en helg med sarah måste väl ändå förevigas på något sätt? kram på er, hoppas ni är otroligt mycket gladare än vad jag är.
hahah, måste bara berätta..
vi sitter i bastun som vi alltid brukar göra, och just nu är jag inte speciellt glad som ni vet och då kände jag att det var väldigt varmt i bastun så ja går och öppna dörren och liksom såt ro håller i dörren då är det nån fucking allmänhet som inte ens ska vara där "skulle du kunna stänga dörren". ilskan då.. ojojoj.. jag kollade grymt surt på henne, och sa AHAA tog min väska och gick och bytte om. glad som fan att det var du som fick skulden för min ilska för det du en sak din jobbiga människa? FÖRENING OMKLÄDNINGSRUMMEN ÄR TILL FÖRENINGAR INTE NÅN JÄVLA ALLMENHET(?) SOM TROR ATT DU ÄR NÅN SUPERSWIMMER, FYFAN.
HEJDÅ.

plugga är kul

Som kattn sa, fram med hög musik, färgpennor, anteckningar, lim & sax. NU KÖÖÖR VI!

sofia othelius, kärlek

Sitter och äter choklad, dricker vatten, pratar med fina vänner på msn.
Den här helgen har varit helt jävla fucked up rent ut sagt. jag har för mycket ord i huvudet, för mycket jag vill skriva.. för mycket jag vill säga som inte går. jag ska börja skriva.. imorgon.

Hoppas ni har haft en bättre helg än vad jag har, men något jag ändå är otroligt glad över är min vänner. jag är så otroligt tacksam att jag har er alla. Och du, sofia othelius tack för att du lyssnar, för att du satt uppe inatt för min skull, du ska veta att jag kände mig så lyckligt lottad, att just jag har en sån fantastisk vän.
jag hoppas vi är vänner för evigt, jag behöver dig.


ett kapitel är avslutat.

Det är slut nu. Allt de vi hade är ett avslutat kapitel, du är fortfarande min bästa vän. Du vet mer om mig själv att vad jag vet och det är bara sanning. Det var inte på något sätt lätt att göra detta, att stå öga mot öga med en männsika jag har spenderat 13 månader av mitt liv med, att se dig så ledsen, förstörd.. jag visste att det skulle bli så men det var verkligen inte det jag ville. Du ska vara lycklig, le och ha kul. Det är så jag känner dig, en glad person. Innan vi blev tillsammans så kände jag dig som den människa som alltid spred glädje bland alla människor, bland alla din vänner. Du är en glädjespridare och vet du? jag hör fortfarande folk som säger att det skulle varit roligare om du var med, för att du är så förjävligt bra.
Jag vet att alla förhållanden har sina för och motgångar, vi har haft för många motgångar jag orkar bara inte längre. Det kändes som att vi .. vi bråkade för mycket. Men jag ska inte sitta här och skriva ner allt mindre bra. Vi har haft det galet ihop, jag kommer sakna allt som vi har gjort, allting.
För mig så är det inte slut föralltid men om det är så du känner, då är det så.
Du ska veta att du har mig fortfarande, och som jag sagt hundra gånger förut så kommer jag alltid att älska dig. föralltid.

passerat gränsen

vill inte mer. vi pausar här.

En vän för långt ifrån

en sak som är så grymt tråkigt, Är att vi bor tio mil ifrån varandra.
Tio mil ifrån en otroligt fin vän, jag hatar det.
En massa kärlek till dig Paulina Donnerstrand ♥


friends is my dryg

JAg började min dag på eriksdalsbadet, träffade alla och simmade igenom lite bara, de där med att vara förkyld boksavligen suger. Men snart så kommer två fina vänner hit. vi ska ut och fota eftersom det faktiskt är sol idag!
Ikväll får vi se vad som händer, kanske ska hänga med cissie o hennes crew men vi får se hur det blir med de. Jag har bestämt att jag ska vara bättre på att fota, jag tycker att det är så galet roligt, varför inte fota mera då? dum.
Alla ni som läser det här får ha en helt underbar dag, och vet ni en sak? det är en bra dag idag. Och bara därför får ni en bild på sötpontus.  
puss.


just thinking



Wer're like fire & rain 
You can drive me insane 
But I can't stay mad at you for anything
We're Venus & Mars
We're like different stars 
But you're the harmony to every song I sing



london

Sitter ch pratar med en underbar vän på msn och vi kommer fram till att en weekend i london i vår inte vore helt fel. Bara tanken får mig galet glad.. ge-mig-pengar. Gaahhhh kunna shoppa loss på primark x tusen och bara gå runt och kolla på allt galet fint som finns där... jag blir helt galen.. måste sluta skriva om det här nu... inte bra för hjärtat..

liten typ av insnöad

Nu är min praktik slut. Galet tråkigt om jag ska vara ärlig. Men om det behövs extrafolk så kanske jag får rycka in och antagligen tjäna lite extra cash. det vore inte helt fel om ni frågar mig.

JAg ville träffa fina vänner ikväll men sen insåg jag genast att inga bussar går nu och jag tänker faktiskt inte ge mig ut o traska i en meter snö. Så det blir väl mest en mysig hemmakväll framför tvn med lite gott kanske. imorn blir det kanske feszt och de klagar vi inte alls på! Tills vi hörs igen.. ha det grymt.


13 år gammal, söta lilla bror.
love

gratismakeup.se

varför inte samla lite poäng och vinna lite presentkort och så va?
en sak bara.. puss.
http://www.gratismakeup.se/?r=251473

bilderna och så

det är inte okej att jag blir irriterad för att jag inte kan ta bra bilder på kläder utan att de ser helt reatarded ut. hur fan gör alla dessa bloggare? jag blir-irriterad. men jag ska öva.. kan ju ha det som mål under 2011(!) att få till bra bilder på såna saker som kläder outfits och sånt!

har för övrigt gjort en massa smycken jag ska visa er när jag har fotat dem, har några snygga kompisar som ska få hjälpa mig med det, så nästa vecka får ni kika in här! lova? puss.

känner inte för att lägga upp nån bild just därför att jag inte har någon. smart va?

kram&hej.

dig och mig

även fast jag hostar, snorar som en gris och är allmänt trött så kan jag inte kaga på någonting, att vakna upp bredvid en underbar pojke är ju typ de bästa som finns.
Han har dragit till skolan för övrigt, jag kände att det var lagom jobbigt igår att vara bland folk så jag stannar hemma idag. Ett glasjuice, myskläder och vakna med the voice. lite så ser min morgon ut! :)
Ha det grymt idag!
bilder: weheartit

jag är arg

ni ser rubriken.. nu ska jag göra smycken! puss

tillsammans med alla andra

kvällar är alltid värst, iallafall jag tänker som mest då. på i princip allting. idag vill jag bara att viktor ska vara här, hålla om mig som han alltid gör när vi ska sova. pussar på mig så som han alltid gör när vi träffas. säga så fina saker som får mig tårögd eller ge mig ett kort med en text som får mig att gråta och inte nog med det gömma det i en chokladkaka, tror ni att han vet att jag älskar choklad?

När folk frågar hur det är när vi har varit tillsammans så pass länge, då svarar jag alltid samma sak. Det är som att ha en andra halva som ständigt är med en själv. Vi kan vara flera hundra mil ifrån varandra, men ändå så vet vi exakt vart vi har varandra.

Hans röst kan få mig att bli glad, ett sms kan få mig att börja små le för mig själv, en kram och pussar i pannan gör mig till världens lyckligaste tjej. men jag tycker egentligen inte att det handlar om det.

jag bara älskar känslan av att veta .. att man aldrig än ensam. ♥
du får mig att känna mig hel hjärtat.

att vakna bredvid dig - kärlek


chillar bara

den här listan har gjort hela mina kvällar den senaste veckan.
men att vakna bredvid någon man älskar mer än något.. det är det bästa som finns.


en galet rolig kväll

Igår eftermiddag åkte jag hela vägen till bro vilket närmare bestämt tog mig 2 timmar och 20 minuter. Men det var helt ärligt värt de, hade saknat min fina sarah något otroligt mycket! Känner att vi tog igen dessa två veckor vi inte träffats, inte minst i prat utan massa andra festligheter också. Vi hade iallafall en galet rolig kväll igår och träffade helt sjukt undebara människor jag absolut ska träffa mera!

Har sovit alldeles för lite inatt och innan jag gick från Sarah kom hon och sa att hon hade 39,5 graders feber. kul? nej.
jaja, pepparpeppar att jag inte blir sjuk jag också.

Ikväll skulle jag lika gärna kunna ligga i min säng och kolla en massa csi avsnitt men om någon har några festligheter att bjuda på skulle det väl ändå vara helt okej roligt med något sådant också. :)



min galet härliga vän. ♥


när orden är meningslösa




Nu är jag helt klar och ska inte åka förrän vid fem i nio. Gillar känslan enormt.
Ett par svarta jeans, en rutigskjorta och en toffs i håret, lite så ser jag ut idag.
Ni får ha det underbart idag, vi lär ju höras ikväll! 
 

du får mig att le älskling


"du har nyckeln till mitt hjärta älskling"


sommar






jag vill ha sommar,
men idag blir det skinnjacka iallafall, najs!


lördagkväll








Bilder från lördagkväll, galet härligt att liksmo vara i princip alla igen. vi är ju liksom ändå ett gang liksom.
puss