MALKÖPING NÄSTA.

halloj!
NU DRAR VI (JAG OCH JONNA)TILL MALMKÖPING, KOMMER HEM IMORN!
PUSS PÅ ER

en dag fylld av skratt

hejhej gott folk!
Sitter och lyssnar på musik och har skrivit lite på pearl Harbor som ska redovisas på måndag(?!) lycka till malin! Nej men imorse så morgontränade jag, chrissse, grabbarna & lite annat gulligt folk, det var faktiskt riktigt skönt och så fick man en skoldag full med skratt dessutom. yeah! Har ont i händerna nu pga kettelbells träning, men de är okej.. ja klarar mig. Så alla kan anteckna det någonstans (y).

Känner att det inte finns något bra på tv denna kväll .. och att det är jättetråkigt i skolan just nu. JAG VILL HA SOMMARLOV! behöver inte säga mer tror ja faktiskt. Men jaja, ska väl inte klaga det är ju inte alls många skoldagar kvar och de sista dagarna är ju ändå bara lite lattjolajban dagar så det är chill! Nej nu har jag inget vettigt och skriva, ska hämta mig en frukt och se om någon kanske är lite pratglad på mobilen eller något liknande.
puss på er


Den dagen kommer aldrig glömma.
det var så jekla kul.


best friends forever


nu är mitt rum helt städat och har rensat garderoben dessutom. Sitter här och lyssna på yellowcard och har ett doftljus tänt. Ett jättegulligt som jag fick av cissie för ett tag sen, det är en fin text också som ett plus i kanten.
 " Best friend, you´ll always be my friend. You know too much" så sött.
Nej nu ska jag fixa lite och fundera på om jag kanske ska duscha snart.. hm.
puss på er



Zebrahead

hejhej!
jag har varit ute hela dagen och häjlpt till här hemma, ja vet ja är jätteduktig! hahah! Nej men strax så ska jag dra ner till kvantum och köpa potatissallad *alla antecknar* fast känner att jag gör det.. snart. Nej men igår så var jag och bästis inne i stan och träffade alina och prata, skratta och hade det allmänt trevligt. Fick med mig tre ursöta grejor hem, hihi! Nej men ha en otroligt härlig söndag i de fina sommarvädret tycker jag vi kan kalla det.

puss på er


hihi älskar färgerna. Från gina tricot 150 spänn.. eller 149 för att vara exakt.


helt underbar. den är mer mörkblå än på bilden, från gina tricot 200 kronor.


i våra hjärtan

hejhej!
Har inte så mycket lust att skriva längre men idag har skolan varit som vanligt fast.. godkänd på spanska steg 15, HIGH FIVE
 gott folk! ja, jag är jättestolt över detta!:) haha! Nej men sen drog jag och bästevän in till stan ch kollade i butiker och åt glass i kungsträdgården, hon köppte en grymt snygg bikini som man bara också vill ha , hihi! Har mina span på otroligt fina grejer som kanske ska inköpas någon dagan.. något år när ja får mycket pengar. peace

Nej men har inte så mycket och skriva om, skulle träffat lite folk ikväll men de blev för sent så får väl sitta här hemma och bara.. sitta och kolla på talang 2009 , för de har väl ingen missat? haha.

Men en rolig sak är att jag och jonna åker till malmköping snart. Bryggan - musiken - kameran - Jonna - valborg.
De kan inte bli bättre tror ja, ska bli grymt kul iallafall. Ja vet att ni alla är avundsjuka. oh yeah, tror ja kunde stava till det också. Nej nu skriver ja för mkt onödigt.. puss på er.


jag minns den ljuva tiden, ja minns den som igår.

hejhej!
Nu har jag skrivit klart min tråkiga svenska som ska redovisas senare i veckan har ja tänkt så de är najs. Träningen idag var otroligt seg men de gick väl bra ändå antar jag. Åkte tuben hem med hannah och nu är jag hemma. hähä!
Nu ska jag nog dra mig bort från datorn och äta lite ostkaka och kolla på tv, mums för magen! Hinner inte uppdatera speciellt mycket i veckorna för de är ganska mycket annat som går före denna lilla sak.
jaja, ha det bäst.
PUSS



en av mina och jonnas dagar på gröna lund.
Denna kväll var det the hives som spelade. i love

söndagsparty med filip och fredrik.

haloj!
sitter och kollar på filip och fredrik, najs! Har fått order av min vän cissie att lägga in bild på det jag köppte idag. En ursnygg jacka kan vi kalla det, från nwyorker. Hoppas ni får en hrälig söndagskväll, tjao!


bara 200 kronor fårn newyorker, är riktigt nöjd med köpet.


mi and sofia, iih!


världens tuffaste sofia.

kina grammis


en otroligt duktig tjej som jag inte kan sluta lyssna på just nu. yey!




järfälla nationella

tjenare!
Nu hr ajag varit hemma ett tag och ska strax ta något att äta, i think. Igår simmade jag hundra ryggsim och 50 fjäril det gick hyffsat bra eftersom jag har varit sjuk o lite så. Idag var det bara 50 frisim och det gick väl okej. Idag ska jag försöka få med mig någon till skhlm och kolla runt lite, behöver nya skor.. mina gick sönder igår ;o ha en härlig söndag!
puss


sofia


världens bästa emma.


pontus the man.


haha!

yey

hejhej! måste bara berätta att min mobil är helt störd om folk försöker nå mig genom denna fantastiska sak. haha! Nu sitter jag och kollar på talang, världens sötaste unge som spelar trummor, plutten! Ikväll ska jag bara fixa med lite bilder och kolla på tv. Imorgon är det tävling som gäller hela dagen med alla underbar människor, peace!

PUSS PÅ ER


lite mer mmmm...alin i livet

jag klarar mig inte utan er så ville inte chansa


hejhej!
Har inte skrivit på ett tag. Men känner att jag har mycket i skolan nu och skriver mera i helgen. Har börjat träna nu igen och det känns härligt att komma tillbaka. haha låter som om jag inte tränar på ett år.. men det är nästan så (y). Nej men ha det bäst så hörs vi, puss!


du var ett ljus i mitt liv

Hejhej!
idag har jag pluggat lite till idrottsprovet som är nu i veckan, hur kan dom sätta ett prov precis efter lovet som är så viktit för betyget? -.- helt värdelöst! Jaja, senare träffade jag Anna och LIna, vi gick till donken och tog en glass och pratade en massa så de var trevligt, vi gick även hem till anna och hälsad epå hennes underbara katter.hihi
Måste dra mig till att plugga nu, men vi hörs.
PUSS


smulan


världens sötaste charlie, iiih helt underbar.


om en flicka

hejhej!
Nu sitter jag häroch har ont i magen efter att ha ätit för mycket yogurt.. jaja, idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har inte fått tag på amanda som jag och cissie skulel träffa så ska höra av mig mot jonna hållet o nog vara med den
lilla bruttan så det blir najs. Hoppas ni får en underbar dag, OhNo.. imorgon börjar skolan igen.. *döda mig sakta*. aja
PUSS PÅ ER


yesbox, snart drar vi till malmköping!

varje människa är förfan unik

hejhej!
Nu har jag ätit en jättegod middag med alla som är här, najs! Har inte gjort så mycket annat än att varit hemma och solat och lite sånt. Men ska träffa världens bästa vän ikväll så det blir en rolig dag iallafall. Har tagit mig tiden att fota lite.. haha men med min fantastiska kamera, men man tar ju vad man har så här får ni. Puss!


Ett jättefint armband som min mor har gjort, blev helt kär i de!


iih, har ni sätt något finare eller? inte jag haha, ballerina från indiska endast 150 kronor.


mammas egna ,yeah!


haha gud så sött!

Det var allt från denna tid, vi hörs senare ikväll.
Ha en underbar söndagskväll för imorgon är vi lediga, mohaha!
Skriv gärna en kommentar så blir jag glad! hihi.

paramore i mitt hjärta



på drift

hejhej allihoppa! Igår var en rolig kväll med tjejerna mer behöver jag nog inte säga, yeah! Idag, eller om en kvart så kommer släkten hit, eller en del iallafall. VI ska fira min bror med lite fika och sånt, tycker de är lite väl tidigt med elva på morgonen kanske, men träffar dom ju inte så ofta så ska inte klaga. Senare ska jag nog försöka få tag på tjejerna så jag kan träffa dom så det blir trevligt, hoppas ni får en trevlig dag!
puss


det är en värdslig sak

Tjenare!
Idag har jag spenderat min dag med cissie i stan, hur mysigt som helst! Vi kollade i butiker, åt tacos & satt vid gamla stan och åt jordgubbar. ååh vad det känns som sommar nu! happyface:) Ikväll ska jag och de folk som är hemma ut så det är najs, så ska vi träffa andree också så de blir najs! Men lägger in bilder från dagen senare ikväll!
puss på er


HAHA, ni ser ju när bilden är tagen. Sitter iallafall här nu med lina så det blir en trevligt kväll :D

jag lever inte för dig, jag lever med dig.

hej på er alla glada, glad påsk!
Idag är planerna att jag och
Cissie ska till stan och kolla i butiker, äta glass och bara ha det underbart. Har ju faktiskt inte träffat henne på en hel vecka nu. Igår kväll så var hela familjen nere och åt på indiska restaurangen, lite trevligt sådär på långfredagen. Sen kollade jag på talang och pratade med min vän joseph i telefon hela kvällen, najs!  Nej nu ska jag fortsätta lyssna på musik så får ni kolla på hur mina armband blev.. och vad jag har på mig denna soliga dag!
puss på er.




ingen bra bild, men vi skyller på att kameran är kass. Eller att fotografen(jag) inte är proffs!

låååångfredagen

hejhej!
har inte haft lust att skriva så mycket idag. Har mest suttit inne och gjort armband... fy malin. Nu när det är så fint väder men aja gick iallafall på en lite promenad nyss med min kära vän ipoden! Mina kamera batterier är slut så lägger in bilder på det jag pysslade med idag, senare. Hoppas eran lång fredag har varit helt underbar!
puss

senaste nytt från älvdalen..


KLOCKREN!


yeaah!


en väldigt tjusig bild på min kära vän anton! yesbox!

Det var tre roliga bilder från lägret, haha tänker inte sitta och ladda upp alla bilder som är good hit när dom finns på hemsidan.. om ni aldrig får veta. mohahah!
puss

hipp hipp hurra!

hejhej!
Idag är det strålande väder och min fber har blivit bättre (y).Imorse firade vi min bror som Idag fyller 12 år, grattis! Idag ska jag försöka vara ute så mycket som möjligt men inte anstränga mig! :) Hoppas cissie inte hittar någon att åka hem med så får vi åka och hämta henne så får jag träffa alla. hihi!


jeansshorts från H&m, Tröja från Newyorker & väst från cubus. najs!


martins alla paket ;o Jag vill också fylla år!!

bilder


hittade den här lappen, Den är från falun och hoppas att jag kan lägga in videon som fick mig
och mina kompisar att skratta och också leva längre. "ett gott skratt förlänger livet"


Tänkte dela med mig av vad jag har ägnat hela mitt påsklov åt. Kolla på film!


Var med min far i skhlm idag och skulle köpa lite grejer, hehe då köppte han den här till mig.
älskar dig pappa:)


men nu ska jag.. lägga mig i sängen och fixa mina naglar och kolla på tv. Vi hörs!
pusss! 

simningen är ingenting utan er:)

blir ännu mera ledsen när jag kollar på bilderna för att jag inte är med.
Men har dom kul, så ska ja inte klaga:) saknar er! (inte bilder på alla)


hannah min älskade vän, :)


the grabbbbs! 8)


joel the manNn! (dom körde en lek om ni undrar vad dom håller på med) :)


har alltid trott det var något mellan dom..            skämt åt sido! :)


bästevän, finns itne ord på hur mycket jag saknar dig :(

En av mina drömmar är att..

.. alltid få leva med min familj och mina underbara vänner som alltid har ställt upp för mig.

hej hopp! :)
nu sitter jah nere vid min mors data xo internet till mitt rum funkar inte... helt värdelöst! -.-. jaja, idag var jag på vårdcentralen och de sa att jag hade på gränsen till virusinfektion & bakteriinfektion , virus kan man inte göra nånting åt men bakteri kan man få medicin emot så de är najs isåfall. Ska dit imorgon igen så kan berätta för alla otroligt intrsserade hur läget ligger till. najs! Men nu ska jag låta min mor få tillbaka sin data och dra upp till min säng och kolla på pirates of the caribbean- svarta pärlan, Den är ju bara för bra!
puss på er


grrr! ..

" you are my world"


peace

hej hopp!
sitter och lyssnar på musik och dricker loka päron, mums!
kan inte gör någonting annat än att.. vara hemma. helt värdelöst rent ut sagt xo Någon som har något roligt tips på vad jag kan hitta på? :) iih... har ingen skrivlust, men hoppas ni har det bättre än mig iallafall sötisar!
pussss



härligt vårväder, yesbox!

gomorgon alla glada! :]
mår lite bättre idag så får hoppas att det bara blir bättre nu. Sitter och kollar på vakna med the voice, yeah!
Ska försöka ta lite bilder idag och läsa ut min bok, och vara ute i de härliga vädret. Ska försöka inhandla(?) en jättefin jeansväst från jc i veckan också, sen ska jag försöka hinna med att sy en kjol, den kommer bli helt underbar! (a)
Ha en grym dag!
puss

i don´t love you like i loved you yesterday



hejsan, hoppas ni mår bättre än mig. Har 40 graders feber.. men alvedonen som är en av mina bästavänner nu när jag är hemma får mig att orka sitta upp o skriva på den coola bloggen, hihi! I veckan ska jag till doktorn om jag inte blir bättre xo men ja kommer bli bättre så de är lungt! :D uuh.. kunde legat och tränat med världens bästa vänner nu men .. här sitter jag då. Nej nu ska jag sluta tycka så jekla synd om mig själv för jag vet att ingen vill höra! ;o

Ikväll så ska jag ägna min tid åt att kolla på tv och sitta här i think, vad ska ni andra små sötsaker göra en sån härlig kväll som denna? :)

saknar er

det finns ingenting jag saknar nu lika mycket som världens bästa vänner som är på läger i älvdalen.. som jag också skulle varit på men är sjuk! :( Det har gått en dag sen dom åkte och saknar redan alla jättemycket.. ååååh hatar de här! Christine, Walshen, Joel, Theo, Pontus & Sofia ni kommer alltid att betyda otroligt mycket för mig :) PUSS PÅ ER! hoppas ni har det grymt på lägret 8)

lite förändring

hej hopp nu vet jag inte vad som har hänt, alla ikoner som sitter ovanför där man skriver inlägget har försvunnit *panik* hjälp någon? hih har iallafall fixat klart min header nu och hoppas ni gillar den, ska fixa mera under dagen/kvällen också. Men ha en grymt söndag i.. vädret som inte längre är som igår;o puss på er

du sa "malin.. jag gråter"

danmark 2007
  
Vi flummade som aldrig förr.
  
Vi tog en gruppbild på den kalla stranden vid lökken

 
killarna hade fixat frillorna och överaskade alla vid maten




och även joel hade gjort de.. haha




vi hade roliga båtresor.. och hittade den här ;o


och även världens snyggaste "snygg axel" som vi kallade hnm:)
 




vi hade pusskalas..


och umgicks på tåget.

fagersta 2008

theo kände in att låna en fjällräven:)


ja.. vi var i våran "fjortisperiod"


vi discobowlade :D


och hade det bara sådär grymt roligt på bussresan!:)


bilden säger sig självt.. xO


men det var de så otroligt kul *lägg märkte till killarnas waxöverdosering*
xo


saknar just den där stunden.


Italien 2008


vi tränade mycket i denna fina bassäng


vi besökte huvudstaden rom och besökte detta bland annat:)


vi besökte en kyrka.. o då kunde de se ut såhär xo


oj vilka söta små människor:)


jag och bästis badade i pooolen en del :D


härligt :)

oh yeah, vi åt på donken! *ser jätte glad ut på bilden, i know* :D


såhär härligt såg de ut när vi tränade på kvällarna :)

sumsim 2008 varberg


jag simmade 100 fjärilsim :)


laget :)


japp vi satt och sjöng och tog otroligt fina bilder bak i bilen :)


det var helt underbart nere vi bryggan kan ja lova er:)


så kan man också göra :)


bild tagen från simma.nu

många bilder.. men många minnen.
därför tänker jag inte på ett långt tag lägga simningen bakom mig!

förälskad


jag är helt förälskad bokstavligt talat i mina söta skor från h&m.
300 spänn.. det är dom värda! :]

still around























hihi jag är med och tävlar på
caritas blogg om en väska från nuknuk.se.
Hoppas jag blir den lyckliga vinnaren, de har ju bara för fina väskor.
Rekomenderar alla som inte redan gör det att läsa hennes blogg,
hon verkar en riktigt härlig tjej med ett bra humör och en grymt snygg stil,



som ni märker är jag fortfarande hemma.. är för sjuk för att kunna åka med på lägret.
Det suger rent ut sagt, men aja får väl göra det bästa av situationen och försöka att inte tänka på hur kul jag kunnat ha det där uppe med världens & roligaste människor. jaja.. that´s life.
I veckan ska jag iallafall köpa födelsedagspresent till min bror, försöka träffa amanda som jag inte träffat på jättelänge och ta mig tiden och köpa lite nya grejer & fixa ny design på denna söta blogg.
Hoppas ni har det bättre än mig.
*onödigt lång inlägg*
puss&kram

älvdalen

hejhej!
måste packa,måste plugga, måste äta, måste gå ut.. men oj vad jobbigt allt är.
imorgon åker jag på simläger och är inte helt frisk än, damn! Men åker med ialalfall för alla som vill anteckna!!
Nej har ingenting roligt att skriva eller berätta om, men vi ses & hörs!
puss på er alla söta:)

ljudet av ditt hjärta

hejsan!
jag är sjuk.. :( har bara legat framför tvn idag och ätit alvedon och läst min bok:) Blir hemma imorgon också men på lördag bär det av till älvdalen så oavästt hur jag mår så drar ja dit! Hoppas ni mår bättre än mig gulligrisar. saknar faluun!
puss på er


amanda jag saknar dig oerhört mycket.
Det skulle ju inte bli såhär..