hemma igen!

Hejhej nu är jag hemma!
Det här lägrethar varit så grymt roligt, finns sjukt mycekt och berätta men ni kommer aldrig orka läsa en hel a4 med text så skippar de för erat eget bästa (y). Jag ska ladda upp 500 bilder som jag tagit under veckan och så får jag mera av hannah sen också, så bildbrist kommer det inte vara framöver! Vi bodde på en camping i små röda stugor nära vatnnet, hur mysigt som helst. Imorgon är det träning igen och sen börjar summer games på torsdag - söndag ska bli roligt och så besöker vi grönan på fredag, fan va kul vi ska ha! Hare gött!








det var ett fåtal bilder från lägret.

landskrona 22/6 - 30/6


Gomorgon!
klockan tio kommer Hannah & hennes mor och hämtar mig så åker vi till centralen. Vi och resten av sumsimmarna åker nämligen på simläger till Landskrona idag. Jag kommer hem nästa  tisdag och det finns inga datorer som jag kommer kunna skriva ifrån. Tycker inte det gör så mycket, skönt att komma bort från allting men tusan vad kul vi ska ha!
TJAAOU

viktor Gardart




YEAH

per gessle är sommar


lova mig att vi är vänner för evigt

Hejhej!
Nu har jag varit hemma ett tag, anna & jag var i skärholmen och köppte lite nödvändiga saker, hon åker till grekland imorn så vi kommer inte träffas på länge :( . Men jag köppte ett par fina skor & en urgullig kjol som jag är grymt nöjd med. Ska följa
med mamma och handla mat och sen ska jag nog höra av mig till virre så vi kan göra nåt :] Varmt väder är det ju iallafall så jag är ingenting annat än glad. PUSS




somrigt och fint.
Precis som det ska vara :]

brist på rubriker

tjenare!
Nu har jag fixat mig klart och duschat och allt, dagen idag består av att.. köpa de sista till lägret, packa & träffa viktor lite senare också. :] Vädret är ju soligt och varmt så ska vara ute hela dagen är det tänkt.. men kommer säkert inte bli så. Nu ska jag försöka hitta någon som vill med till skärholmen. ANNA KUNDE!  PUSS



solnedgång






oredigerade
foto:jag

sommarkväll

Tjena!
Nu har jag precis ätit klart, grillat med potatissallad och så lite marsmallows på de. sommar säger jag bara! Ikväll så ska jag ägna lite tid åt mig själv med att måla naglarna och sånt där men först ut och fota lite i det fina vädret som kom upp precis innan vi skulle äta och lite sånt. Ha en underbar kväll.
PUSS



h&m


"where are you now"






alla bilderna är tagna i malmköping.
foto:jag.

livet blir vad du gör det till

Hejhej!
Nu har jag precis kommit hem från malmköping, igår så firade vi midsommarafton med att kolla på när malmköpings barn och vuxna dansade runt midsommarstången, god mat och lite sånt. Lite senare idag ska jag till skärholmen, om det är öppet och köpa lite nödvändiga saker inför Landskrona. Jag har aillafall andvänt min kamera flitigt och tagit 200 bilder så det finns ett x antal att lägga upp här. ha en underbar lördag.
PUSS

lillebror




malmköping

Hejhej!
Nu sitter jag och kollar på twilight som för övrigt är beroendeframkallande.. xo Åker till malmköping om några timmar och kommer hem imorgon kväll/eftermiddag. De har inget internet så kommer inte skriva nånting, men jag ska vara ute och kommer ha med mig kameran så bilder kommer ni få se. Nu måste jag nog börja fixa mig lite. PUSS
saknar cissie otroligt mycket :(


du är en snigel

Hejhej!
kom hem från träningen för ett tag sen. Det var as lätt så det var trevligt. Ikväll så ska vi få gäster tyvär.. och jag måste vara hemma -.- men får väl försöka roa mig ändå. Men vädret just nu är ju grått och regnigt.. och då kommer alla vidriga sniglar fram och bara därför var jag tvungen att fota dem.. mohaha.
puss



hahaha hur glad blir man inte av den här låten ?


mitt liv ser så ljust ut att jag måste använda solglasögon

Hejhej!
Nu har jag varit hemma ett tag efter att ha tränat imorse och så ska jag snart tillbaka till kära eriksdalsbadet. Träningen imorse gick hyffsat bra men det är kul ändå (y). Är hur trött som helst, både i huvet och i kroppen, men som tur är så är det lungt i eftermiddag och så är det ju midsommar i helgen och så. Nej nu ska jag göra något vettigt. Ni får kolla på lite bilder istället.





köppte en ny bikini igår. 79 kr per del från ginatricot.

en härlig dag i staden

Hejhej!
Idag var det två träningar och imellan passen så åkte jag, sofia & hannah in till stan. oj vad kul vi hade säger jag bara. Vi skrattade ungefär.. hela tiden(y) Nej men vi gick i butiker, drack bonaqua som för övrigt var gratis så fick fick/tog 3 stycken och så blev det en massa skratt, en helt underbar dag i de underbara vädret med två otroligt underbara vänner alltså! Dessutom så gick träningen på eftermiddagen otroligt bra.. sofia & jag tror att det var för alla bonaqua! (y) Annars då? Bara en träningsdag kvar sen är det midsommar alltså åker jag och min familj till malmköping, mysigt. Sen på måndag åker jag iväg på simläger, ska bli hur kul som helst! Nej nu har jag skrivit för mycket.
PUSS





rest in peace



Therese blev för någon vecka sedan mördad utav sina jämnåriga klasskamrater. Hennes bästavänner har gjort en blogg till minne av Therese:
http://minneavtherese.blogg.se/.
vila i frid Therese.

gula blommor

ursäkta om headern är helt jävla ful... viktor kan mitt lösenord </3.

Hejhej!
IDag har jag hunnit med en hel del, morgonträning var hur jobbig som helst men sen drog jag hem åt lite och sen så skulle jag till naprapatren och sen så smart som jag är så gick jag och klippt mig där efter, blev sktisnyggt om jag får säga det själv. haha! Eftermiddags träningen var inte ett dugg jobbig vilket var väldigt skönt så ska inte klaga (y) Jag och min bror ska till mcdonalds lite senare och köpa mc flurry maräng swiss(?) MUMS!
Ha en underbar kväll, imorn är det morgonträning! jippi!

jag fotograferade i trädgården idadg! :]



Malin!

Hejsan, jag uppdaterade din header =)

/viktor

torsk på burk och lite runk

hur får man en tiger att sitta stilla?
kan man rulla upp för en backe i en boll?
jä'ttte kul attt åka boll när man inte vet hur man går eller kan man inte stå. Om en gorilla åker upp i trädet kommer den att komma ner när regnbågen är helt svart. Kråkorna kommer att studsa på din mage tillsammans med giraffen när du knullar med en gris. nu är dettta lite pinsamt för det står en mördare i mitt rum som jag inom snart kommer att våldta, men det är ju lungt! :D '

/// MALIN GARDART 


du är en stjärna

Jag har skrivit en del om min bästaävn Jonna som är otorligt duktig på att skriva låtar & sjunga. Nu har hon skrivit en till låt som är minst lika bra som hennes föra, lyssna & njut!


yey


nu ska jag hem till cissie!
PUU

jag genom åren ..

Här har ni mig genom åren med olika hårfärger,frisyrer,stilar & allt vad det är:)
alla är inte i ordning, sån koll har jag inte! 8)






åååååååååh kolla håret :'(

:'(

haha BENAN!


första gången jag belv brunett

svart hår :)

håret... :(



det lönar sig

Hejhej!
Simmade 100 fjäril på morgonen, det gick riktigt bra. 4 tiondelar ifrån sumsim kvalet. Men det visar ändå att all träning ger resultat det är nog de som gör mig mest glad! Ska tävla i Landskrona nästa vecka så då ska jag försöka ta det! Annars då? Jo, jag var i kungens kurva och handlade med pappa. Jag fick jumpaskor ett par ursnygga ballerina & lite underkläder. Har precis bakat en kladdkaka som vi ska ha till fikat ikväll för att pappa har namnsdag! Nej nu ska jag försöka städa mitt rum, det ser ut som om en bomb slagit in här inne så borde nog börja nu.. PUSS



mina tuffa ballerinaskor.yeah!

i love you



jag vet inte vad som är värst, att du ska flytta eller att vi aldrig kommer kunna vara lika bra kompisar. Jag har nog inte insett det själv än, att du ska flytta alltså. Det var därför jag inte grät på skolavslutningen, för att jag förstod inte att det jag hörde var sant. Vi har känt varandra i fyra år, okej ett av åren.. bråkade vi oss igenom men utom de så har vi haft det så otroligt kul, åh jag vill ha tillbaka allting från juringe allt var så härligt! Jag menar inte att vi aldrig mer kommer att träffas, men det kommer bli en helt annan sak när man vet att du inte kommer kunna åka med bussen på morgonen eller få den där härliga kramen man får när vi går förbi varandra i skolan. FALUN, det är hur långt bort som helst.. bella du får inte flytta. Isabella Melissa Arnell, du kommer alltid vara en av mina bästavänner.




jag vill ha sommar

Hejhej!
sitter & kollar på sommarkrysset, riktigt otorligt inressant. Nej men rävlingen idag gick faktiskt bra simmade 50 ryggsim på 35.80, aldrig simmat snabbare så jag är nöjd! Imorgon är det 100 fjäril, är jäkligt taggad faktiskt. Ikväll så är min fmailj hemma hos våra kompisar så jag får sysselsätta mig själv framför tvn med lite onyttigt istället. Ha en underbar kväll. PUSS



foto







lördag 13 juni

Hejhej!
Har varit hemma ett tag nu, det var ju 200 fjäril nu på morgonen, och jag tycker inte vi pratar om hur det gick.. utan får ladda om till 50 rygg & 100 fjäril istället. Har ingenting roligt att berätta, men ska nog ta mig något att äta nu. PUSS



Detta fick jag av min lärare, ett bio presentkort.
riktigt roligt tycker jag faktiskt  :]

life changes



Hejhej!
Nu siter jag hemma hos cissie. Lite senare kommer det gäster hit så då är jag här för att hålla min kära vän sällskap. Träningen idag var på ungefär 600m jättetrevligt, haha. Imorgon simmar jag första grenen och hopas att det inte går något annat än jättebra på 200 fjäril! Nej nu ska jag vara lite social med cissie tror jag allt. Ha det underbart!



lite bilder från simningen genom åren.


blandar lycka med ångest

Hejhej!
Första sovmorgonen på hur länge som helst, yeah! annars då? jo Igår så var jag sjukt trött när jag kom hem så jag la mgi i sängen med alla kläder på... så somnar jag så också. så vaknar jag vid halv två igen så är datan på och allting.. omg. Tror jag stängde av den och bytte kläder i sömnen för ja somna efter 5 sekunder när jag la mig i sängen igen, den ni! haha ah nu vet alla det också. psst ... ska klippa mig nästa vecka tror jag (y)

Jag har tränig om 3 timmar & tio minuter så hinner inte med så mycket annat än att bara vara hemma och kanske städa mitt rum.. eller nåt. Vädret är ju inte precis det bästa heller så ut orkar jag inte gå :) Ska hem till cissie och äta middag ikväll så kommer antagligen inte skriva nånting & imorgon är det simtävling. pusshej!


leggins & oversize tröja på gina tricot.


trevlig kväll


tjenare!
nu har jag kommit hem för ett tag sen, var med viktor och vi typ .. bestämde oss för att vi inte ska bli skogsmänniskor (y). Ni vet de gamla vanliga, haha. Nej men sen cykla vi till fia & träffade henne och erik, vi gick runt sjön, skrattade & hade de roligt. Nu tycker jag det börjar kännas lite som sommarlov faktiskt.. underbart helt enkelt. Imorgon får jag sova.. yes! har typ inte gjort det på hur länge som helst känns det som så det är trevligt. Annars då? Jo tänkte göra en ny header, vet inte hur den ska se ut men jag vill iallaflal ha en ny så alla vet de nu, haha. Nu ska jag gå och hämta dricka. puss!

hemma hos cissie.

Hejhej!
Just för tilfället ligger jag i cissies säng, med cissie och vi kollar på djävulen bär prada. Morgonträningen idag gick hyffsat bra tycker jag och börjar tagga till inför helgen. i eftermiddag/ikväl ska jag antagligen vara med gardart, fia & erik vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir väl trevligt hoppas jag (y). Har inget vettigt att skriva antar jag. PUSS


lite bilder från borås när vi var där över nyår.




om malin själv får välja.

Hejhej!
Nu sitter jag här och kollar på stora byggslaget jätte roligt verkligen. Nejmen har ingenting bättre för mig. Lite sneare så ska vi äta en typ.. glasstårta med marabou mjölkchoklad. Hur gott låter inte det? Jo jätte gott!
Annars då?, jo i helgen så är det simtävling i eriksdalsbadet, 200 fjäril är den gren som känns minst bra, men får göra mitt bästa så ska det nog gå! (y) Cissie åker på läger nästa vecka, och veckan efter så åker jag iväg.. så vi kommer inte ses på 3 veckor:(  för alla er som är intresserade. haha.

Nej men ha det underbart.
puss.


världens finaste lina & lisa på skolavslutningen idag.


visst är hon världens sötaste?


clara som var otroligt fin på skolavslutningen idag.

Ska få bilder på alla oss tjejer lite senare också så ska ni få se världens bästa vänner.

skolavslutning



BLOGGEN HAR BLIVIT BREDARE! (Y) .. hoppas jag.

Idag så var det skolavslutning i kunskapsskolan fruängen, Jag blev klassens planerare, YES! , Det var kul fast kommer sakna alla och bella som ska flytta till falun.. :(

Nu är viktor här och senare ska jag träna och sen får vi väl se vad jag ska göra.
ha en underbar dag i det FINA vädret & nu är det SOMMARLOV!!!
pusshej.

,


.


bildregn


HAH

viktor is the shiiiiet!


oj vad vi är söta.
imorgon får vi sommarlov!!!!!!!!!!!1

vi hörs i framtiden

Hejhej!
Igår var det partaj hos cissie med tjejerna, det var en grymt rolig kväll och allt var helt bäst. Orkar inte berätta så mycket i detalj. Idag var jag med fia & gardart, vi cykla runt i typ hela eftermiddagen, så lite motion har man ju fått iallfall... även fast jag satt på pakethållaren! ;) haha.

Jag har ialalfall klippt lugg nu, eller Jonna gjorde det på mig igår och tycker de blev riktigt bra faktiskt. aja, imorgon är det årskursdag.. är det inte fint väder så pallar vi inte med det där och har redan nu bestämt att vi drar hem hit då.

Nej men ni får ha det så trevlligt så hörs vi i framtiden, är inte speciellt sugen på att skriva blogg men vi får se.
Puss.


lycka

partay!

igår var det  tårtkalas hos världens bästa vän som fyllde 15 år!

Hejhej!
Har inte orkat skriva, men har ingenting vettigt och göra i skolan så vad jag har gjort där dom här dagarna har jag inget svar på men jaja har ju mina roliga vänner & vara med så det är lungt. Idag var det först film på förmiddagen, kollade med fia & gardart & åt marabou choklad med jordgubb i som var supergod! MEn vi hade kul iallafall även om filmen kanske inte var lika kul.. Det var skön & roligt träning idag och nästa vecka blit det lite lättare träning inför jdm så det är skönt.

Igår fyllde världens bästa vän år så följde med henne hem & åt fint och hon fick sina presenter, jätte fina grjejer. Så låg vi och kollade på i taket lyser stjärnorna som hon fick, åh vad den är sorlig:( Sen fick vi äta en jättegod chokladtårta som hennes mor hade gjort och så fick vi mitt i allt fintfint besök av min familj, haha.

Min älskade vän Gabriella fick åka till sjukhuset idag pga jätte mycket magont :(
krya på dig älskade du!


lista

oh yeah, jag vet att ni älskar just de här..
hoppas ni orkar läsa ... :D

99 saker om mig själv

1. Fullständigt namn? Malin Christina Blomquist
2. Exakt ålder? 14
3. Vart bor du? I stockholm x)
4. Bor tillsammans med? mamma, pappa & bror
5. Husdjur? - nej :(
6. Färg på ditt hus? jag skulle kalla det beige.
7. När är du född? 10 oktober
8. Klass? 8:6
9. Vilket år tar du studenten? 2013
10. Något jobb? nepp
11. När ska du sova ikväll? vi halv elva typ..
13. Duschat idag? yes
14. Kramat någon idag? hihi ja
15. Pussat någon idag? nepp
16. Vad har du ätit? öh mat :)
17. Dagens klädsel? jeans & oversize tröja.
19. Dagens sötnos? Fiiiia
20. Dagens roligaste? kolla film med fia & gardart.. höhö
21 Har du många vänner? jo men de tycker jag! (y)
22. Hur många har du kysst? brukar inte precis räkna.. ;o
23. Vem kramade du senast? joel
24. Hur många vill du ha sex med? haha vill? xD
25. Hur många har varit otrogna med dig? bajs..
27. Har du pojk-/flickvän? nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? cissie
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? jaha ;););)<3 från Gardart


 FAVORIT:
32. Låt? just nu erik hassle- hurtful
33. Mat? mammas
34. Dryck? loka päron
37. Stad? göteborg
38. Land? - ja diggar sverige
39. Ämne i skolan? Idrott
40. År? -


 SENASTE:
42. Personen du kysste? öh..
43. Gången du spydde?några månader sedan
44. Gången du grät?några veckor sen
45. Pizzan du åt? mellan nån tävling för ett tag sen (y) nyttig javet!!
46. Gången du var i Göteborg? vid kristelhimmelsfärds helgen i år! :)
47. Gången du var i Stockholm? jag bro här förfan :D
48. Gången du var full? - aldrig varit :)
49. Gången du var hög? - what
50. Personen som såg dig gråta? - de på simningen antar jag.. ;o

 ANTINGEN ELLER:
52. Hund eller katt? katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? det beror väl på
54. Tv-spel eller datorspel? datorspel
55. Singel eller upptagen? det beror väl på.......
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? PLAYAHEAD.SE
58. Ragga eller bli uppraggad? uppraggad,
59. Big Brother eller Paradise Hotel? big brother
60. Svart hår eller blont? skulle nog säga blont :)
61. Blåa ögon eller bruna? blåa e najs
62. Choklad eller lakrits? choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. Coca-Cola eller Fanta? coca cola
66. Pizza eller kebab? pizza
67. Randigt eller prickigt? randigt
68. Älska eller älskas? båda
69. Leva eller dö? leva


 ANTAL:
71. Personer du hatar? inga
72. Personer som sagt jag älskar dig? räknar inte
73. Personer du hånglat med? - hahah de vill du allt veta va ?
74. Glassar du ätit på en dag? -ah men typ.. 3 ? xD
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ingen tyvär.
76. Gånger du haft minnesluckor? - noll,noll
77. Piercingar har du? öronen
78. Personer du saknar just nu? ett x antal
79. Gånger ditt hjärta brustit? hm...


 VEM:
80. Vill du kyssa nu? min nallebjörn
81. Ska du träffa imorgon? brudarna & simfolket
82. Sjöng du senast för? mig själv :D
83. Hade du senast en msnkonversation med? garadrt tror ja.. ;o
84. Spelade du tv-spel med senast? spelar aldrig sånt
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? ja gillar min nallebjörn
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? -
87. Förtjänar att dö? -
89. Vill du sova brevid inatt?


VAD:
90. Gör dig glad? mina vänner, familjen & simningen
91. Gör dig ledsen? när andra är ledsna
92. Vad vill du helst göra nu? umgås med mina vänner
93. Önskar du att du slapp? kunskapsskolan i fruängen
94. Vill du ha nu? chokladpudding
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? en systemkamera
96. Längtar du till? SOMMARLOVET
97. Tycker du om dina betyg? njaaaaaaa :)
98. Ångrar du i ditt liv? gjort är gjort, man lever ju bara en gång! (y)
99. Är det bästa som har hänt dig? mina vänner & min familj


- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? -
jaaaa
2. Vara seriös än rolig ? - Rolig
3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön
4. brinna upp eller drunkna ? - drunkna
5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? föräldrar

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
nej:)
2. sol eller måne ? - Sol
3. vinter eller höst ? - Höst
4. vänster eller höger ? - höger
5. solit eller regn ? - Soligt
6. vaniljglass eller chokladglass ? - chokladglass

- OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? - 18:25

2. fullständiga namn ? - Malin Blomquist
3. Vart vill du bo ? - i USA
 4. hur många barn vill du ha ?- 1-2
5. vill du gifta dig ? - ja
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - skär.. :)
7. har du ätit sushi ? - nejch
8. lyssnar du på nu ? - green day.
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - 5 tror jag .. ;o
10. humör ? - glad

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? -
nej
2. sjungit ? - ja
3. blivit kramad ? - ja
4. känt dig fånig ? - nej
5. saknat någon ? - ja
6. dansat galet ? - nej
7. klippt håret ? - nej
8. gråtit ? - nej
9. ljugit ? - nej
10. blivit kysst ? - nej

- GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - 
Nej
2. har du en hund ? - Nej
3. sover du helst sj eller med någon ? - Med någon
4. tror du på spöken ? - njope


colour of love

Hejhej!
Nu gör jag inte speciellt mycket, har varit otrligt trött hela dagen. Har inte gjort speicellt mycket mer än att vara med mina vänner. Träningen idag varlite speicell, ett engelskskrivet pass direkt från usa. Men det gick bra och hoppas på att det bara blir bättre nu. Vädret var ju helt värdelöst idag men får hoppas att det blir bättre till helgen till Cissie & sofias partaj de ska ha. btw, har beställt träningsbikini till lägret i sommar nu för alla de som är intresserade att veta.

Min bästavän Jonna var på grönalund och sjön tillsammans med Semtember i helgen och på
hennes blogg finns bilder och videoklipp från när hon sjöng. ååh kan lyssna hur många gånger som helst, du är bäst jonna! Så jag tycker att alla ska besöka hennes blogg och lämna en glädjande komentar för det är de hon är värd.

PUSShej.



hej hopp

Hejhej!
Idag så var det uppspel i skolan med banden, tycker det gick bra för oss så det känns skönt.
"jobbade" med fia & gardart hela eftermiddagen och efter the school så gick jag och fia hem till henne, gick runt sjön och pratade och hade de allmänt mysigt. Imorgon ska jag morgonträna och så slutar vi klockan ett imorgon sen så får vi se vad vi ska göra. Men ha det otroligt härligt. PUSS