Sarah & Malin

Trött på det mesta just nu. Jag menar mera att det är tio minus grader ute, vilket resulterar i att man inte orkar gå till några andra lunchrestauranger än kesshi och canapee, det blir en aning tjatigt efter en vecka eftersom de endast serverar er typ av mat. varför ligger falaffelkungen så långt bort?

Två dagar sen, två och en halv dag sen så hände det en sak jag inte tänker skriva här. i princip bara mina underbara tjejer som vet, och tycker det ska förbli så. Jag tvivlar verkligen på kärleken ibland, att vilja gå tillbaka till de normala som de var förut, för nästan exakt ett år sen. Men att se dig gråta, att höra dig säga att jag är din prinsessa och allt fint du säger till mig får mig att känna som världens mest lyckligaste tjej. Du gör mig hel.

Varför sitter jag och skriver så mycket hela tiden och inte visar några fina bilder kanske ni undrar? Har inte haft tid att fota och precis som jag o Sarah konstatera så är det nästan för kallt för att köra en fotorunda i de fina vädret. men det ordnar sig.. hoppas jag =)

Ni får ha en fin dag och hoppas att den blir roligare än vad min är/kommer bli. Den enda ljuset är väl ungefär lunchen just nu. Ganska taggish på Marakeschi, mums.

PUSS


stök

Justinbiebers changed voice, en lektion utan lärare, kaos i klassrummet, ingen gör nånting. kan det bli mycket bättre? Våran lärare är fast på ikea? så några fick åka dit med ett papper? öh. ja en aning crazy. Men det är väl bara att vänja sig vid detta, det är ju ungefär.. långt kvar tills vi tar studenten tillsammans! ska nog leka lite i ps nu, ganska najs?
puss på er.




Justin Bieber





det ni ser här uppe gott folk är allas, våran underbart söta Justin Bieber före och efter de att hans röst har blviit mänsklig. hur underbart är det inte att lyssna på den här låten nu? Den va bra innan, och nu rä det ungefär tusen miljoner gånger bättre.

NTI

Godmiddag mina vänner!
Jag blivit i princip tvingad att skriva några rader här.. och då gör jag väl det då. haha(!)
Är rätt lagom trött på skolan faktiskt, men det är bara en månad kvar till julafton, exakt. Det är väl ungefär det som får dagarna att gå framåt i think. Annars då? NE inte mycket alls, ett sjukt äckligt jobbigt styrkepass idag så att mina ben är ju då lagom trötta och vill mest ligga hemma under mitt mysiga duntäcke och glo på en film...

Igår så besökte H1A årsta postterminal, ingen kommentar på detta. Med detta visar jag er detta.


Jag älskar de att jag och Sarah posar som två som grisar medans resten av folket inte är speciellt medveten om att kattis fotar denna trevliga stund med sin vän loui, och vi det här laget borde ni veta att loui är kattis söta iphone.

Här har vi Frida och Tobbe som såklart också var med på posten igår, myspys, visst?
Varför lyckas tobbe alltid bli så snygg på bild?

mohaha, skrattar lite högt inombords för mig själv när jag ser denna bild. De otroligt übersnygga pojkarna i de högra hörnet är leo och Gurgel, vet att ni är avundsjuka på att just jag har de två grabbzzen i min class!
Med detta säger jag...
Ha en mysig dag, från och med nu bestämmer jag att inlägg från nti, alltså under dagarna endast kommer bestå av text och bilder från the school. ja menar vad kan vara bättre än bilder på mina finisar till vänner?

samos


sommar

eye

Drog till skolan, 30 minuter senare skulle vi hem. Nödvändigt och kul på samma gång!
Har studerat i princip hela dagen, krönika, idrott och glosor är det som gäller. Vet att alla bryr sig .. mycket.
Jag vill fota, jag vill ha nånting att fota.. nåt levande tack. Så ingen ska komma och säga att ja kan fota min böcker som ligger på skrivbordet, inte så skoj och kolla på sen va?
Här har ni något minst sagt levande.


iiii see you.

Martin


Min broder.
Med den här bilden säger jag godnatt, vill inte till skolan imorn.. vill inte.
PUSS.

in school

Startade dagen med en kanelbulle och varm choklad från pressbyrån med min kära pojkvän, idrott på förmiddagen. satan i gatan va jobbigt de va, någon typ av spinning med nån gång grej.. träningsvärk imorn säger jag bara!
Ville bara höra av mig lite, ikväll ska ja redigera några coola bidler ja tog på martin igår. hur najs?
Ha det undebrart.

Askling


En snygg vän & en snygg bild.
Är inte fotografen till denna bild, tagen direkt från lollos facebook bilder med lite redigering.
PUSS

kom då

Även fast jag är superhet, ont i huvudet och allmänt trött så kan jag inte klaga alls på den här helgen. Igår tävlade jag o attans va bra det gick, vidare till sumsim riksfinal i Stockholm som går om en månad! Galet härligt. resten av loppen blev ingen höjdare men fjärilen kan jag vara glad länge över.

Träffade viktor igår, vi åt god mat, kollade tv och åt godis. Hur mysigt som helst!
Lekte lite med blixten till kameran som jag fick när jag fyllde år, jag lär mig.. sakta men säkert! Resultat är bilden på min far i inlägget innan, ganska najs om jag får säga det själv! ska fota lite mer när familjen kommer hem. men nu blir det.. MSN.


ganska mys det hade varit och ligga på en sandstrand på samos nu..

pappa


Grattis på farsdag älskade pappa!
i love you

tunnelbanan.

Vi alla människor delar in varandra i olika kategorier även fast vi själva kanske inte ens vill göra det. när jag gick på tunnelbanan idag satte jag mig längst fram i vagnen och såg att det var otroligt många väskor på golvet, det är en mor med sin son som antagligen ska vara borta hemifrån ett tag. Ni precis som jag skulle koppla det till en liten pojke som inte har speciellt mycket att säga till om. Sonen var runt 20 år och sa till sin mamma " mamma vet du en sak, att skrattet kommer autamtiskt med födseln. är det inte helt galet att det inte är så med gråten?" jag kände igen det han pratade om, det stod som en notis i Metro imorse. Jag tyckte nästan lite synd om honom, han hade säkert ett underbart liv med en fantastisk familj som alltid har brytt sig om honom, jag tror han är otroligt smart och välutbildad och gör nog allt han kan för att få en bra framtid precis som många andra. Men även fast jag såg honom så, så vänder man automatiskt på det, bara för att han inte hade någon trendig stil, stylat hår och märkeskläder så blev bilden av honom helt annourlunda..

Det finns inget jag egentligen vill få ut med detta, funderade på det hela vägen hem. Vi är så egoistiska, vi är så ytliga... eller många av oss, att det är utsidans om ger insidan en chans är inte sant. Hatar de ordspråket, det stämmer inte, det är inte rätt.

... det är insidan på en person som räknas, den visar hur man är, vad man vill med allt och framförallt.. vem du är.


massa text.

"kvisten, ett knep för att hitta tappad motviation är att försök komma på varför man började på något från början. Innan du lägger dig kan du tänka på varför du började simma från början- vad det var som gjorde att det va så kul. Sen försöker du komma ihåg precis den känsla och när du har gjort det bestämmer du dig för att JUST SÅ ska det kännas hela helgen! Skit i allt annat, ha bara kul för det är bara det som är viktigt. Så ha en SKITKUL helg nu och ta ett pass i taget! pussokram<3"

Det jag nyss skrev var ett sms jag fick för ungefär en halvtimma av en otroligt fin vän, har iprincip tappat motivationen till simningen men vägrar att sluta. Vad skulle jag göra utan alla underbara människor som jag ständigt har runt omkring mig? Jag fick nyss läsa det jag skulle behövt läsa för längelängesen, tack matilda.


bror min.

Sitter i skolan just nu, känner mig ganska klar med uppgiften fast sanning är.. att jag inte är det. Vaknade upp bredvid min älskade pojkvän imorse, finns inget bättre. För hoppningsvis så följer han med på tävlingen imorn vilket skulle göra mig otroligt sjukt jävla glad. Seg dag idag, matteprov om några timmar, kommer helt seriöst inte gå ok den här gången. Hela helgen blir det simning, ska faktiskt bli ganska roligt för en gångs skull, de gillar vi right?

Vill att webbkameran på datan ska funka.. hur roligt hade det inte varit att visa upp bilder från skolan med emma och Sarah varje dag?, det har ni allt velat va?.. men det får ni inte!

JAaa ni.. att vara en av Sveriges största bloggar men ständigt flera tusen besöker tar fan på krafterna. Bara därför ska jag ta mig samman, smsa viktor och hoppas på att göra klart uppgiften så det blir en ledig helg. Ha en underbart regning och mysig Fredag! PUSS


nytt

Vet inte om det kommit upp men, men satte mig och gjorde en ny header. Bara en massa bilder som jag gillar otroligt mycket. Jag antar att de flesta vet att jag simmar och tänkte därför inte ha med just den delen så mycket i headern. Vill att jag ska kunna gå in på bloggen och känna att jag blir glad av alla fina och söta bilder på de människor jag har runt omkring mig som gör mig så otroligt lycklig.

Hinner inte göra så mycket annat ikväll, känner lite att jag borde ha pluggat matte. Men det finns ingen lust och ingen ork så ska nog ta och ringa min pojkvän istället.

Ha det underbart!
förlåt för att det bara blir en massa text, men det kallas: bildbrist.

text

Fick träffa Viktor ett tag idag, innan han åkte hem för att han inte är frisk. inte mys.
är tvungen att ha mina äckligt fula uggs idag, unlike. längtar redan till den dagen så den jävla snön försvinner...
Annars så är det en tråk dag i skolan idag, träning som vanligt sen hem och studera till matteprovet på fredag. just nu står det  IG i min panna tills på fredag.. men vi får väl ta och ändra på det då.

Känner inte att jag har något viktigt att skriva, ni kan sluta läsa ungefär här så slipper ni tro att jag är någon jekla deppmänniska för det är jag inte ju! =).... haha pallar inte. pusshej.

kärlek till mina fina vänner och min underbara pojkvän.

onödigt.

gokväll!
Nyss skrivit klart ett litet arbete vi gjorde idag, galet roligt. Handels linjen är  galet rolig(!!!)
Annars då?, de är sumsim i helgen så de tär toppning på träningen nu för tiden= najs pass. inget jag klagar på precis. Ingenting vettigt att säga mer än att, jag vill träffa viktor.
så gonatt på de! PUSSHEJ.

"dom har ska inte ut på facebook"

... nej dom hamnade här istället!!

såhär såg det ut på kameran när mina urgulliga vänner som sagt lånade kameran...
den nakna sanningen..












ja dom e söta.
älskar er tjejer, ni är guldvärda!

Sarah & Emma



jag hjärta er.


tankar

Första dagen efter lovet. Om sex veckor är det jullov.
Snart har vi Engelska och jag känner inte riktigt att jag orkar sitta kvar en extra timma efter skolan bara för att våran lärare in kan lära ut mattematik. Att sen åka och träna när man vet att man egentligen vill träffa kompisar och måste plugga massa så känns det genast inte lika roligt.

Det är mycket i huvudet nu, eller egentligen finns det ingenting att egentligen säga. Bara mys att skriva av sig. Har alltid gillat det, även om ingen läsare. Så som viktor brukar mobbas med, det är väl ungefär 12 människor som läser denna blogg. men det spelar faktiskt ingen roll.

Ganska pepp på att gå härifrån, träffa viktor och chilla galet. Mår så jäkla bra med människan. JAg tror ingen förstår hur glad han gör mig. Känner att den här texten har gått lite snett åt typ höger, så ska väl kanske avrunda här. Ikväll ska ni få lite bilder, i promise!

kärlek.


love you

Idag har jag och Viktor varit tillsammans i tio månader, lycka.

förälskad.

 

jag vill vara med dig.
jag vill krama dig.
jag vill pussa dig.
jag vill berätta hur mycket jag älskar dig.
jag vill leva mitt liv med dig.

Viktor Gardart
Du är min bästa.

mitt husdjur: koalan

Criminal minds, sms och facebook beskriver min torsdagskväll ganska perfekt.
Morgonträning imorn, betyder no life.. tidig kväll.


pictures

Inte gjort något vettigt idag.. så varför inte fortsätta med de?
PUSS



de där råtthelvetet vad 1 cm utanför dörren idag, vi mös massa..




åhär snygg känner jag mig idag, svart klädd från topp till tå. precis som det ska vara, visst?

boys like girls

I won't try to philosophize
I'll just take a deep breath and I'll look in your eyes
This is how I feel
And it's so surreal


simning

Jag vet inte vad jag känner, är så jävla lycklig men det känns ändå som att jag saknar någonting. Simningen vill jag just nu, för stunden sätta punkt för. Iallafall för ett tag, är trött på att simma längd efter längd, det går inte ihop längre. Jag har några av mina finaste vänner på simningen med det spelar inte alltid störst roll.. jag simmade förut för en person, men det funkar inte längre, det finns inget vi längre.

Jaf tror det är de.. att jag vill göra något annat, träffa vänner, lära mig något nytt.. ja behöver ett break från simhallen, thats it. Men som en fin vän sa, " jag vill inte sluta när jag tycker att det är som tråkigast eller jobbigast, jag vill sluta när det går som bäst och är som gladast" , det är med simningen jag har upplevt det mesta, helt sjuka tävlingar,träningar, länger som alltid kommer finnas kvar i mig, som har påverkat mig, på ett positivt sätt. Och den största andledningen till att jag simmar ibland är ju faktiskt för att jag har vääärldens coolaste vänner på simningen! Ni vet vilka ni är. TJAOU

Med detta tänkar inlägg så kan jag ju visa lite bilder hur läger och tävlingar har sätt ut genom åren för min del, det är ju faktiskt något som är en stor del för mig.








natti

Gokväll!
Kvällen spenderade jag os min fina pojke med hans vänner, inte de roligaste jag gjort men fick ju träffa grabben. Imorgon är det ingen morgonträning(!!!!!), så det blir sovmorgon! klagar verkligen inte, får se vad jag hittar på imorn, ska antagligen träffa någon av alla mina fina vänner. För övrigt så är jag otroligt trött nu..  ska nog lägga mig i sängen och bara gosa in mig i täcket, de lät väl ändå ganska mysigt, visst?



Undebara fantastiskt snygga vän,
här hittar ni hennes blogg.
Kom för övrigt precis på att jag ska fota henne på fredag, galet najs!!
Kärlek till dig vännen.

hej kompis

Nu har jag varit hemma ett tag, varit ute på äventyr hela dagen, skulle ha träffat Sarah idag men det blev inte riktigt så tyvärr.. så kommer säkert inte hitta nåt kul att göra ikväll.. huhu. Har iallafall suttit och fixat lite bilder osv sen jag kom hem här har ni resultatet sen var jag hemma hos min fina vän med alexandra med två andra urgulliga vänner. Kameran var såklart med så här får ni lite olika.. typer av bilder. PUSShej.







Allt var mysigt och trevligt.. sen så kände vi att det blev lite kallt att sitta ute i strumpbyxor och jacka så vi traskade glada in i vardagsrummet. Jag ställer då kameran på bordet.. och hör klick ljud efter klickljud från den lilla manicken efter ett tag, hur många sånna här bilder tror ni att jag hittade sen?


fortsättning följer mina vänner..

du är grym



Det här är min otroligt duktiga vän Matilda, den här låten sjöng hon på hennes mammas födelsedag för några dagar sen. Om ni inte redan har hört den underbara människa sjunga så tycker jag ni ska
besöka hennes youtubesida där hon har lite olika klipp! PUSS

Tisdagkväll.

Hejhej!
Inte skrivit på ett tag, och varför inte? vet inte.
Idag kom både mina skor coch skolfotot, klagar inte alls faktiskt.
imorgon är det hårt pass, ja bangar inte på att köra en sovmorgon istället, men kan jag det? nej.
Ska jag lägga upp lite bilder på mina fina vänner? JA.
med detta säger jag mest.. titta och njut.