fast ja

TJaaAa alla tusentalsläsare, fast ne.
Sen sist så har jag.. köppt en underbart fin sommarklänning, tränat i två timmar, ätit middag och sånt där ni vet man brukar göra om dagarna. eller? tänkte inte dra det här speciellt långt men för övrigt så är det bal på torsdag vilket gör mig väldigt glad. Har fått låna er superfin klänning så ja kommer lätt va snyggast på hela stället.. INTE:) Har inte löst hårhistorien än .. men de kommer senare.

Med detta så säger jag godkväll och kan meddela att nu ska jag försöka göra något vettigare.. typ som att sitta å läsa aqua. PUSSHEJ.

SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT TJEJ!!!!!

hej.

suitter och äter mellis och kollar på min nya klänning jag har köppt. helt underbar. ska använda den senare i veckan då kommer den säkert med på någon bild. haha. skippade halv skoldagen idag, är helt klar så har inget att göra där mer än att störa alla andra! :) Träning som vanligt idag, skönt de. Hade kameran med mig idag, lite bilder blev de iallafall! PUSSHEJ.





fina människor. fina bilder. fint väder.
tack för mig puss.

jag älskar dig mormor.

Tanken av att du är borta får mig att vilja gråta. Tanken av att jag aldrig mer kommer få krama dig och höra dig säga "mormors stora flicka" får mig att börja gråta. Du var alltid så glad, du ville alltid så väl. varför du? Sista åren var du inte stark, men du försökte ändå ända till slutet. Du var min idol, eller du är fortfarande. Jag vet att alla du kände såg dig som en hjälte. De såg upp till dig, du gjorde alltid den godaste maten, du var den trevligaste och var den som gjorde alla glada även om du inte sa speciellt mycket. Tanken av att du är borta får mig att gråta men vänder man på det så har du levt ett underbart liv, det vet jag att du har gjort. En underbar man, underbara barn och en helt underbar släkt som alltid kommer att älska dig. du var något för alla, för mig var du världens bästa mormor. Jag kommer aldrig gråta nog på begravningen, men jag vet att du hjälper mig. Att du kollar på mig, följer mig genom allt. Att se dig le fick mig glad, att ge dig en kram kändes som tillräckligt för att få dig glad. du krävde inte mycket, du var lycklig ändå. Det vet jag att du var. Jag älskar att kolla på foton från när jag var liten, älskar att tänka på när jag var liten om åkte till er på sommaren, det var så underbart. Du och morfar har alltid gjort allt för oss. Alltid ställt upp med allting, både du och morfar är helt underbara. helt fantastiska. Jag kommer åka till malmköping, tänka på dig och le. För att du har det bra nu. det vet jag att du har. Finns inte ord på hur mycket jag saknar dig just nu. med detta vill jag säga att  Jag ska bli som dig mormor,
du är bäst. jag älskar dig.

 


kärlek


hur fina är inte dem här två tillsammans?

fia



fina vän. du är helt fantastisk

rolig kväll

Hej kompisar!
Har precis kollat igenom de 300 bilderna vi tog igår. är riktigt nöjd med flera. Träningen imorse var ett syra pass och gick väldigt bra för min del. Jag är sugen på godis, har inga pengar. hur ska jag lösa detta?..







finns mera men det visar jag lite då&då. PUSS

sommar

Idag var det idrottsdag. Har inte fått bilderna från fia än så dom kommer upp i helgen. Träningen rullar på och satsarn som ja är så ska jag befinna mig på eriksdalsbadet 05:45 imorgon för morgonträning. de gillar vi! Om 40 minuter är det jag och min mor som sitter framför tvn och kollar på femman.. så länge kan ni ju få tjika på lite blommor jag fotade idag. är rätt nöjd faktiskt! :)





hjärta

Denna Tisdag så har jag.. varit funktionär på bästa fyran, tränat, varit tränare och tränat igen. Otroligt intressant för er att veta för övrigt. haha försöker fixa lockar som ja kan ha på balen, men jag insåg genast att jag är inte bra på detta... någon frivillig som kan komma och hjälpa mig?:) Har inte haft med mig kameran idag och så men ni kan få se lite fina folk från kunskapsskolan i Fruängen. PUSS





fina vänner

hej kompisar!
Klaga på vädret kan man ju inte direkt göra även om förra veckan var helt underbart varm. Nu är det icke mycket kvar i skolan så kommer nog att bli en hel del bilder tiden framöver. Här är mina underbara fina vänner och lite glass.




23 maj






Lite såhär såg de ut när vi på Fredag var hemma sos finaste Gabriella och firade att hon fyllt 16 år.
Tänkte lite smått börja uppdatera här igen. vi får se hur de går.. hejja mig!
Vill bara säga en sak till... snart är det sommarlov!