flowers.

Hej alla glada människor!
Har varit ute i trädgården och fotat lite bara för att ha lite nya bilder och visa. cool vA? Imorgon så börjar summer games, vilket innebär att jag kommer att vara inne på eriksdalsbadet i fyra dagar. En annan sak som händer imorn är att min undebrar pojkvän kommer hem! , som jag har längtat efter honom! Men ha e mysig kväll, PUSSHEJ.



mitt hjärta


True love never ends

mys

I eftermiddag så ska jag iväg med simgruppen till hellasgården och simma där, vet inte hur länge vi stannar där med matsäck ska vi ha med oss osv, så de blir nog mysigt. Jag tror jag tar med kameran, om jag får för mor och far.. för övrtigt så är jag extremt seg, känner mig inte sjuk men inte helt fit for fight liksom.. men nu ska jag lägga mig framför tvn, exakt samma sak som jag gjorde innan jag började skriva detta. PUSS



härlig dag.

Igår så var det ett fart pass på morgonen och seda blev de donken och lite paddlingpå de. fy tusan vad kul det var. Hade ingen kamera med mig med de kanske var tur de, våran kanot fylldes med vatten och höll på att sjunka.. de ni! Jag fia och Hannah, stannade kvar och solade  i några timmar innan vi drog hem och åt banan pizza och sedan träffade söta människor på kvällen. ps. Kan försöka fixa en bild från Metro grejen ryktas om att bilden blev sådär bra. x) lite bilder från igårkväll:







fina vän.

fina pöjk

Hejhej!
Min midsommar firade jag i malmköping med en del av släkten, familjen och min underbara pojkvän. Vi åt gott, badade, skrattade och hade det allmänt trevligt i två dagar. Hade med mig kamerna så fick en hel del riktigt fina bilder. tänkte inte skriva speciellt mycket, träning vid tre idag innan dess vet jag inte vad jag ska göra. min söta pojk åker iväg idag och kommer inte hem förrens på onsdag.. inte okej. PUSS






utomhus.





min kväll. PUSS

fisen

hej hopp!
Sitter och väntar på maten, den blir grillat som serveras. mycket mums. Har tränat två pass idag, eftermidagen gick bättre än förväntat vilket känns riktigt bra. för övrigt så har jag vairt med min söta pojke idag också, och imorn följer han med till mlamköping! woho:). Åker på läger nästa vecka, ska bli roligt. sumsim snart, ska bli galet kul o inte tala om hur bra det kommer gå, taggad till tusen. PUSS


fin dag.


Igår så var jag med fisen men när det blev för kallt efter att ha legat nere vid långsjön så åkte jag hem till min söta pojkvän som för övrigt kom hem igår efter ha varit på dreamhack. Så ah han sov och jag solade med hans syster hela eftermiddagen, mys! Träffade pojken på kvällen å kan bara säga att.. fan vad bra jag mår med den där människan. haha orkade inte morgonträna idag, sånt som händer. Lite senare så blir det långsjön med några stycken antagligen sen träning ikväll, skönt de. Nej nu ska jag fortsätta med de jag gjort den senaste timman.. lyssna på musik i headset bara för att min bror inte ska vakna.. snäll syster jag vet.


vi


finns inte tillräckligt med ord.
i mina ögon är du perfekt.
Viktor Gardart.

stockholm <3

I helgen, närmaste besämt i Lördags så var det ju kronprinsessan Victorias bröllop. Jag trodde inte att jag var intresserad men tydligen eftersom att vi åkte in till stan, upp i ett torn och kollade på de mesta därifrån. Här har ni resultat. Är nöjd med de flesta bilder, blir aldrig ika bra när man bara har några sekunder på sig att knäppa en bra bild:



18 stycken stridsflygplan flög över stockholm. duktig som jag är fick jag dem på bild.



fina vänner vid långsjön.

Har inte orkat uppdatera så mycket. Men igår såvar jag med lite vänner nere vid långsjön:





a hallelulea moment

nu är det sommarlov, äntligen! Men det var inte samma härliga känsla när jag gick till skolan igår morse. Jag kände inte samma känslor som jag gjorde för ett år sen när vi fick sommarlov. Jag kände mig tom, eller nej.. jag kände ingenting. Jag var varken glad eller ledsen. ja kunde inte gråta även fast matilda stod framför oss och sjöng med sin underbart fina röst en låt som verkligen berörde, jag kunde inte gråta även fast rektorn stod och berättade att alla skulle sakna oss och att vi har varit en fantastisk årskurs. Det gick inte. Det tog sin tid innan vi tillslut lämnade skolan, ingen ville.. alla ville bara vara där tillsammans, inte gå hem till sitt och börja sommarlovet. Men något som jag tror alla var glad över var att vi ändå skulle träffas på kvällen sen, å fyfan vilken bra kväll det blev mycket skratt, bara massa skratt! Gårkvällen visar verkligen hur jävla bra vi är tillsammans! som ett plus på de så kan jag visa lite bilder från skolavslutningen.





tanken på att det är slut nu. får mig att vilja börja om från sexan å ta vara på varenda minut.
pusshej tack för mig. det blev ett lite deppigt inlägg men ah.

årskursdag.

Idag var det årskursdag.
fjärde gången, sista gången. Jag trodde aldrig att jag skulle uppskatta allting såhär mycket dem sista dagarna i kunskapsskolan fruängen som jag gör. Det här är helt galet, i höst börjar vi gymnasiet.
Kommer saknar varenda en av er, varenda en.







sveriges dag






en underbar kväll. finns inte ord.






finns så mycket att säga. kommer sakna varenda en av er. fyra helt underbar år tillsammans.
kommer komma flera bilder i veckan osv.