hur?

jag är så otroligt arg så det finns inte.
min helg har varit helt underbar iallfall, nu är det snart sommarlov!
puss på er.

25 plusgrader.

Hejhej!
Nu är jag hemma en snabbis.
Imorse var det simtävling, det gick faktiskt riktigt bra för mig, nu gäller det bara att träna som tusan till sumism så kommer de gå galant! Sen åkte vi hem till cissie och badade, solade och färgade mitt hår. det blev jevligt najs ska ni veta. haha! Dom komme roch hämtar mig snart så ska vi back to the house och bada och allt sånt där, ska nämligen sova hos bruttan. Men ni får ha en otroligt härlig helg för nu är det sommar!
Puss



brist på bilder i know.

du är den bästa i hela världen

Har inget att berätta.
sitter vid mammas data, mitt internet e helt knas.. men inte hennes?! aja.
Måste fiac bloggen, vet hur jag vill ha det.. men nejnej det är omöjligt att fixa.
pusshej.

idrottsdag

Hejhej!
Idag avr det idrottsdag.. i regnet. Men han bara springa distansen och sen drog vi hem.. på cykel och ah.. det gick jättebra när jag skulle skjussa gardart också! :] Nejmen vi drog hem till johan och kollade på mamma mia, gjorde en kladdakakasmet.. och åt upp den & lite sånt.

Imorgon är det Fredag vilket är riktigt skönt, det ryktas om att det ska bli bra väder också! (y) I helgen så ska jag simtävla i täby lördag morgon och sen hem till cissie och färga mitt hår & sen så får vi se vad som händer, utomhus ska jag iallafal hålla mig det ska bli grymt najs väder ju!

Ha det så trevligt.
puss

music

Hejhej nu sitter jag och äter banan och kollar på sjukhuset. Träningen idag var ett explosivt och kort pass, det gik hyffsat bra så det nöjer jag mig med. Imorgon klockan 20 över åtta drar vi oss mot sätra ip och hoppas på att det inte bli något regn så jag klarar mig igenom att springa 100 m, distans 2 km & stöta kula. Men det ska nog gå. haha! Nej nu har jag inget vettigt att skriva så ni ska få höra på en grymt duktig kille som sjöng i talang 2009. puss.


året var två tusen sju.

Hejhej!
har varit hemma ett tag nu. Skolan idag var hyffsat rolig, bränboll på idrotten idag. as najs! Är snart klar med engelskan också sen är det fan inte mycket kvar, *ler jätte stort*. Imorgon är det idrottsdag på sätra ip, det ryktas om att det sak bli regn och skit.. men så blir det säkert inte! Har inget vettigt att skriva i think. Hare gött så hörs vi!
PUSS






från igår..... HAHAHAHA


randigt

Hejhej!
Min dag har varit riktigt härlig, morgonträning imorse då & sen var det bästa fyran i eriksdalsbadet som jag och cissie hjälpte till på, tro inte att jag inte gjort det för nånting.. man fick två biobiljetter + att man missa skolan (y). Sen drog vi hem till sisi - solade, badade, åt glass yey! Blev inte mycekt träning nu på em, men är helt slut ändå så det är lungt.

Det ska tydligen bli tråkigt väder imorgon :I men hoppas de blir bättre snart iallafall.
Jag har ingenting vettigt att skriva om, men hare!
PUSS


världens sötaste tjejer.

hej hopp!





Hejhej!
Nu sitter jag och kollar på färjan och grejer. Mamma & pappa är på akuten med hennes ben.. helt sjukt. men ah så är det. I skolan idag var det debatt.. omg. Det gick åt helevet:) men aja godkänd på steg 28 iallafall.

Imorgon är det morgonträning sen så ska jag och cissie hjälpa till på bästa fyran och sen hem till henne & sola/bada. Alltså ingen skola för oss imorn, skönt somtusan! Ha det grymt bra. PUSS

söta du

Hejhej!
nu har jag vart hemma en timma efter drygt en timmas längre bussresa än vad det skulle vara, fick aldrig datan på bussne så kunde inte skriva men det var lite halvkul sådär. Vi hade ju film, godis & varandra så vi klarade oss. Annars då? Jo ska väl ta nåt att äta snart tror ja, sen mest.. kolla på tv & datan. är trött som tusan så kommer nog somna huffsat tidigt idag. Men ha det bäst! PUSS


jag & bella för ett tag sen.

mot stockholm.


Hejhej!
nu har vi packat klart och allt sånt där. Bussen går 13.50 från borås och vi är inte framme förrän 19.15 vid stockholm central igen. Men cissies far är så snäll så vi får ta med oss den lilla minidatan på bussen så vi kommer skriva därifrån. Ska bli tråkigt och åka härifrån, de är så otroligt skönt och bara åka ifrån allt och bara ha otroligt kul. menmen, det är sommarlov snart man får tänka lite positivt ändå. Men hoppas ni får en trevlig dag. PUSS

shopping, fika & skratt

Hej hopp!
Idag har vi varit i göteborg och shoppat, fikat & skrattat, det har varit helt jätteroligt. Har inhandlat en skolavslutningsklänning och annat fint. men Vetni! kajsa, katten som ocksåå bor här. Födde ungar idag *ler jätte stort* tyvär så var det bara 2 av 4 som klara sig men dom är helt underbart söta. Ska ta kort på dem senare också såni också kan delas av glädjen. Ikväll så blir det tvtittande och lite snacks. Har inte mycket vettigt att skriva men ha det grymt bra! bilder kommer antagligen imorgon. PUSS.






söt, sötare, sötast. HAHAHAHAHAH

liseberg, yeah!

Hejhej!
Igår spenderade vi våran dag på liseberg, det var skratt, prat och helt underbart. Våran kamera användes inte speciellt flitigt igår men hoppas ni förstå oss. (y) Idag ska vi till staden och kolla i butiker, fika & ha roligt. Hoppas ni får en underbar dag. PUSS


världens sötaste Inez.




Fredag i borås.

Hejhej!
nu sitter jag i borås och skriver, pimp.
Nejmen läget är såhär, antingen ska vi till liseberg idag eller så ska vi till staden och shoppa. Vädret är ju än sålänge inte de bästa tyvär. Men det kommer bli bättre! (y) Hoppas ni får en underbar Fredag!
kärlek till alla mina vänner.
puss.  


favorit i repris!
tjaou.

om du lämnar mig nu.





borås & göteborg över helgen.


Hejhej!
nu har jag packat klart allting och fixat till i mitt rum så det inte ser ut som en bombnedslag för alla andra som är hemma när de kollar in i mitt rum. Bussen går 12.15 från stockholm Central och är framme runt halv sex, så kommer inte skriva någonting på hela dagen. Synd att det är så fint väder ute.. så är man tvungen och sitta inne i en buss hela dagen. jaja det blir kul ändå! Ni får ha det så grymt bra, för det ska jag ha!
puss på er.

borås med bästevän

Hejhej!
sitter och lyssnar på green days nya skiva, iiih dom är otoligt bra. Har inte lyssnat på dem speicellt mycket förut men såklart så var det min älskade vän jonna som berättade att de skulle släppa ny skiva och allt, så nu ska jag &
hon ta oss samman och förhoppningsvis snart köpa biljetter till deras konsär den 11 oktober. jippi!

annars då? jo, träningen gick itne speciellt bra.. hade inte ätit någon mellis innan eller nåt.. dåligt malin dåligt. Men är helt slut i hela kroppen, märks att jag har tränat en del den sista veckan så det var nog bra att jag gick upp tidigare. Imorgon iallafall åker jag och bästis till borås, kommer antagligen blogga där nere.. ah det kommer jag. Det ska bli grymt kul, fast vad som inte är lika kul är att jag har inte packat någonting än.. jaja ska väl gå och göra de nu. Ni får ha det grymt bra!
puss.


från nyår i borås.. mitt hår.. xo

vi hade iallafall tur med vädret.. inte

Hejhej!
Imorse var det morgonträning, det gick sjukt bra! jag är på g.. så gick det bra på eftermiddagen också så det är trevligt. Känner att jag är helt slut i kroppen så det ska bli lite skönt ändå att få vila torsdag - söndag. Min mamma har tyvär skadat sig, eller rättare sagt fått en muskelbristning.. fråga inte hur hon lyckades x). Så nu måste jag hjälpa henne med de.. och de.. och blabla. haha! Nej nu ska jag hämta lite kex. Hoppas ni haft en underbar dag!


hela min härliga släkt.



puss på dig.

Hejhej!
Nu sitter jag & kollar på sjukhuset och väntar på att färjan 2 & csi ska börja, så det är trevligt. Träningen idag gick bra tycker jag, inte ont eller nånting och fjärilet kändes bra, härligt! Imorgon är det morgonträning 05.45 så det blir sängen tidigt idag. Hoppas ni haft en underbar dag, kram!


Emily & jag.


dom coola glajjorna.

old times.

en sak du inte visste om mig...
just nu har jag rosa tånaglar! mohahahaha!












sommarkänslor.. not

Hejhej!
sitter och lyssnar på
jonnas klipp från skrapan.. helt sjuuukt hur bra hon är! Iallafall, skoldagen idag så har jag.. skrivit på min berättelse i engelskan och redovsiat svenksan, yes! Ska dra till träningen om ett tag, blir tyvär bara fyra träningar den här veckan, för åker ju till borås på torsdag. yeah! Har inget vettigt att skriva, så vi hörs!
PUSS





lite sommarkänslor kan vi ju ändå försöka få in på de här stället! enjoy.

rubrik

Nu ska jag faktiskt vara så duktig och gå och lägga mig, är helt slut. Den här veckan är det bara tre dagar & sen åker jag och cissie till borås, ska bli otroligt skönt med Liseberg, shopping och massa annat kul. Ha det grymt bra.
Höres!


puss

cool.. coolare.. malin

Hejhej!
Tävlingen behöver vi inte duskutera speciellt mycket. Det är mat snart och sen tänkte jag ägna resten av kvällen till att fixa bilder, fotografera & kanske göra en ny header till denna blogg. Ska även göra lite ändringar på den här saken. Igår var jag och några vänner och firade Linnea som fyllde 17 år om jag inte har nämnt de, och Emily hade med sig sin systemkamera som jag lånade under kvällen så ska få bilderna och lägga ut några här. Ni kan få se tre stycken som jag har tillgång till redan nu! PUSS


ingen komentar.. HAHA


världens finaste Linnea.


javet, min bästis e söt!

neptuniaden

Hejhej.
har tävlat på morognen, simmade hyffsat bra. Men nu är det bara att ladda om till 200 frisim.
Ska försöka sova lite sen också.. sover typ redan xo.
Men han e härlig dag, skriver ikväll! PUSS




yesterday is gone

Hejhej!
kom hem från skärholmen för wett tag sen, var där med bella och köppte mina jeans från monki. ljusgröna härliga och fina, för endast 20 kr. dendu! iallafall, ska strax iväg på födelsedagdmiddag hemma hos linnea, är en del jag inte känner men det kommer bli roligt ändå. Tävlingen imorse behöver vi inte prata om.. och hur de ska gå imorgon.. tar vi då tycker jag.
Ni får ha en otroligt trevlig lördagskväll!
PUSS


jag blir så glad, så här har himlen sett ut hela dagen.


vad tycker ni om denna bild?

lite spontant sådär

Hejhej!
jag har skrivit mycket om min
bästavän jonna som är en otroligt duktig sångare och gitarrist. Hon spelade i Skrapan i en musik tävling där örra helgen och nu läste jag i hennes systers blogg att hon var en av de 19 bästa som juryn gillade mest, iiih är glad för hennes skull! Och man kommer i framtiden kunna höra henne på spotify med hennes nya låt, yeah! Kommer hålla er intresserade uppdaterade om hennes blivande artist karriär.
det var de roliga nyheterna jag hade,  PUSS


du&jag är en självklarhet jonna, :)

så som i verkligheten

Hejhej!
nu har jag precis ätit, min bror & jag ska baka kladdaka lite senare.. undrar vem han har fått alla dessa sockersaker beroende ifrån.. hm.. inte kan de vara mig iallafall. haha! Nej men tänkte ge mig ut och fotografera lite, känner att det inte är något speciellt på tv idag så det är lika bra!

Var i skärholmen med Isabella idag och hittade en klänning som jag är 90% säker att jag ska få av min kära mor. Den kommer från topshop, mer tänker jag inte säga.. då blir det ju inget spenande i de hela. mohaha! Jag tänkte på det bara är 25 dagar kvar tills det är skolavslutning. iiiih jag längtar så mycket. Men gud vad jag kommer sakna alla i skolan xo .. aja det tar man då! Har inget vettigt att skriva.
Puss & hej!

du är som en syster för mig.

oyes


hejhej!
nu är det paus på extreme home makeover, senare blir det även tårta efterosm min far fyller år idag, grattis till honom!Träningen idag gick jättebra tycker jag, vi simma inte så mycket men min teknik såg bra ut enligt min tränare, så var alla på bra humör idag också så då blir jag också det!  Det är morgonträning imorgon så ska upp vid fem så kommer antagligen inte skriva speciellt mycket mera denna kväll. Men ni får ha det grymt bra.
puss & kram

Onsdag 13 maj.


Hejhej!
Idag var det fotboll på idrotten .. igen. Och precis som förra veckan så har jag insett att jag ska aldrig bli fotbollsspelare. jaja, har inpricip spenderat hela min dag med GardaRrrRRt. Mina söta små vänner var ju upptagna med andra saker så varför inte? Ska dra till träningen snart och hopaps på ett roligt pass!
hoppas allt är bra med er, puss.

rosor är fina...



Dagens humör: sådär.. förkylningen förstör.
Dagens borde: plugga & städa
Dagens frisyr: utsläppt bara
Dagens klädsel: cm jeans & oversize tröja från Gina Tricot.
Dagens planer: kanske.. kolla på tv. vem vet? inte jag x) höhöhö!
Dagens vill ha: Chokladmuffins!
Dagens låt: promoe - svennebanan
Dagens längtan: SommarLov!
Dagens tråkigaste: att inte kunna träna..
Dagens person: Isabella Arnell

jonn to the a

lyssna & njut, Hon är bäst! 

glädje som glädje


Hejhej!
känner att jag inte är tillräckligt frisk för att träna idag. men antagligen imorgon så det blir bra.
Jobbade hyffsat mycket idag & har äntligen kommit igång med matten, yeah! Träffade Anna på bussen och vi bestämde att vi kanske ska ses ikväll, annars tänkte jag nog ändå gå ut lite. Känner att behöver det. Men jag hör av mig senare, ska även lägga in en video på min vän jonna som sjöng sin egen låt i skrapan i helegen, tjao!

yeah

nu äre skola!

fotografering.

Eftersom jag inte får träna för att jag är förkyld & mamma säger att jag nästan för mycket på gränsen till feber också, vill inte bli sjuk igen!!  Men jag har redigerat lite bilder som jag har fotat idag & i helgen som jag tänkte visa er, vad tycks?


inte redigerad


redigerad.


inte redigerad


redigerad


Den andra bilden är inte så mycket redigerad men tycker ändå den blev fin.
Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna så blir jag glad.
Ha det grymt!

så rätt

läste precis ett inläss på blondinbellas blogg om självkänsla.
Tycker verkligen hon har rätt med det hon skriver,självkänsla är någonting man får och behöver att kunna komma någon vart i livet.  någon annan som håller med mig? (:


världens finaste Gabriella.

jag vill ha sommar! NU!

hejhej!
Tänkte bara säga att jag har hemstudiedag idag, sofia kommer hit strax så ska vi åka till två mataffärer och gemföra lite grejer. Skolan ska alltid göra allting för att man inte ska få sitta hemma.. buhu. Nej men tar med mig kameran när vi drar ut så kanske tar lite fina bilder. btw.. hoppas jag kan träna idag även fast jag är förkyld xo.
Ha en härlig måndag!


hihi älskar bilden.
Jag & jonna på grönalund förra sommaren.

varje dag är en ny möjlighet.



veckans tre bästa har varit..

- Grillkvällen med mina underbara vänner, även fast vädret kanske inte var de bästa x)

- Allt de värsta i skolan har vi gjort klart, helt underbart ja vet!

- Att få träffa släkten igen. Det var somsagt roligare än vad jag hade trott det skulle vara.

musik




Den här låten ska jag och några kompisar i skolan spela.
Om ungefär två veckor ska det spelas upp! ;o

släktträff i m to the almköping

hejhej!
nu har jag varit hemma ett tag, kvällen igår var roligare än vad jag hade trott den skulle bli. Det var många jag aldrig hade träffat och en del jag inte sätt på år så det var kul! Tog inte speciellt mycket bilder under själva kvällen men fotade en hel del annat. Är förkyld som satan så vet inte om jag orkar sitta så mycket vid datan, men ha det gött!
bilder från helgen


mina fina kusiner susanna och sara.


lila blomma

robin och susanna

mathilda.

söta tove.

världens bästa mormor & morfar.

peace


nu drar jag till malmköping.
kommer hem imorgon.
puss!

det kallas livsnjutare

Ni vet när allting känns helt fel, det känns som om man inte har nånting kvar att glädja sig åt eller när det känns som om allt skulle bli mycket bättre om man bara försvann för en stund? Jag har känt så, jag tror det är flera som har känt så. Men de felet jag gjorde när jag kände så var att jag tänkte inte på de positiva, jag tänkte inte på att jag har en familj som bryr sig om mig, underbara vänner som får mig att skratta och le varje dag, jag tänkte inte på att jag har det otroligt bra till skillnad från många andra. När jag säger att jag är lycklig så kan jag säga det och mena det, det kan jag verkligen. Ingen människa kan ha allting men man kan ändå ha tillräckligt mycket för att vara glad. Det jag vill få fram är att man ska vara glad över de man har och leta upp allt de positiva istället för att bara stå och stirra på de negativa man får fram och sen aldrig göra något åt problemet. Jag kan rabbla upp många vänner som gör mig så lycklig som jag faktiskt är, men om jag får välja så väljer jag mina bästavänner, och ni vet vilka ni är!



jag ser exakt det du ser

hejhej!
kom hem för ett tag sen, det var e rolig kväll lite för kallt kanske men har man roliga folk att vara med så går allt!
nu ska jag prata lite med theo & sen ska jag sova, släktträff imorn.
puss på er



bilder från kvällen kommer under helgen.

jag 'hjärta' dig



hejhej!
Skolan var tråkigt som tusan, men ikväll ska det bli desto roligare!
skriver imorgon eller något om ja hinner. Men ha det så bra!
Puss


favorit i repris?

Nu blev jag väldigt glad. Den 11 oktober klockan 19:30 kommer Green day spela i globen här i stockholm. Jag har inte lyssnat så jättemycket på dem men det låtar jag har hört tycker jag är grymt bra. De har ju precis släppt nytt album om jag inte har fel, får ta och lyssna på det och sedan bestämma mig om det är värt att gå och se dom. Men om det blir av får jag gärna med mig jonna & mina andra underbar vänner på detta. kommer ni ihåg när vi var och kollade på simple plan?

Det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Vi köade i 9 timmar, vi frös, vi skrattade, vi frös ennu mera men det var ändå så otroligt kul. Den dagen den gädjen. Vi fick inga speciellt bra bilder på bandet men det finns en del som gör så att man bara vill tillbaka. Det var första gången jag var på konsert, och jag vill bara göra om det igen!
Bilder från simple plan kvällen med jonna, lina, fanny & jessica.


pierre


simple plan


Det är någonting med bilden som visar att vi ska vara bästavänner.


jag och fanny.


lina och jonna.



säg aldrig att jag inte försökt.

hejhej!
nu kanske ni undrar varför jag är hemma nu? jo det är för att jag har haft lite ont i halsen hela dagen.. fast inte förkylnings ont i halsen. Så jag åkte dit o så sen så vill ingen från gruppen ha mig där så det var bara att pallra dig hemåt igen. jaja! Hade so reovisning idag, det gick okej för min del men de andra i min grupp var grymt duktiga! Ikväll ska jag nog ta ett bad och allt sånt där sen glo tv. Så får de bli! Hoppas ni mår grymt bra.

puss


imorgon ska jag och några kompisar fira den lilla unge eftersom hon fyllde år för ett tag sen. Det ska bli grymt kul!

du är en rockstar jonna.

(yesbox ja gillar rubriken ;o)

hejhej.
Den här dagen ar varit inte så jättebra, men har vart med GardaRrrRT the man hela dan och hoppat studsmatta o sånt så det var väl de som var najs . Simningen gick okej, ett helt sjukt hårt styrkepass så mina armar är helt döda ska ni veta! Har svenskaprov och grejer imorn men pallar verkligen inte, en rest.. som jag glömt allt på. kul! plus att både cissie & sofia var hemma idag.. stackars mig.

Nej nu ska jag sluta klaga, men såg på min vän sofias blogg att min älskade bästis jonna har gjort klart sin egen skriva låt.
Jonna du är grym , i love you -
 http://www.myspace.com/jonnaandersdotter


är glad att få kalla dig en av mina bästavänner.

gitarren i knät.

hejhej! Nu sitter jag här och övar ackorden till låten vi ska ha i skolan broken strings, yeah right. Vi är faktiskt riktigt duktiga och kommer klara det här galant.

men iallafall så var med isabella efter skolan, alltid lika roligt och vara med henne. Ska få lite tjusiga bilder på mig och henne från hennes mobil sen också så det blir bra de där. Träningen gick inte alls bra, men det är lungt.. tror ja. Morgonträning imorgon med alla tuffa människor & så är det troligen so redovisning i skolan, har kollat igenom papprerna och insett att jag inte kan speciellt mycket. men jaja, vad ska hon göra åt saken?

Ska stänga av datorn vid nio och sätta mig framför tv och spana in CSI med lite frukt och så. Ska upp vid fem imorn så behöver ett antal timmar sömn för att orka med. Släktträff i helgen också, det ska bli lite trevligt de. Men har inte så mycket och skriva än att.. jag älskar min bästavänner.
puss.




tv dags!

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla vidare på van vetern FALLET G. hare bäst. vi hörs imorn
puss.


yesbox jag gillar de jag ser på bilden.


happy face.


veckans tre  bästa är..

 - rikard,jag,bella,lina & jonna sitter i ett rum i skolan och är otroligt trötta och skrattar åt allting och när vi sitter och pratar om hur man fick lära sig veta hur barn blev till när man var mindre.. så kommer rikard med sin smarta förklaring.
"ah men typ.. bamse och kanin körde.. och sen kom nasse"  *alla börjar garva* så säger lina, men rikard.. BAMSE OCH KANIN? så börja alla skratta ennu mera.. HAHA det låter inge kul. men våran humor.. äger din!

- malmköping med jonna. hihi helt underbart.

- Att bara få vara med alla sina bästavänner, skratta & ha kul tycker jag absolut är en av de bästa grejerna på veckan.
cissie,jonna,lina,sofia,bella & lisa det räcker för att ni ska förstå.

solstickan

hejhej , som ni ser så håller jag på och fixar med designen .. det kan ta sin tid. men aja jag har ju hela livet på mig att vli nöjd med den här grejen. yeah. Har nytt ätit världens godaste pastasallad och nu.. sitter jag här & får ångest över att jag inte har ens kollat på skolböckerna under helgen.. men vafan det är ändå helg i ungefär 6 timmar till så det är luuungt!

Ikväll ska jag mest sitta vid datan och kolla på tv, kanske till och med prata i telefon, nobody know...
Tänkte försöka uppdatera ganska mycket mera än vad jag har gjort på senaste tiden så det är bara att enjoy it gott folk!
snart kommer veckans bästa..
puss på er.


yesbox, det var kul ska ni veta alla söta människor där ute.

paramore

jonna visade mig de här och sa att hon älskade den.. och det gör jag också nu.


yesbox!

bloggen är under ombyggnad..

ett livsverk

hejhej!
nu har jag kommit hem från seriesim, (SOM VI VANN DENNA GÅNG!) som var det sista någonsin, YES! Sittr och väntar på mat och sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske ska till cissie och fixa och trixa men ah det visar sig med tiden.

Igår var jag med Nea och Cissie på dagen och senare åkte jag och cissie(på cykel) och hämta upp jonna och sen träffa vi lina, bella,lisa & deras boyyyys. Det var trevligt. Framåt kvällningen var vi även med Sofia och Pahne när paren skulle på party. Inte lika härligt väder idag som det var igår, men aja livet leker som man brukar säga!

Ska försöka komma på någon design som jag kan ha ett tag, den jag har nu har jag redan tröttnat på så det är bara att sätta igång o tänka. hehe. (y) Ha en härlig söndag så hörs vi laterrr! .. aligaterss.


jag har världens bästavänner.

den dagen den lyckan

hejhej!
sitter här och lyssnar på musik och har ont i mgen, inte bra alls. Men det var träning imorse och det gick bara halvbra såf rå väl hoppas att det går bra imorgon ändå. Valborg spenderas i malmköping med bästevän jonna, det var hur kul som helst. Senare på kvällen när vi kommit hem till segeltorp igen, tog vi oss orken att köpa lite godis, hem till jonna, äta pizza & kolla på twilight. Sen snacka jag med juuseph i telefon hela kvällen, så det var en trevlig dag även fast ja inte skulle ha något emot att ara i älskade malmköping längre.

Idag ska jag antagligen vara med Linnea och cissie och ikväll ska alla brudarna & the gävle killarna  träffas så det blir trevligt, yeah. Hoppas ni får en underbar lördag så lägger jag in bilder från malmköping när jag fått dom.
puss på er